Descriereaproblemei: Doresc să stiu cum pot face, sa nu poti da park intr-o anumită zonă Liniilede cod/sursa/script-ul(obligatoriu): aceasta este comanda park
CMD:park(playerid,params[]){if(gPlayerLogged[playerid]==0)returnSendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED,"You need to login first.");if(PlayerInfo[playerid][pPcarkey]==0&&PlayerInfo[playerid][pmotokey]==0&&PlayerInfo[playerid][phelikey]==0&&PlayerInfo[playerid][pprcarkey]==0&&PlayerInfo[playerid][pprcarkey2]==0&&PlayerInfo[playerid][pPPluscarkey]==0&&PlayerInfo[playerid][pPPluscarkey2]==0)returnSendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"{FFB870}You do not have a vehicle.");if(personalcar[playerid]==0)return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"{FFB870}You don't have spawned car.");new engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective;newFloat:x,Float:y,Float:z,Float:a,getcarid;
getcarid =GetPlayerVehicleID(playerid);new interiorr =GetPlayerInterior(playerid),
virtuall =GetPlayerVirtualWorld(playerid);GetVehiclePos(getcarid, x, y, z);GetVehicleZAngle(getcarid, a);if(GetPlayerVehicleID(playerid)== personalcar[playerid]){if(IsPlayerInVehicle(playerid,personalcar[playerid])){newFloat:health2;GetVehicleHealth(getcarid, health2);if(health2 <500.0)return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"{FFB870}Please repair your car.");if(getcarid == personalcar[playerid]){CarInfo[OwnedVeh(getcarid)][cLocationx]= x;CarInfo[OwnedVeh(getcarid)][cLocationy]= y;CarInfo[OwnedVeh(getcarid)][cLocationz]= z;CarInfo[OwnedVeh(getcarid)][cAngle]= a;DestroyVehicle(personalcar[playerid]);new created =OwnedVeh(getcarid);OwnedVeh(getcarid)=0;new car =CreateVehicle(CarInfo[created][cModel],CarInfo[created][cLocationx],CarInfo[created][cLocationy],CarInfo[created][cLocationz]+1.0,CarInfo[created][cAngle],CarInfo[created][cColorOne],CarInfo[created][cColorTwo],500000);OwnedVeh(car)= created;
personalcar[playerid]= car;PutPlayerInVehicleEx(playerid,car,0);new carplate[25];
format(carplate,sizeof(carplate),"%s",CarInfo[OwnedVeh(car)][cLicense]);SetVehicleNumberPlate(car, carplate);SetVehicleHealth(car, health2);LinkVehicleToInterior(car, interiorr);SetVehicleVirtualWorld(car, virtuall);
vehEngine[car]=0;GetVehicleParamsEx(car,engine,lights,alarm,doors,bonnet,boot,objective);SetVehicleParamsEx(car,VEHICLE_PARAMS_OFF,lights,alarm,CarInfo[PlayerInfo[playerid][pPcarkey]][cLock],bonnet,boot,objective);SetPVarInt(playerid,"Engine",0);
vUpdate(OwnedVeh(car),cLocationxx);
vUpdate(OwnedVeh(car),cLocationyx);
vUpdate(OwnedVeh(car),cLocationzx);
vUpdate(OwnedVeh(car),cAnglex);ModVehicle(car);SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"Ai parcat masina cu succes!");Update(playerid, pPcarkeyx);Update(playerid, pmotokeyx);Update(playerid, pprcarkey2x);Update(playerid, pPPluscarkeyx);Update(playerid, pPPluscarkey2x);Update(playerid, pprcarkeyx);return1;}}}return1;}
Imagini/Video(optional): Nu am Ceam incercat sa fac: Nu am idee cum sa fac sa nu poti da park intr-o zonă, care să fie pusă de tine Altedetalii:Multumesc
Question
Tibixux
Descrierea problemei: Doresc să stiu cum pot face, sa nu poti da park intr-o anumită zonă
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): aceasta este comanda park
Imagini / Video (optional): Nu am
Ce am incercat sa fac: Nu am idee cum sa fac sa nu poti da park intr-o zonă, care să fie pusă de tine
Alte detalii:Multumesc
xux.ro/bugged.ro
1 answer to this question
Recommended Posts