Problema intalnita (descriere): Am avut JunkBuster pe server, dar am scos tot ce tine de el, pentru ca facea bug pe server cu banii pe minus, cu kick-uri multe(spam). si multe altele. iar acum am incercat sa bag diferite sisteme (anti cheat/anti moneyhack/ anti s0b etc.) si din toate pe care le-am bagat nu sunt bune, tot asa ca la junk buster imi da banii pe 0.... Ma puteti ajuta cu ceva? Nu stiu, dar nu e deloc protejat.. si nah nu e bine.. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):- Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Am bagat de aseara incontinuu diferite fs-uri dar degeaba....
Question
FeLLiX*
Problema intalnita (descriere): Am avut JunkBuster pe server, dar am scos tot ce tine de el, pentru ca facea bug pe server cu banii pe minus, cu kick-uri multe(spam). si multe altele. iar acum am incercat sa bag diferite sisteme (anti cheat/anti moneyhack/ anti s0b etc.) si din toate pe care le-am bagat nu sunt bune, tot asa ca la junk buster imi da banii pe 0.... Ma puteti ajuta cu ceva? Nu stiu, dar nu e deloc protejat.. si nah nu e bine..
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):-
Imagini / Video (optional): -
Ati incercat sa rezolvati singur?: Am bagat de aseara incontinuu diferite fs-uri dar degeaba....
5 answers to this question
Recommended Posts