Jump to content

Propunere BlackList / Ajutarea serverelor unice (VERSIUNEA FINALA)

Recommended Posts

Posted (edited)

Sa se creeze doua SUB-FORUMS La Publicitate Servere:

1.Servere Unice

2.Servere nerecomandate

Fiecare jucator care va creea la ”Publictate servere” un topic,sa-i fie mutat de un administrator in functie de parerea lui despre cat de unic e server-ul.

Bun...nu vor fi trecute acolo numai si numai serverele care au ”Gamemode de la 0” ci si editurile ,doar ca cele in linii mare care au adaugat destul de multe lucruri.

Spre exemplu : U-Society(edit Saints-Network + vProject) sau RedzMax(edit GodFather)

(scuze reclama)

Bun...sa se creeze o categorie numita ”Server reviews”

Moderatorul acelei sectiuni va intra pe fiecare server in parte si din lista buna si din lista rea si le va face un review.La final le va da o nota pentru gamemode:

10 - Original

9 - Creativ

8 - Pare a fi un edit destul de reusit

7 - Un edit oarecare

6 - Un simplu edit

5 - Luat de pe net si pus direct pe host.

In fiecare luna se va organiza la categoria serverelor din lista buna un concurs.O sa se creeze un poll unde lumea va vota cel mai bun server.Server-ul castigator va primii promovari pe Youtoube(am eu niste prieteni Youtouber-i dupa cum bine stiti)

(bun asta e propunerea finala)

Edited by Tud0r.
_|_

Retras

Posted

Acest Topic ar putea fi mutat la Publicitate Server-e. 

Pro ! Nu stiu exact cum o sa fie ordonat acest Topic, da' ar putea fi un inceput prin criticarea unor server-e Fantoma care apar asa peste noapte. 

Posted

Pro,este o idee bună,în acest fel nu se vor mai deschide servere în fiecare zi.

Servicii Scripting de calitate:

Future Project: ExpertGame

Posted

Mi se pare prostesc. O idee mai buna ar fi promovarea serverelor frumoase si unice.

242086.png

Posted
11 minutes ago, Tud0r. said:

@KnowN uite adevarat.O sa modific ,dar o sa pastrez si ideea cu blacklist

:)) Cel mai bine ar fi sa se faca o subcategorie la "Publicitate Servere".

- Servere Unice. Aici sa fie mutate topicurile de Publicitate a serverelor care merita.

242086.png

Posted
6 minutes ago, KnowN said:

:)) Cel mai bine ar fi sa se faca o subcategorie la "Publicitate Servere".

- Servere Unice. Aici sa fie mutate topicurile de Publicitate a serverelor care merita.

Sa-mi mutati sv acolo =))

Posted

Si , daca s-ar face aia, maxim 3 servere unice ar fii trecute, in afara de cele cunoscute de majoritatea jucatorilor de sa-mp .

Posted
10 hours ago, NoNamed said:

Si , daca s-ar face aia, maxim 3 servere unice ar fii trecute, in afara de cele cunoscute de majoritatea jucatorilor de sa-mp .

Si...macar le ajutam si noi intr-un fel...

Retras

• Administrator
Posted

Eu zic ca mai bn ar fi cu un sistem de rating unde voi sa votati fiecare server dorit, bine-nteles cu 1 vot per IP/cont.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted
Acum 3 minute, -=[Vyorel]=- a spus:

Eu zic ca mai bn ar fi cu un sistem de rating unde voi sa votati fiecare server dorit, bine-nteles cu 1 vot per IP/cont.

Mai bine asa

Desi va fi postata reclama noua iar serverele bune se vor duce pe ultimele pagini

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • Administrator
Posted

Serverele bune pot fi gasite si aici , dupa parerea mea. Tot prin vot au ajuns alea pe prima pagina. Si e logic, multe voturi = playeri multi = staff ok

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• 5 weeks later...
Posted
La 25.01.2016la18:11, -=[Vyorel]=- a spus:

Serverele bune pot fi gasite si aici , dupa parerea mea. Tot prin vot au ajuns alea pe prima pagina. Si e logic, multe voturi = playeri multi = staff ok

Nu este prea bun acel sistem, poti face foarte multe voturi folosind proxy, crede-ma. 

Mai indicat ar fii sa votezi folosind un cont, si sa ai voie cu maxim un cont pe IP.