Jump to content

UrsulPolar

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

UrsulPolar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Daca folosesc modelul tau imi da asa: D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(549) : error 036: empty statement D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(550) : warning 217: loose indentation D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(553) : warning 225: unreachable code D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(553) : warning 217: loose indentation Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error.
  2. Defapt uitasem sa pun #include zcmd, ca am pus iar gm-ul ca sa il incep de la 0, ca mai incercasem eu chestii prin el si nu era prea ok Am facut comanda, merge, multumesc de ajutor. Deja facusem comanda mea, dar totusi multumesc pentru faza cu return sendclientmessage, nu stiam de ea.
  3. Pai asa este... CMD:ls(playerid, params[]) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { if(gLogged[playerid] == 1) { if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6 || IsPlayerAdmin(playerid)) { SetPlayerPos(playerid, 1546.3396,-1675.5972,13.5621); } SendClientMessage(playerid, 0x5CAD5CFF, "Ai fost teleportat!");} } return 1; }
  4. Eh, iti dai seama.. sunt incepator rau, paralel cu pawn deocamdata... m-am uitat si eu pe la celelalte comenzi si am incercat sa fac si eu. Acum imi da asta D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(2998) : warning 203: symbol is never used: "ls" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Warning.
  5. CMD: ls(playerid, params[]) { if(PlayerIsConnected(playerid)) { if(gLogged[playerid] == 1); { if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6 || IsPlayerAdmin(playerid)) { SetPlayerPos(playerid, 1529.6,-1691.2,13.3); } SendClientMessage(playerid, WHITE, "Ai fost teleportat!"); } return 1; } D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(546) : error 001: expected token: "(", but found "-identifier-" D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(546) : error 001: expected token: ";", but found "(" D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(548) : error 010: invalid function or declaration D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(550) : error 010: invalid function or declaration D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(552) : error 010: invalid function or declaration D:\SAMP\gamemodes\w3op.pwn(558) : error 010: invalid function or declaration Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 6 Errors. Imi poti spune ce am gresit te rog?
  6. Din ce mi-ai spus tu se rezuma la doar scrie CMD:gotols (playerid,params[]) si gata e comanda... Nu m-ai ajutat cu nimic...
  7. Salut, as vrea si eu un tutorial facut de voi.. in care voi (adica, fara link-uri spre alte tutoriale... pentru ca m-am uitat la tutoriale dar pana la urma tot imi va da o eroare..) sa imi explicati cum sa fac o comanda cu zcmd. Initial vroiam sa fac o comanda pentru admini "/ls" care sa te teleporteze in ls. (pAdmin)
  8. Stabila... Cum as putea lua coordonatele pentru camera? Din joc? EDIT: Gata, am rezolvat, multumesc. Puteti da T/C
  9. Salut, astazi m-am pus pe facut un GM RPG si tot in acelasi timp, sa invat pawn. As vrea sa schimb camera de la register/login, dar nustiu cum... P.S. Am inceput de la gamemodul lui WopsS
  10. Nu este prea bun acel sistem, poti face foarte multe voturi folosind proxy, crede-ma. Mai indicat ar fii sa votezi folosind un cont, si sa ai voie cu maxim un cont pe IP.
  11. O idee chiar foarte buna, edit-urile si gamemode-urile care sunt identice cu altele, si ce nu isi au rostul, sa fie aruncate la cos, iar cele mai originale sa fie lasate, iar de aici, sa fie implementat sistemul cu verificare de care zicea vyorel. Trebuie modificat ceva, pentru ca daca tot o lasam asa pentru ca nu se mai poate, ca e prea tarziu si altele, nu vom mai reusi nimic. O alta idee, daca membrii tot vor sa ajute comunitatea de sa:mp, ar trebui ca atunci cand uploadeaza un gamemode, sa nu il puna pe tava... ci sa modifice ceva prin gamemode, sa il strice... pentru a reusi sa il porneasca doar cel care stie limbajul pawno.
  12. Foarte util acest tutorial, am inteles o groaza de lucruri, pentru incepatori este numai bun, trebuie doar sa vrei.
  13. Descriere tutorial: Salut! M-am apucat ieri de un gamemode, nu prea stiu eu sa scriptez si am nevoie de ajutor... As vrea un tutorial despre cum sa fac ca dupa inregistrare, sa te dea la o casa random in Los Santos, iar la casa aia care te da, sa iti apartina... De parca ai cumpara-o.. Sa fie pe numele tau, si sa nu poti incuia casa, sa fie cu o parola. Sa fie asa: [titlu] <Pe care sa il poti schimba Nume: Numarul casei xx Si sa pot depozita arme in casa, si sa pun mobilier. Multumesc.
  14. O idee care ar putea aduce o gramada de jucatori inapoi pe SA:MP ar fii: Sunteti www.sa-mp.ro, aveti forum.sa-mp.ro ... Folositi-va de aceste lucruri cu cap! Aranjati totul pentru o mare schimbare! Cautati oameni care se pricep la scripting-ul de pe sa:mp (pawno), incercati sa vorbiti cu cele mai mari comunitati de sa:mp din Romania, aduceti cele mai originale si frumoase servere aici, incercand sa fiti cu adevarat www.sa-mp.ro , daca ma intelegeti... Pe site-ul vostru (www.sa-mp.ro) sa apara numai serverele geniale, originale... nu toate cacaturile ce sunt acum in top-ul vostru, numai servere fantoma. As dorii sa stiu cine este administratorul la toata chestia asta, www.sa-mp.ro , as dori sa vorbesc cu el si sa discutam despre niste chestii care poate, nu ar schimba totul, dar ar imbunatati simtitor comunitatea de sa:mp din Romania! N-am de gand sa cer ceva in schimb, vreau doar sa vad comunitatea de sa:mp din Romania, mai diferita.. nu cum este acum. Daca detinatorul www.sa-mp.ro ar putea sa vorbeasca cu mine, m-as bucura. Pe Team Speak sau Skype. Eu de exemplu, am venit astazi si mi-am facut cont pe acest forum din speranta ca voi gasii un scripter care sa ma ajute... dar din cate vad nu prea am sanse... Nu prea vad lume pe aici, am senzatia ca totul ce a fost postat pana acum pe forum a fost acum cativa ani. Apropo, nu neaparat cel care detine www.sa-mp.ro, m-as bucura daca ar veni chair si un administrator... Daca doriti sa vorbim, dati-mi un PM. Spun ca nu mai are rost sa ne calcam in picioare, pentru bani.. noi intre noi, cu comunitati diferite si cu o gramda de servere... sa ne unim, sa devenim o comunitate mare... si asa suntem o tara micuta...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.