Jump to content

Ektro

Membru
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Ektro

  • Birthday 11/15/1998

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    EKTRO
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

Recent Profile Visitors

625 profile views

Ektro's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. 1 - Am spus ca fac cu intermediar. 2 - Adu dovezi clare.
  2. Mulțumesc. Am făcut și o afacere cu @S.Valentin (Hurdock) și totul a decurs ok.
  3. Descriere produs: Vând BristoN.ro / RedzMax.ro ( Doar Domeniile ), valabile până la anu' în ianuarie, respectiv martie. BristoN - Hostico.ro iar RedzMax.ro înregistrat la găzduire.com.ro . Bonus: Grupul: www.facebook.com/groups/BristoN.ro , Pagina de Facebook: www.facebook.com/BristoNRomania și niște Teme IPB. Vând și serverul de SA:MP BristoN, 150 sloturi, 0Ping, valabil până pe 28 Aprilie. Preț: 125 lei PaySafe sau PayPal / Bancar. Alte precizări: BristoN-ului i-a fost făcută foarte multă publicitate, la deschidere pe serverul de SA:MP am avut 70 ON, închizându-se din cauza a prea multor buguri majore din GM, neavându-l pe KnowN ca scripter in acea perioada. Contact: www.facebook.com/briston.ro / [email protected] / PM. Nu dau primul. Accept intermediar !
  4. Blue Bugged - Nick: Massive , mai are 33kk masina de inghetata si pcj.
  5. Caut: 2 Administratori, 2-3 Designeri pentru Forum și un Mapper pentru serverul de SA:MP, scripter fiind KnowN. Model Aplicare: Nume: Vârstă: Experiență: Funcție dorită ( Admin / Designer / Mapper ): Date de contact: Îmi dați Mesaj Privat cu adresa de Facebook sau de Yahoo! Messenger. * Vârsta minimă pentru a fi acceptat ca Administrator este de 17 ani. * Pentru a aplica la gradul de Administrator trebuie sa scrii corect si coerent d.p.d.v.g, sa ai cunostinte medii vis-a-vis de Platforma IPB ( Partea Tehnica ), sa ai cunostinte avansate de moderare a unui forum, activitate, seriozitate si cooperare. * Pentru gradul de Designer imi lasati link catre portofoliu in P.M., iar eu va voi da un raspuns cat mai rapid. * Pe mine ma puteti contacta la adresa de Facebook: www.facebook.com/alin.samp sau la Y!M: [email protected] * Țin să menționez ca forumul inca nu este deschis, este un proiect serios in curs de derulare, serverul de SA:MP este in lucru, urmand sa deschid forumul in 2 saptamani, iar serverul pe la sfarsitul lunii martie Forumul este cel din semnătură. Multumesc pentru atentie !
  6. Ce caut: Partener - Tehnician IPB. Ce ofer: Grad special pe forumul din semnatura si anume ' Tehnician ' , bineinteles ca va avea acces total. Dovezi cu ce pot oferi: --. Alte detalii: Cer / Ofer seriozitate.
  7. Nu vei gasi asa ceva. Acei " Manageri " ii gasesti pe SA:MP jucandu-te si vazand care e cel mai activ si care isi da tot interesul fata de serverul si playerii de pe el. Succes !
  8. P.M. Sunt dispus sa pornim o colaborare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.