Jump to content

Ofer servicii scripting - Caut Partener(finantator)


WiDuAlK

Recommended Posts

Poziţie: Scripter & Mapper & Artist TextDraw & Designer PHOTOSHOP (nu fac asta de mult timp)
Ce servicii pot oferi: Scripting, mapping, şi ce mai e menţionat mai sus.
Alte detalii:

Cine mă recomandă?

Experienţă, perseverenţă, determinarea, potenţialul, imaginaţia şi lista continuă.

Bun, să începem.
Pentru a respectă regulamentul, am folosit în acest topic modelul şi această categorie, dar cea ce caut eu e total altceva.

Să mă prezint puţin.

  1. Mă numesc Claudiu (numele de familie nu contează), sunt pasionat de programare, basketball, gaming, muzică Hip-Hop (RAP) în special 2PAC, plimbările prin oraş la orele târzii, ţigările tari.
  2. Detest falasitatea, insistenţă, nesimţirea şi prostia.

Scopul meu:

De prin vara anului trecut am început singur un proiect, cred că este printre cele mai ambiţioase proiecte din România, dar nu numai în România ci cred că în întraga comunitate SA:MP, anume să reproduc pe cât posibil realitatea, să inovez RPG -ul, să ridic standardele imaginaţiei mele, să refac reputaţia jocului SA:MP pe cât posibil, să demonstrez că muncă mea e mai presus decât editul a 1000 de persoane, să îndepărtez monotonia serverelor existente şi lista continuă.

Proiectul se v-a numi România-Reality RPG şi sper să fie o reuşită totală.

Scopul topicului:

Caut o persoană capabilă, matură, serioasă, creativă, inteligenţă pe scurt un partener care să îmi finanţeze proiectul, consider că muncă mea compensează partea financiară pe care cu care aş contribui, eu nu am băgat nici odată bani în jocuri şi nici nu vreau s-o fac acum , iar potenţialul investitor va fi mulţumit de rezultatele obţinute, dar şi profiturile aduse cred că vor acoperi suma investită în proiectul meu.

Pentru persoanele doritoare trebuie să îndepliniţi următoarele cerinţe:

  • Seriozitate, nu vreau să vorbesc timp de o luna ceva, apoi să se renunţe la proiect, să caut de 100 ori o persoană care doreşte în adevăratul sens al cuvântului.
  • Să aibă vârstă peste 16 (nu o luaţi că pe o insultă, dar nu am încredere că poate cineva sub vârstă mea să îmi finanţeze proiectul în adevăratul sens al cuvântului).
  • Să aibe un PC destul de bun, nu vreau să îl fac pe respectivul om să cheltuie nişte bani aiurea pe host de teste, nu-mi place să trag bani de pe un om aiurea.
  • Să aibe cunoştinţe IPB / PHP / Photoshop (nu obligatoriu, dacă e cazul mă ocup eu). Eu nu am avut o dorinţa aparte să învăţ limbaje de programare WEB, mai mult POO (Programare orientată pe obiect) şi nu mă prea pricep, idea e că am nevoie de un forum structurat bine, respectivă persoană să aibe habar să facă o tema, dacă nu, măcar să editeze una, eventual sa aiba un prieten/sa angajeze pe cineva priceput, nu sunt foarte pretenţios dar nici nu vreau bătaie de joc, iar la viitorul panel, dacă mă poate ajută bine, dacă nu , mă voi descurcă singur într-un fel sau altul.
  • Să aibă situaţia materială bună, anume, să fie dispus să investească la timp, (exemplu: dacă eu am nevoie în 3 zile de host să nu stau prea mult, să pierd timpul aşteptând).
  • Am nevoie de o persoană care vrea ceva serios, având în vedere că cea ce fac eu nu e o bătaie de joc, e ceva ce mi-am pierdut foarte mult timp, şi nu vreau să o dau în bară şi de aceea nu am nevoie să vină cu "mici lui prieteni" care să mii bage pe gât în staff, mai bine mă lipsesc, idea e că în STAFF voi fi doar EU şi PARTENERUL, pe parcurs vom găsi persoane capabile, nu am nevoie de 100 persoane în staff încă din prima zi.

Detalii:

  • Serverul este realizat în proporţie de 50% deoarece eu am foarte multe idei în cap şi consider că acest procent reprezintă starea serverului, deşi are multe sisteme necesare complete, în prezent are în jur de 20.000 linii.
  • Persoană care mi se va alătură va avea acces la TOT mai puţin la fişierul .pwn şi la codul sursă, deoarece eu sunt singurul care ştie situaţia GM-ului, codul este structurat de mine cât se poate de exigent şi nu vreau să îmi dea peste cap tot ce am făcut, şi de aceea partenerul nu are nevoie de cunoştinţe în limbajul PAWN (dacă are, foarte bine , dar nu îmi vor fii deloc utile).

