B3stBoy Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Problema intalnita (descriere):Am gm Unnic Rpg pe pc, si am modificat tot prin server.cfg si cand am terminat si am pus si baza de date al lui pe server, si am intrat in Gm sa-n cep sa scriptez, dar nu merge sa-l copilez ca daEro(area / rile) / warning-(ul / urile): warningLiniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):Este GM UNNIC RPGImagini / Video (optional): http://imgur.com/a/9aKcnAti incercat sa rezolvati singur?:DaVa rog frumos sa-ma ajutati sau cineva care sa pricepe,sa mi-l rezolve el... Multumesc Mult.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 te rog sa ne postezi liniile corespunzatoare cu erorile. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3stBoy Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 te rog sa ne postezi liniile corespunzatoare cu erorile.Nu pot deloc, Aia am putut sa arat copilarea, ca acolo nu stiu deloc ce sa-i mai fac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthew. Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Acele warning-uri nu afecteaza cu nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3stBoy Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Uitati cum se intampla: Eu le rezolv pe toate numerele alea care mi-a apare la warning si dau copilare, imi dau altele si altele, si nu gasesc unde este greseala... Chiar Nimeni nu ma poate ajuta sa rezolve cineva gm?, Va rog Mult... Edited July 28, 2015 by B3stBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ath9 Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ai #include <a_samp>de obicei acele erori apar pentru ca gamemode-ul nu este aranjat. Este un Space in +/-. Respect acestei comunitati, dar mai presus respect membrilor ei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Salut, pune la inceputul gmului acest cod nu o sa iti mai eea waening#pragma tabsize 0 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3stBoy Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Tot asa imi da, dar eu intru in el si vreau sa-l copilez fara sa mai editez ceva in el si dupa sa-l copilez si nu merge: http://imgur.com/LFfn8Ze Poate sa-ma ajute cineva sa-l copileze el... Va rog mult.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Hai ca ma si inervez... Ma omule posteaza liniile la care primesti warning ce e asa greu de inteles. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiLLersx Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 rezolvale singur ia . if( !strcmp( cmdtext, "/problema", true ) ) { if( !strcmp( cmdtext[ 4 ], "probl", true ) ) { SendClientMessage( playerid, -1, "PROBLEMA in curs" ); } return 1; }si asta e rezolvarea . te iei dupa acest model . if( !strcmp( cmdtext, "/problema", true ) ) { // Avem o paranteza "{" deci am mers cu 4 spatii mai in fata if( !strcmp( cmdtext[ 4 ], "probl", true ) ) { //Alta paranteza "{" mai mergem 4 spatii in fata SendClientMessage( playerid, -1, "PROBLEMA in curs" ); } //Am inchis paranteza, am dat 4 space-uri inapoi return 1; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3stBoy Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Hai ca ma si inervez... Ma omule posteaza liniile la care primesti warning ce e asa greu de inteles.C:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(5417) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(6513) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(6663) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(14506) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(14510) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(15200) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(15236) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(39820) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(39821) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(45983) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(45984) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(46001) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(46002) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(46018) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(46019) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(46035) : warning 217: loose indentationC:\Users\[UserID]Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(46036) : warning 217: loose indentationON: Cum vrei sa postez linile :l, asta este tot ce ma intereseaza. rezolvale singur ia . if( !strcmp( cmdtext, "/problema", true ) ) { if( !strcmp( cmdtext[ 4 ], "probl", true ) ) { SendClientMessage( playerid, -1, "PROBLEMA in curs" ); } return 1; }si asta e rezolvarea . te iei dupa acest model . if( !strcmp( cmdtext, "/problema", true ) ) { // Avem o paranteza "{" deci am mers cu 4 spatii mai in fata if( !strcmp( cmdtext[ 4 ], "probl", true ) ) { //Alta paranteza "{" mai mergem 4 spatii in fata SendClientMessage( playerid, -1, "PROBLEMA in curs" ); } //Am inchis paranteza, am dat 4 space-uri inapoi return 1; } Serveru Functioneaza cu ZCMD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reflex Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Nu inteleg de ce vreti toti sa va deschdeti server daca nu va duce capul sa cautati pe google o astfel de eroare...Ai o problema cu spatiile, baiatul de mai sus , ti-a dat un exemplu, e usor sa deduci dupa, ce trebuie sa faci.Google: warning 217 loose identification Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ba omule, daca nici ATAT nu sti de ce naiba vii la noi? de ce nu inveti functiile de baza ? de ce nu cauti pe wiki sau in tutoriale sa vezi cum sunt folosite functii sa inveti sa le folosesti si tu. Tu nici ATAT nu stii sa faci, sa cauti niste amarate de linii ... Tu ce ai incercat sa faci pana acum? Iti zic eu NIMIC deci ai mintit. Tu vi la noi cu o problema, avand la baza niste cunostinte si noi incercam sa te ajutam DAR TU trebuie sa intelegi ce ti-am spus noi sa faci, adica daca noi facem un script sub alta forma tu trebuie sa intelegi ce fac respectivele functii. In fine, iti scriu pe pasi poate intelegi, sper: 1) CTRL+G2) Ai warning-ul:C:\Users\[UserID]\Desktop\SERVER.UNNIC\gamemodes\yq10571.pwn(5417) : warning 217: loose indentationacel "5417" indica linia .3) scrii 5417 in casuta de la CTRL+G si dai OK4) O sa te trimita la o linie. Tu copii respectiva linie(toot ce tine de ea!!!) si scrii aici: linia 5417: CODUL_TAUAsa faci la fiecare linie in parte. Pentru ca aici nu se cer scripturi sau ajutor particular o sa inchid topicul si te rog sa il refaci corespunzator! @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts