Jump to content

SocialDisease™

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SocialDisease™

  1. ​Nu m-am putut abtine oricum nu-mi pasa de warn-urile voastre sau alte rahaturi. Apropo, cretinule.. tu nu ai auzit de el pentru ca esti incult, informeaza-te.. vaide steaua ta si vaide steaua "scripterilor" astora "inteligenti"
  2. ​=)))) iti sugerez eu sa mai citesti cartea de Limba si Literatura Romana nepoate. In al doilea rand daca nu stiai, genius.. am un proiect foarte foarte foarte x100 mare, organizat, serios, nu precum rahaturile voastre de servere de doi bani pe care fac eu ceva.. pe care il deschid alaturi de Donboo care e in top scripteri pe tara. Asa ca, culca-te la loc.. Apropo: se scrie "stii" nu "sti", si se scrie banca ta, te cunosc nu "banca ta,te cunosc".. grea mai e viata pentru unii.
  3. Salut. Iti pot vinde eu un gamemode mult mai avansat, lucrat de peste 1 an de zile alaturi de colegul meu Donboo [top scripteri]. Daca esti interesant add me skype (il ai la semnatura).
  4. Nu interesează pe nici un scripter bun de admin. FTP nu e logic sa ai ca scripter? Contra-cost rezolv eu orice. Skype in semnatura..
  5. Eu te pot ajuta doar contra-cost, și cred că toți fac contra-cost..
  6. ​ Ești puțin amuzant/ă cu faza cu, nu o să ai acces la gamemode sau altceva ca deținător. În al doilea rând, nimeni nu-ți oferă gamemode propriu făcut de la 0 (unic) pe gratis că vrei tu, adică nu interesează pe nimeni de admin sau altceva. Dacă vrei gamemode de la 0 (unic), plătești. Dacă ești dispus/ă să plătești add me skype.
  7. Eu îți pot onora dorința cu gamemode-ul dar contra-cost deoarece nimeni nu îți dă un gamemode unic așa pe gratis când îl poate vinde pe bani frumoși. Plătești, ți-l pun pe host și mai îți fac update-uri când ai nevoie.
  8. ​Treaba sta altfel.. eu am un gamemode lucrat de la 0, ma rog.. de la lucrurile default in SA:MP iar acum e foarte avansat. Eu nu dau gamemode-ul pe gratis oricui, sau ca imi dai tu admin sau nu stiu ce. Platesti gamemode-ul si il primesti, ti-l lucrez in plus si asta e.. cum doresti tu. Doar la comanda pentru ca eu am propriul proiect in desfasurare. Skype id il ai la semnatura si pe profil.
  9. ​Tu stii ce inseamna IPB? IPB e platforma ce treaba are cu gamemode de SA:MP? N-am nevoie de admin maxim sau ce zici tu ca mai dai, daca ai nevoie de scripter iti lucrez la gamemode contra-cost. Ai skype-ul meu pe profil si la semnatura.
  10. ​Nu a intervenit degeaba, pe un scripter bun nu îl interesează de fondatorul tău... orice scripter primește Admin 7 pe server și are accese de owner, iar FTP e logic sa aivă dacă este scripter :)). Scripterii buni trebuiesc plătiți, dacă dispui de o sumă de bani vorbesc eu cu Donboo colegul meu[top scripteri] și rezolvi cu el. Nimeni nu te ajută gratis. Plus de asta ai pretenții de GameMode unic, cine e așa prost să îți dea ție un GameMode pe care l-ar putea vinde pe bani frumoși? Fucking genius..
  11. Descriere produs: Level: 9 Money: $190.000 Respect points: 18/34 Warn's: 0 House: Yes Licente: Toate [230 ore+] Gold: 16 Donator grad: Inca 5-10 euro si primiti si grad Donator pentru donatii. Ore jucate: 70+ Factiune: Fost rank 3 [SF Taxi] Clan: Fost rank 6 [El Reyes eR] Vechicles: Landstalker Preţ: 4€ PaySafeCard, 5€ Cod Reincarcare Orange/VodafoneAlte detalii: Nu e mare chestie contul, dar tinand cont ca pe B-Zone faci 200k in luni de zile bune.. ori donezi pentru gold si cumperi bani din /shop, e ok.
  12. Prostia.. este contagioasa!

  13. Nu e nici un script mă.. dă asta la start server.
  14. Problema intalnita (descriere): Erori la crashdetect, runtime 4. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Imi zice ca e de la ongamemodeinit cu un array, dar nu e. Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Mai sus tot ce e nevoie. Imagini / Video (optional): Nu e nevoie. Ati incercat sa rezolvati singur?: Nu, pentru ca nu stiu.
  15. Debugger pe aici? Un ID Skype/Y!M vă rog.

  16. Salut, am nevoie de un debugger. Să vă descriu problema, nu e mult de explicat. Debugger pentru erori la crashdetect, runtime 4 imi zice ca e de la ongamemodeinit cu un array, dar nu e.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.