Cine doreşte să mi se alăture trebuie să respecte modelul următor:

NUME:
VÂRSTĂ:
De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?:
Eşti dispus să investeşti?:
Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?:

Cine doreste sa lase reply dupa model, iar duminica viitoare voi alege pe unul dintre cei care s-au oferit sa mi se alature, pana atunci astept cereri.

Link to comment
Share on other sites

On 10.04.2016 at 22:29, WiDuAlK said:

Cine mă recomandă?

Experienţă, perseverenţă, determinarea, potenţialul, imaginaţia şi lista continuă.

De mine ai uitat?

Recomand!Este foarte bun.

 

PS: Am testat cu el cand construia serverul,si arata foarte bine,are niste idei originale.

Edited by Джо

 

 

Link to comment
Share on other sites

NUME: Radu

VÂRSTĂ: 18

De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?: Atunci, incepund de la faptul ca din anul 2014 de cand miam cumparat domeniul meu, am tot cautat un partener sa ma ajute sa infiintez o comunitate, am crezut ca vom avea succes.. Dar acest partener care mi sa alaturat nu o fost nimic altceva decat un "capsec", daduse administrator, fundator... pe bani si gratis la toti prieteni lui.. O comunitate nu poate da in fata asa. Si am auzit de tine ca cauti un partener, si din cate stiu tu esti foarte serios, eu nu spus ca o sa fiu partenerul perfect, avand in vedere ca eu nu te cunosc si tu nu ma cunosti. Asi vrea sa incerc si sa vedem pe parcursul timpului. Eu chiar vreau sa infiintez/am ceva serios si sa aiva succes. (rog sa ma scuzati pt. scrisul in Romana care nu este tocmai perfect, eu nu am facut scoala in Romania.)

Eşti dispus să investeşti?: Da.

Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?: Cunostinte php 60%, ipb cam 90% si photoshop 50%,

Edited by Blade
Link to comment
Share on other sites

NUME: Ma numesc Denis.

VÂRSTĂ:Am varsta frumoasa de 17 ani.

De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?:Sincer caut de mult sa dam drumul la un proiect pe sa:mp am incercat de mai multe ori dar dupa 1 luna acea persoana nu mai facea nimic, am ajuns sa dau bani pe host degeaba communitatea se ducea pe rapa si multii dintr-e admini de acolo aveau maxim 13-14 ani Leaderi la fel dece? Pai acei oameni care spuneau ca stiu programare in sa:mp defat ce faceau cumparau gamemode-uri si pana faceau bani de host incercau sa faca de la prieteni etc.

Eşti dispus să investeşti?: Pai daca nu eram dispus nu mai dadeam Reply chiar daca e un cont nou am fost pe aceasta communitate din 2014 dar contul meu vechi a fost sters o data cu wipe-ul de anu trecut creed cand sa schimbat Tema.

Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?:PHP 40-50%/IPB 70-90%/Photoshop 20-40% dar am prieteni care se stiu foarte bine pentru ca am avut multe communitati etc.

Link to comment
Share on other sites

NUME:Florin Aniţescu
VÂRSTĂ:23 de ani
De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?:Vreau să mă alătur la accest proiect fiindcă simt că, pot face ceva alături de Claudiu.
Eşti dispus să investeşti?:da, desigur.
Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?:din nefericire nu.
NUME:Florin Aniţescu
VÂRSTĂ:23 de ani
De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?:Vreau să mă alătur la accest proiect fiindcă simt că, pot face ceva alături de Claudiu.
Eşti dispus să investeşti?:da, desigur.
Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?:din nefericire nu.
Edited by Florinacyo
Link to comment
Share on other sites

NUME:
VÂRSTĂ:
De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?:
Eşti dispus să investeşti?:
Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?:
De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?:  In primul rând vreau sa deschid o comunitate serioasă si stabilă, in al doilea rând vad ca esti o persoana serioasă si un partener de lunga durata si in ultimul rând vreau sa ridic lumea gaming-ului din Romania
Eşti dispus să investeşti?: Desigur, voi investi in acest proiect.
Link to comment
Share on other sites

NUME: Catalin
VÂRSTĂ: 16
De ce vrei să te alături proiectului România-Reality?: Pentru ca vreau sa ajut sa devina o comunitate cat mai mare.
Eşti dispus să investeşti?: Cat de cat da.Dar sa nu fie foarte costisitor.
Deţii cunoştinţe PHP / IPB / Photoshop?: Cat de cat.

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.