Moldovas Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Poziţie: scripter / mapper--ScripterAlte detalii:Puteti veni si cu propriul gamemode, minim sa aveti 14 ani, sa cunoasteti limbaju pawn şi sa colaboram mai multe info pm . Contact PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SocialDisease™ Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Eu te pot ajuta doar contra-cost, și cred că toți fac contra-cost.. Quote Skype id: social.disease1 Messenger: social.disease Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джо Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Eu te pot ajuta doar contra-cost, și cred că toți fac contra-cost..Pretenas,ti-as sugera sa stai cuminte in banca ta,te cunosc foarte bine si ceri ajutor tot timpul cand nu sti cate ceva.Nu recomand fiindca nu este de incredere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SocialDisease™ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) Pretenas,ti-as sugera sa stai cuminte in banca ta,te cunosc foarte bine si ceri ajutor tot timpul cand nu sti cate ceva.Nu recomand fiindca nu este de incredere.=)))) iti sugerez eu sa mai citesti cartea de Limba si Literatura Romana nepoate.In al doilea rand daca nu stiai, genius.. am un proiect foarte foarte foarte x100 mare, organizat, serios, nu precum rahaturile voastre de servere de doi bani pe care fac eu ceva.. pe care il deschid alaturi de Donboo care e in top scripteri pe tara. Asa ca, culca-te la loc.. Apropo: se scrie "stii" nu "sti", si se scrie banca ta, te cunosc nu "banca ta,te cunosc".. grea mai e viata pentru unii. Edited June 12, 2015 by SocialDisease™ Quote Skype id: social.disease1 Messenger: social.disease Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCosmin Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 @Adrian_Petre & @SocialDisease™ Dacă aveți ceva de împărțit vă recomand o cafenea, vă rog să terminați cu astfel de discuții altfel nu o să fie plăcut pentru nimeni. Mulțumesc.PS# Nu este absolut deloc nevoie să dați reply după mine decât strict pe subiectul lui @Moldovas Poziţie: scripter / mapper--ScripterAlte detalii:Puteti veni si cu propriul gamemode, minim sa aveti 14 ani, sa cunoasteti limbaju pawn şi sa colaboram mai multe info pm . Contact PM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punct. Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Donboo care e in top scripteri pe tara. Nu exista top scripteri. Fiecare e bun in felul sau. Si cine mai e si Donboo? N-am auzit de el pana acum Poziţie: scripter / mapper--ScripterAlte detalii:Puteti veni si cu propriul gamemode, minim sa aveti 14 ani, sa cunoasteti limbaju pawn şi sa colaboram mai multe info pm . Contact PMCu informatiile astea nu te ajuta nimeni. In plus, "14 ani" au majoritatea ownerilor de azi, care modifica texte si scot bani. Bani multi. Quote Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moldovas Posted June 12, 2015 Author Report Share Posted June 12, 2015 Eu am explicat în cererea trecuta destul de clar ca pot dona doar sms, şi acuma nu te înfuria pe mine destul de clar am explicat ! nu va rog sa va oferiti voi cer t/c deoarece am cu cine ma descurca nu am nevoie de cineva inutil care ştie doar sa comenteze... va doresc succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCosmin Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 @Moldovas Dă-mi te rog un PM cu niște detalii, te ajut eu, colaborare amicală! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 @Punct. si @SocialDisease™ daca vreti sa discutati pe tema asta faceti un topic separat. DCosmin v-a spus deja ce trebuia spus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SocialDisease™ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) Nu exista top scripteri. Fiecare e bun in felul sau. Si cine mai e si Donboo? N-am auzit de el pana acum Cu informatiile astea nu te ajuta nimeni. In plus, "14 ani" au majoritatea ownerilor de azi, care modifica texte si scot bani. Bani multi.Nu m-am putut abtine oricum nu-mi pasa de warn-urile voastre sau alte rahaturi.Apropo, cretinule.. tu nu ai auzit de el pentru ca esti incult, informeaza-te.. vaide steaua ta si vaide steaua "scripterilor" astora "inteligenti" Edited June 12, 2015 by SocialDisease™ Quote Skype id: social.disease1 Messenger: social.disease Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Nu exista top scripteri. Fiecare e bun in felul sau. Si cine mai e si Donboo? N-am auzit de el pana acum Asa i-am spus si eu, dar el e in lumea lui Nu trebuie sa ai cine stie ce diploma sau vechime pentru a fi in top, dar mai interesant e ca asta nu exista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts