Problema intalnita (descriere): Comenzile imi incurca id-urile de la masini Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): nici una Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): *Fisier.pwn* Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?:Da
Alte informatii: Mi se spawneaza masina cu id-ul 844 doar ca nu sunt propietar . Cand folosesc comenzile din FS de exemplu /v locate 1 ,/v tow1 ,se aplica pentru masina cu id 1 din GM ,adica o masina de la casa ,in cazul gamemode-ului meu.Nu am linia carsonserver in GM . Editez GM-ul PRONION BY RIO .Ultima mea masina din GM are id-ul 843 ,deci sunt 843 de masini pe server .
Question
ProAeXel
Problema intalnita (descriere): Comenzile imi incurca id-urile de la masini
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): nici una
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): *Fisier.pwn*
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:Da
Alte informatii: Mi se spawneaza masina cu id-ul 844 doar ca nu sunt propietar . Cand folosesc comenzile din FS de exemplu /v locate 1 ,/v tow1 ,se aplica pentru masina cu id 1 din GM ,adica o masina de la casa ,in cazul gamemode-ului meu.Nu am linia carsonserver in GM . Editez GM-ul PRONION BY RIO .Ultima mea masina din GM are id-ul 843 ,deci sunt 843 de masini pe server .
CarOwnerShip.pwn
7 answers to this question
Recommended Posts