Jump to content

berskhaaa

Membru
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by berskhaaa

  1. Acest Aimbot a este modificat in proportie de 90% si este undetectibil cat in joc cat si la teste teamviewer(Nu este suficient sa-l inchizi cand intra adminul la tine in pc.. trebuie sa urmezi niste pasi pentru a-l ascunde bine). Acest "AimBot" mai contine si semi-no recoil(nu da warning adminilor). Acest aim merge si pe serverele Bugged si B-zone! Pentru mai multe detalii contactati-ma la ID-ul de skype: justURGAN !!!!
  2. Descriere produs: Acest Aimbot a este modificat in proportie de 80% si este undetectibil cat in joc cat si la teste teamviewer(Nu este suficient sa-l inchizi cand intra adminul la tine in pc.. trebuie sa urmezi niste pasi pentru a-l ascunde bine si adminul sa nu dea de el.Preţ: 50 lei paysafecard sau cont pe serverele Blue/Red/Green.Alte detalii: Am fost luat la teste teamviewer de zici de ori si nu am fost prins. Daca o sa ma urmariti cu atentie nu o sa va prinda nici mama adminilor. Codul contine si semi-recoil. Codul este realizat de renko si modificat in proportie de 80% de mine, codul contine acum doar scriptul de aimbot si semi-recoil, nu contine nimic de renko sau alte chestii. Astept PM cu ofertele voastre si dovada ca detin aimbot-ul precizat mai sus.
  3. Sa il iei de pe net atunci. Renko? ce iei? Iti urez mult succes!
  4. Baza de date este buna ma baieti :). Numai ca va trebuie niste cunostinte in plus ca s-o urcati si sa o conectati la gamemode.
  5. Error ID: 1146, Error: Table 'bigzone.clans' doesn't exist Callback: LoadClanInfo gQuery: SELECT * FROM `clans`e buna tarea baza, nu are tabelul cu clanuri
  6. Nu e nici un spatiu, scrie `bigzonee` cu doi de "e", asa trebuie?
  7. Pune baza de date in gamemode, aia nu e buna, nu se incarca cu succes.
  8. Baza de date nu se incarca cu succes.
  9. Daca fac video iti dai seama ca o sa fiu banat acolo, nu m-a prins nimeni pana acum.
  10. Este aim la buton si daca stii sa tragi tinta nu se duce dupa player si in video nu se observa aim-ul. Ps: Eu l-am facut.
  11. Descriere produs: Aim nedetectabil, are codurile criptate.Preţ: 50 leiAlte detalii: Datorita faptului ca are codurile criptate nu te poate prinde nimeni cu el, nici prin tw si nici prin alte programe pe care le au adminii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.