H3AtonN Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Salutare. Am revenit cu un alt Textdrow.. de data asta cu un Speedometru.. Este unul simplu,frumos,mie unul chiar imi place..Daca iti place si tie,scrie +1.. Nu doar Download.. Daca ar fi cineva sa ma ajute si pe mine.. As vrea sa mi-l bag si eu pe gm meu,dar nu stiu cum.. adica nu stiu cum sa-l fac sa fie km exact cu cat merg.. benzina la fel.. si vehiculul la fell.. daca se ofera cineva,sa-mi explice,as fi foarte recunoscator.. In fine.. Textdrow Speedometru: http://pastebin.com/PfS2ZWK5 Poze: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) Nu critic dar sa fim seriosi ce joc e ala mario? Gandestete cum ar fi kilometrajul ala pe b zone sau bugged, niciodata nu ar fi, in fine, observ ca tu faci ceva textdrawuri pentru gmul tau si le postezi sperand ca cineva te va ajuta sa le montezi. Edited April 4, 2016 by Mister Quote __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedric-Fox Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 3 hours ago, Mister said: Nu critic dar sa fim seriosi ce joc e ala mario? Gandestete cum ar fi kilometrajul ala pe b zone sau bugged, niciodata nu ar fi, in fine, observ ca tu faci ceva textdrawuri pentru gmul tau si le postezi sperand ca cineva te va ajuta sa le montezi. Asa e :))) Quote ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame ********************************* Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3AtonN Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Acum 9 ore, Mister a spus: Nu critic dar sa fim seriosi ce joc e ala mario? Gandestete cum ar fi kilometrajul ala pe b zone sau bugged, niciodata nu ar fi, in fine, observ ca tu faci ceva textdrawuri pentru gmul tau si le postezi sperand ca cineva te va ajuta sa le montezi. Nu e mario.. E Samp,doar ca eu am mod catroon,cu acest mod cartoon,imi maresc fps,si imi place mai mult cum arata..Asa.. si eu nu l-am pus aici acest textdrow sa-l ia bobo,pentru b-zone,eu l-am pus aici,ca poate cineva e in cautare,si eu zic ca e destul de frumos.. Si eu zis ca nu te-am pus sa te omori sau nu stiu ce.. eu doar v-am intrebat..daca cineva e dispus,si are timp,sa ma ajute si pe mine,sa mi-l bag pe gm meu... atat...deci nu mai te baga tu.. ca am vazut ca mai mereu comentezi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keNN. Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Prea multe culori + ca acel box strica tot td-ul. 1/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) 4 hours ago, H3AtonN said: Nu e mario.. E Samp,doar ca eu am mod catroon,cu acest mod cartoon,imi maresc fps,si imi place mai mult cum arata..Asa.. si eu nu l-am pus aici acest textdrow sa-l ia bobo,pentru b-zone,eu l-am pus aici,ca poate cineva e in cautare,si eu zic ca e destul de frumos.. Si eu zis ca nu te-am pus sa te omori sau nu stiu ce.. eu doar v-am intrebat..daca cineva e dispus,si are timp,sa ma ajute si pe mine,sa mi-l bag pe gm meu... atat...deci nu mai te baga tu.. ca am vazut ca mai mereu comentezi! Gata boss nu ma bate Auzi sa il puna pe b zone ???????? Edited April 4, 2016 by Mister Quote __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Er0R Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) il pune il pune ca nu e sanatos,orb ,miop si surd si nu as pune asa ceva pe server ,intr-adevar ar arata bine pe un gm godfather de acum 4-5-6 ani Edited April 4, 2016 by ★♕ Manu ★♕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[B]ogdan Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 La 4/4/2016 la 22:52, ★♕ Manu ★♕ a spus: il pune il pune ca nu e sanatos,orb ,miop si surd si nu as pune asa ceva pe server ,intr-adevar ar arata bine pe un gm godfather de acum 4-5-6 ani Mda, 5-6-7 ani chiar ce pnm e cu cu speedo asta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBBiTa Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Felicitari pentru munca depusa, daca l-ai facut tu. Apropo, " Textdrow "..??? Din cate stiam eu e Textdraw. Quote // Desenul meu animat // Alte episoade aici: https://www.youtube.com/channel/UCF2kY1CzhHI_PCyV5LprQ1w/videos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SenXD Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Ce sa spun,este un textdraw chiar frumusel...si nu inteleg care este faza cu "Are multe culori" eu inspumi as prefera un SpeedOmetru cu mai multe culori decat unul inclolor pe care il gasesti pe orice server de sa-mp... + ca tipul a muncit din partea mea ai 5/5 meriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3AtonN Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 La 03.05.2016 la 20:14, SenXD a spus: Ce sa spun,este un textdraw chiar frumusel...si nu inteleg care este faza cu "Are multe culori" eu inspumi as prefera un SpeedOmetru cu mai multe culori decat unul inclolor pe care il gasesti pe orice server de sa-mp... + ca tipul a muncit din partea mea ai 5/5 meriti. ms,apreciez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0eniX Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Aceste TD-uri sunt scriptate ca un începător , mai lucrează la optimizare , și în plus nu sunt bine poziționate... ???? Nota: 4/10. Mai ai de lucrat , in acest an ar trebui să se știe optimiza măcar un TD. Quote public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heloo12017 Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Frumos! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts