Jump to content
  • 0

Problema PING/LAG!!!

Question

Posted

Salutare, am o problema cu serverul meu, pe orice host l-as pune pingul sare pana la 1000 si imi daca toti playerii afara si nu stiu de ce, cand il deschid pe windows nu are nimic numai pe host, am multe masini si obiecte dar folosesc ultima versiune de streamer a lui Incognito. Ma poate ajuta cineva? 

aici aveti o poza cu pingul

http://postimg.org/image/ds73rtg3p/

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • 0
Posted
Exemplu:
Neoptimizata:
CMD:test(playerid)
{
    SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Hello!");
    //--------------------------------------------------
    return 1;
}
Optimizata:
CMD:test(playerid) return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Hello!"), 1;

Si multe alte exemple....

350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

• 0
Posted

Pe scurt, daca ai gamemode-ul pe sistemul de comenzi default, treci comenzile pe ZCMD, SSCANF , daca gamemode-ul e pe dini/ini trece-l pe MySQL . Vezi sa nu ai multe textdraw-uri sau obiecte intr-o zona ...

• 0
Posted
1 oră în urmă, Voller. a spus:

Exemplu:
Neoptimizata:
CMD:test(playerid)
{
    SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Hello!");
    //--------------------------------------------------
    return 1;
}
Optimizata:
CMD:test(playerid) return SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Hello!"), 1;

Si multe alte exemple....

OFF:Si cu ce e optimizata? Doar ai restrans niste linii...

OPTIMIZARE: Foloseste procesor de comenzi in loc de functia strcmp, foloseste iteratii, sscanf , mysql , metode de optimizare cum e switch sau altele, fa string-uri mici, cam de cat ai nevoie, si mai sunt si altele...

• Upvote 1
  • 0
Posted
1 hour ago, WiDuAlK said:

OFF:Si cu ce e optimizata? Doar ai restrans niste linii...

OPTIMIZARE: Foloseste procesor de comenzi in loc de functia strcmp, foloseste iteratii, sscanf , mysql , metode de optimizare cum e switch sau altele, fa string-uri mici, cam de cat ai nevoie, si mai sunt si altele...

Doar am dat un exemplu.... stiu xD dar n-am stat sa dau atatea exemple. Este si asta o metoda.

350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png