- 0
Problemă la comanda /jobs
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
kentmore1
Bună seara ,
După cum spune și titlul , am o problemă la comanda /jobs , o să mă strădui să fiu cât mai explicit și la subiect :
- Când dau /jobs și selectez job-ul nu-mi apare checkpoint , m-am uitat prin GM și am observat că nu este pusă și opținea de checkpoint , rugămintea mea ar fi ca dvs. să mă ajutați , sunt la început
, am gânduri măricele , am urmat multe tutoriale dar nimic care să mă fi lămurit , vreau ca după ce apas pe un job să-mi facă un checkpoint , pentru fiecare-n parte ... coordonatele le pot pune eu , voi să vă ocupați de restu ....
Multumesc ...
CMD:jobs(playerid, params[]) { new pDialog[512]; strcat(pDialog, "{FFFFFF}1. Camionagiu {FFFFFF}[ {15FF00}$$$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}2. Gunoier {FFFFFF}[ {15FF00}$$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}3. Livrator de {FF0000}Pizza {FFFFFF}[ {15FF00}$$$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}4. Vanzator de inghetata {FFFFFF}[ {15FF00}$$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}5. Livrator {FFFFFF}[ {15FF00}$$$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}6. Fermier {FFFFFF}[ {15FF00}$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}7. Taietor de iarba {FFFFFF}[ {15FF00}$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}8. Vanzator de Hotdog {FFFFFF}[ {15FF00}$$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); strcat(pDialog, "{FFFFFF}9. Detectiv {FFFFFF}[ {15FF00}$ {FFFFFF}]\n", sizeof(pDialog)); ShowPlayerDialog(playerid, 12345678, DIALOG_STYLE_LIST, "{FFCC33}Job-uri:", pDialog, "Bine", ""); return 1; }Edited by kentmore112 answers to this question
Recommended Posts