Daedric-Fox Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Descriere tutorial:Salutare tuturor, va rog frumos sa ma ajutati sa fac un sistem de login/register complex care sa contina un sistem de refferal si email. 1 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
WiDuAlK Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Salut, ai dat un search pe aici la sectiunea tutoriale? Pentru ca am facut eu doua pentru ambele... @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Daedric-Fox Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Da stiu ca ai facut, dar eu lucrez dini nu mysql...sunt super, dar din pacate nu le pot folosi,dar daca ma poti ajuta sa le transform in dini ar fi super.Multumesc! ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
WiDuAlK Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Da stiu ca ai facut, dar eu lucrez dini nu mysql...sunt super, dar din pacate nu le pot folosi,dar daca ma poti ajuta sa le transform in dini ar fi super.Multumesc!Ce ce dini? Nu sti sa deschizi o baza de date? @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Daedric-Fox Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Eu inca sunt incepator, si mi se pare mai usor dini...+ ca nu stiu de unde sa invat mysql ..sau macar daca ar fi cineva care sa.mi explice chstiile de baza'dar nu e...asa ca raman la dini. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
MrTuNNe Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Eu inca sunt incepator, si mi se pare mai usor dini...+ ca nu stiu de unde sa invat mysql ..sau macar daca ar fi cineva care sa.mi explice chstiile de baza'dar nu e...asa ca raman la dini.Cauta pe forum,mi se pare ca era la tutoriale.Sau aicihttp://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=129183Explica cateva lucruri esentiale.Sau,in tutorialul de la WiDuAIK de register/login , explica si el acolo lucruri chiar ok. Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
Daedric-Fox Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Ma tot uit pe site.uri dastea...si incerc sa invat ...dar pur si simplu nu inteleg chestiile alea mi se pare mult mai complicat...va respect ca ati invatat minunatia aia, dar de mine nu se prinde...asa ca pana mai incerc eu sa descifrez ce inseamna alea..prefer sa raman la dini....si daca ma poate ajuta cineva totusi cu tutorialul ii raman dator ;) ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
WiDuAlK Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ai tutorialul register login care iti explica, dar tu trebuie sa gandesti cand citesti... si sa mai exersezi si tu, sa intelegi mai bine, fara munca nu exista rezultate 1 @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Recommended Posts