Jump to content

Poischi

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Poischi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

1

Community Answers

  1. Problema intalnita (descriere): Problema este legata de vehiculele personale. Vreau ca atunci cand,un player care detine o masina, iese sa se verifice daca acesta detine o masina personala sau nu. Daca detine masina personala, scriptul sa verifice daca este condusa sau nu in momentul in care playerul iese. Daca nu este condusa de nimeni, masina sa se stearga. Daca este condusa de cineva, masina sa nu dispara. PROBLEMA este ca scriptul meu verifica doar daca este ID 0 (sau cel mai mic ID conectat pe server) ONLINE, deci doar la un singur ID verifica, la celalalte ID-uri nu. Deci daca playerul cu ID 0 detine o masina personala si acesta iese dar ID 1 este in masina, scriptul detecteaza ca nimeni nu e in masina. In schimb, daca ID 1 detine o masina si vrea sa iasa iar ID 0 este conectat , scriptul detecteaza ca acesta se afla in masina detinuta de ID 1. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): - Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, dar nu am reusit.
  2. Cum degeaba? Acum cate iti apar?
  3. Incearca codul asta: format(string, sizeof(string), "Felicitari ai gasit un Tiki! Total Tiki : %d/20", PlayerInfo[playerid][pTiki]);
  4. Mister, cunostintele tale de scripting cred ca's nule. Am rezolvat problema, era din vina unui include.
  5. Am incercat si din pacate am aceasi problema. Dupa ce dau canceltextdraw cursorul de la mouse dispare definitiv, si cand apas pe TAB.. de ce oare..
  6. Problema intalnita (descriere): Folosesc gamemode-ul creeat de wopSS dar am intalnit 2 probleme pe care nu le pot rezolva: 1) Functia "CreateVehicle" a acestui gamemode merge prea greu. Atunci cand vreau sa spawnez o masina, aceasta imi apare dupa 6-7 secunde. Pe alt GM masinile apar instantaneu. Stie cineva de ce? 2) Functia "SelectPlayerTextDraw" merge prima data, dar dupa ce folosesc "CancelTextDraw" si folosesc iar "SelectPlayerTextDraw" aceasta nu mai merge. Pur si simplu nu mai apare cursorul de la mouse, adica textdraw-ul este neselectabil. Mentionez ca la inceput am adaugat functia de a face un textdraw selectabil. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Le-am spus mai sus. Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Nu e nevoie Imagini / Video (optional): O sa pun la cerere, dar nu cred ca va fi nevoie. Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, dar nu am reusit sa le rezolv. Ofer +rep persoanei care ma ajuta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.