Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Descriere produs: Aim nedetectabil, are codurile criptate.
Preţ: 50 lei
Alte detalii: Datorita faptului ca are codurile criptate nu te poate prinde nimeni cu el, nici prin tw si nici prin alte programe pe care le au adminii.

Posted

Descriere produs: Aim nedetectabil, are codurile criptate.
Preţ: 50 lei
Alte detalii: Datorita faptului ca are codurile criptate nu te poate prinde nimeni cu el, nici prin tw si nici prin alte programe pe care le au adminii.

Sincer, nu cred ca esti pe counter . Omul care da banii pe el , isi ia teapa . De ce ? Tinta se tine dupa jucator , ok ? (daca nu s-ar tine , n-ar mai fi aim ...) Daca eu stau spec pe player-ul suspectat, nu voi vedea ca tinta se tine pe adversarul sau ? :)

• Upvote 1
Posted

Nu chiar,playerul care foloseste AIM-ul va vedea ca se va tine tinta dupa playerul X care va fi omorat.

Iar adminul daca este spec,va vedea doar in felul urmator:

Va vedea cum playerul cu AIM va trage intr-o parte si playerului X ii va scadea viata,deci e clar ca este aim.

Am aim la buton nedetectabil asa ca pe mine nu m-a prins nimeni,sunt fel de fel de aim-uri pe net dar majoritatea sunt detectate...

De aia mie m-i la facut un prieten.

Posted

Nu vad rostu. Sunt 500 aim-uri pe internet. Si iara , nu vad rostu , de ce sa jucati cu aim? Nu o sa invatati niciodata sa jucati.

j3V8Znq.png

5IGyOAw.png

Posted

Daca e atat de nedetectabil si tare acest aim al tau de ce nu faci o prezentare in video sa vedem cum nu iei ban pe un server VAC su mai cunoscut asa.
bugged iti zice ceva?
Posted

Ce bugged ? Vorbim de aim pebtru cs sau ce?

E vorba despre sa-mp.

Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc)

Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin

Ofer si servicii de Penetration Testing.

Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna

Discord: https://mrtunne.info/discord

Posted (edited)

Daca fac video iti dai seama ca o sa fiu banat acolo, nu m-a prins nimeni pana acum.

Daca tot zici ca nu e detectabil, nu iei ban :)

Si oricum, poti sa folosesti alt nume in joc.

Edited by -=[Vyorel]=-

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Daca tot zici ca nu e detectabil, nu iei ban :)

Si oricum, ptoi sa folosesti alt nume in joc.

Daca se salveaza IP-ul in baza de date ii poate da ban pe IP.

242086.png