Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut stimati utilizatori sa-mp.ro. Vreau sa va cer, prin acest intermediu niste idei pentru job-uri. In acest moment am pe lista urmatoarele joburi:

Farmer

Taietor de lemne

Miner

Pizza

Agricultor

Dealer mats

DeaLer drugs

Gunoier.

Vreau sa veniti cu idei creative , ce va vine in minte si a-ti dori sa vedeti si sa lucrati.

Mentiuni:

Idea de bus driver, sa mergi cu trenul, cu vaporul nu e pt joburi pt ca fac NPC.

Vreau niste idei ce nu s-au mai vazut, ceva sa ma lase masca. Orice idee e bine-venita, atat pt joburi legale cat si ilegale.

Edited by WiDuAlK
Posted

Cum ti-am zis si eu: Pomicultor

Mai as avea si alte idei: Sperm Donor / Blood Donor , Vehicle Creator si Fotomodel.

Retras

Posted
4 hours ago, Tud0r. #Imparat #Codat said:

Cum ti-am zis si eu: Pomicultor

Mai as avea si alte idei: Sperm Donor / Blood Donor , Vehicle Creator si Fotomodel.

Donator de spermă/sânge nu sunt unice le.ai văzut la FuNNky de pe virtual game..

Servicii Scripting de calitate:

Future Project: ExpertGame

Posted

Uite aici o lista zic eu originale :

Spoiler

Fermier (gen sa culeaga porumb,sa adune ouale,sa mulga vacile,sa curete copaci etc Nu doar acel mers cu tractoru ) :D 

Depanator IT gen sa Repare/Depaneze PC -uri

Apicultor

Faurar(forase,tuciuri,linguri :D)(chiar originala ideea ) :D

Muncitor pe Santier

Prezentator Tv

DJ

Hot de buzunare

Vanzator Ambulant(vinzi:telefoane,cartele,ochelari,credit telefon,tigari,brichete etc )

Bale Mover  (dar nu cel original ,ceva mai unic gen sa tai tu fanul sau ceva de gen )

Preot

Doctor

Pilot de avioane (sa faci gen curse LV-LS ; LS-LV ; LV-SF ;SF-LV ;LS-SF ;SF-LS)

Confenctioner Haine

Sticlarie 

Cautator De Aur (Alaska Hunter :D )

Bijnitar

Macaragiu(gen sa descarci dintr-un vapor containere)

Bijutier (sa preia aurul de la job Cautator de aur si sa faca obiecte)

Am mai multe ideii dar nu am loc intr-un topic sa l-e scriu :D 

Posted
Acum 32 minute, ★♕ Manu ★♕ a spus:

Uite aici o lista zic eu originale :

Ascunde conținuturi

Fermier (gen sa culeaga porumb,sa adune ouale,sa mulga vacile,sa curete copaci etc Nu doar acel mers cu tractoru ) :D 

Depanator IT gen sa Repare/Depaneze PC -uri

Apicultor

Faurar(forase,tuciuri,linguri :D)(chiar originala ideea ) :D

Muncitor pe Santier

Prezentator Tv

DJ

Hot de buzunare

Vanzator Ambulant(vinzi:telefoane,cartele,ochelari,credit telefon,tigari,brichete etc )

Bale Mover  (dar nu cel original ,ceva mai unic gen sa tai tu fanul sau ceva de gen )

Preot

Doctor

Pilot de avioane (sa faci gen curse LV-LS ; LS-LV ; LV-SF ;SF-LV ;LS-SF ;SF-LS)

Confenctioner Haine

Sticlarie 

Cautator De Aur (Alaska Hunter :D )

Bijnitar

Macaragiu(gen sa descarci dintr-un vapor containere)

Bijutier (sa preia aurul de la job Cautator de aur si sa faca obiecte)

Am mai multe ideii dar nu am loc intr-un topic sa l-e scriu :D 

pune-le , mai faci un reply :))

Posted

Degeaba vericule faci cele mai unice joburi, copilasii in ziua de azi nu mai apreciaza nimica dar totusi iti dau o idee frumoasa: Street Sweeper, jobul sa se desfasoara cu masina Sweeper, la utilizarea /work spawnarea unor obiecte pe server diferite locatii, dupa plasarea unor checkpointuri pe mapa, playerul trebuie sa treaca peste obiect cu masina iar obiectul va disparea la fel si checkpointul va fi dezactivat si treci la urmatorul pas etc.

Posted
Acum 8 minute, Zephyr. a spus:

Degeaba vericule faci cele mai unice joburi, copilasii in ziua de azi nu mai apreciaza nimica dar totusi iti dau o idee frumoasa: Street Sweeper, jobul sa se desfasoara cu masina Sweeper, la utilizarea /work spawnarea unor obiecte pe server diferite locatii, dupa plasarea unor checkpointuri pe mapa, playerul trebuie sa treaca peste obiect cu masina iar obiectul va disparea la fel si checkpointul va fi dezactivat si treci la urmatorul pas etc.

Prea comun... vreau ceva sa lase cu gura cascata, ceva ce chiar ar fii fain.

Posted

Spargator de case: Burglary, ca in jocu original. Dealer de masini (cumperi masini la prret mic, sh li vinzi la fraieri cu pret mai mare), Peste (Proxenet), Traficant de organe (il prinzi pi unu, il rapesti, apoi il macelaresti, pana moare, sh ii iei ci ai nevoie, sh s iti dea mesaje "nu ai ce face cu "organu" ii fumator, alcoolic, ia altceva", ar fi si amuzant. Sh s pui sh pi server boli pentru playeri, s tu s vinzi organele pentru transplant, iar acu poti adauga jocu di doctor, chirurg, ala care opereaza)