- 0
》Problema AVS ---
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
bgtheodor
Problemă întâlnită (descriere): Salutare Sa-mp.ro , am o problema la Advanced Vehicle System (AVS) ,atunci cand intru in masina mea personala imi zice "》 Vehiculul personal al jucatorului %s" in cazul meu TheodoR si nu ma lasa sa intru , asta pentru ca i-am pus niste float-uri care sa faca sa arate asa. Problema este ca daca scot RemovePlayerFromVehicle(playerid); si Acele float-uri de distanta oricine poate intra in vehiculul meu..
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul: OnPlayerEnterVehicle [pawn]public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)
{
if(!ispassenger)
{
new id = GetVehicleID(vehicleid);
if(IsValidVehicle(id) && VehicleCreated[id] == VEHICLE_PLAYER)
{
new msg[128];
new Float:cx, Float:cy, Float:cz;
GetPlayerPos(playerid, cx, cy, cz);
SetPlayerPos(playerid, cx, cy, cz);
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
format(msg, sizeof(msg), "» Vehiculul personal al jucatorului{e9deb8} %s", VehicleOwner[id]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, msg);
}
}
return 1;
}[/pawn]
Imagini / Video (optional): Aveti aici si un video in care puteti observa bug-ul. https://www.youtube.com/watch?v=xPNXCBXE4kE&feature=youtu.be [scuzati calitatea]
Aţi încercat să rezolvaţi singur?: Da
Fara reclama in semnatura !
7 answers to this question
Recommended Posts