Jump to content
  • 0

Probleme cu CreateVehicle si SelectTextDraw (+REP)

Question

Posted

Problema intalnita (descriere): Folosesc gamemode-ul creeat de wopSS dar am intalnit 2 probleme pe care nu le pot rezolva:

1) Functia "CreateVehicle" a acestui gamemode merge prea greu. Atunci cand vreau sa spawnez o masina, aceasta imi apare dupa 6-7 secunde. Pe alt GM masinile apar instantaneu. Stie cineva de ce?

2) Functia "SelectPlayerTextDraw" merge prima data, dar dupa ce folosesc "CancelTextDraw" si folosesc iar "SelectPlayerTextDraw" aceasta nu mai merge. Pur si simplu nu mai apare cursorul de la mouse, adica textdraw-ul este neselectabil. Mentionez ca la inceput am adaugat functia de a face un textdraw selectabil.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Le-am spus mai sus.
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Nu e nevoie
Imagini / Video (optional): O sa pun la cerere, dar nu cred ca va fi nevoie.
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, dar nu am reusit sa le rezolv.

Ofer +rep persoanei care ma ajuta.

5 answers to this question

Recommended Posts

• -1
Posted (edited)

Mister, cunostintele tale de scripting cred ca's nule. Am rezolvat problema, era din vina unui include.

Edited by Poischi
  • 0
Posted
La 06.03.2016la13:03, Poischi a spus:

Problema intalnita (descriere): Folosesc gamemode-ul creeat de wopSS dar am intalnit 2 probleme pe care nu le pot rezolva:

1) Functia "CreateVehicle" a acestui gamemode merge prea greu. Atunci cand vreau sa spawnez o masina, aceasta imi apare dupa 6-7 secunde. Pe alt GM masinile apar instantaneu. Stie cineva de ce?

2) Functia "SelectPlayerTextDraw" merge prima data, dar dupa ce folosesc "CancelTextDraw" si folosesc iar "SelectPlayerTextDraw" aceasta nu mai merge. Pur si simplu nu mai apare cursorul de la mouse, adica textdraw-ul este neselectabil. Mentionez ca la inceput am adaugat functia de a face un textdraw selectabil.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Le-am spus mai sus.
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Nu e nevoie
Imagini / Video (optional): O sa pun la cerere, dar nu cred ca va fi nevoie.
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, dar nu am reusit sa le rezolv.

Ofer +rep persoanei care ma ajuta.

In loc de CreateVehicle foloseste AddStaticVehicleEx - daca vrei sa se respawneze dupa un timp ce playerul a iesit din vehicul. Daca nu, foloseste AddStaticVehicle. sau poti folosi http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=529389 .

De obicei problemele de genu sunt din cauza lagului.

Legat de textdraw-uri, nu inteleg de ce nu te lasa. Ce poti sa incerci e sa treci de la CreatePlayerTextdraw la TextDrawCreate si initializezi cu MAX_PLAYERS la inceput, sau daca nu , refa codul care contine Textdraw, cel de selectie.

• 0
Posted

Am incercat si din pacate am aceasi problema. Dupa ce dau canceltextdraw cursorul de la mouse dispare definitiv, si cand apas pe TAB.. de ce oare..

• 0
Posted (edited)

Doamne, iti dispare cursorul de la mouse, si crezi ca e o problema de scripting, nici nu exista in joc functia de hidecursorforplayer sau ceva de genul, da normal ca apare cand folosesti textdrawuri. Dar nu e problema de scripting, instaleaza iar gta sa sau cauta un crack bun, din ce spui tu imi dau seama ca san andreasul tau e buguit.

Edited by Mister

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • -1
Posted
57 minutes ago, Poischi said:

Mister, cunostintele tale de scripting cred ca's nule. Am rezolvat problema, era din vina unui include.

Da, cunostintele mele sunt nule, eu sunt cel care posteza la ajutor scripting ca nu imi apre cursorul, si tu auzi ce spui, cum sa nu iti apara cursorul de la un include :))  cand oi avea tu cunostiintele mele si varsta mea poate atunci ne vom trage de sireturi.

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.