Jump to content

Question

Posted

Problema intalnita (descriere):Pe serverul meu,Pns-urile sunt ca pe gta san andreas.. adica intri inauntru,se inchide poarta aia de la garaj,si gata.. eu nu as vrea asa.. eu as vrea cum este in imagine,dar eu vreau sa ma ajutati cum ar fii sa fac bizul.. ca asa un gard dala pot sa pun si eu.. va rog mult,ajutatima.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):nu sunt
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): http://i.imgur.com/ShsbwLI.jpg

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Prietene, mentionez ca nu am absolut nimic cu tine si sper sa iti dea de gandit ce o sa iti spun acum.

Tu efectiv nu cred ca stii un bob de scripting. Nu cred ca distingi un array de un bool sau un float. Nu ai habar cu ce se mananca , dar vrei server.De ce?

Bun, sa trecem peste asta, tu ceri sa iti facem noi anumite lucruri. Tu nu incerci nimic, postezi intr-o sectiune gresita(topicurile de genu se posteaza la discutii scripting) si vrei sa mai fi si ajutat.

Invata basic ul de pe wiki, din tutoriale,  aplicale, deschide un fisier new.pwn si acolo joaca-te cu functiiile de pe wiki apoi testeaza. Invata mysql, invata sa te joci cu variabilele, sa le manipulezi, sa iti faci sisteme singur. Unde nu stii, arunca un ochi intr un GM de pe aici, si vezi cum a fost facut respectivul cod, intelege-l apoi reprodu-l. 

Daca ar fi o reteta a succesului ar fi aceasta:

Invata

Aplica

Testeaza

Sterge

Refa

Alplica iarasi

Sterge

Reconstruieste

Si repeta pasii pana iti iese bine, asa inveti concret, nu sta si astepta sa iti faca alti, poate doar sa iti dea un sfat.

Si ca sa nu ma abat de la topic:

Creaza obiectul respectiv, defineste-l, verifica daca playerul care vrea sa il mute(coboare poarta)  detine bizz ul respectiv, daca detine muta obiectul, daca nu pune return 0;

Acesta a fost un pont, nu iti fac eu nici un script.

• 0
Posted
  • 0
Posted

Widualk cam are dreptate..în fiecare zi faci câte un topic..

Deci pui acea portă cu map editor sau mta,iei coordonatele din interior,faci o verificare dacă playerul se află în acele coordonate, creezi un timmer de 5 și secunde și îl bagi în acea verificare, apoi tot acolo bagi și funcția: 

RepairVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid));

Apoi iei coordonatele de unde vrei  savspawneze mașină după reparație. Și la publicul timmerului pui setvehiclepos :) 

Dată viitoare incearca să te descurci singur.

Servicii Scripting de calitate:

Future Project: ExpertGame

• 0
Posted

Topic Closed . Tu nu ceri sa te ajutam cu o problema de scripting, tu ne ceri sa-ti facem un script .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.