Jump to content

Iulian

Membru
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Iulian

  1. Nu ma supar daca imi arati si comanda
  2. Vezi ca versiunea serverului sa fie aceeasi cu versiunea clientului tau. Iti recomand sa faci update la ambele. Versiunea 0.3.7 (ultima) o poti descarca de aici: www.sa-mp.com/downloads
  3. De obicei asta se intampla de la executabil. Pune crack-ul din nou si daca eroarea tot persista ramai cu imaginea montata cu daemon tools
  4. Scoate-le si pe respectivele...
  5. Se poate sincroniza, dar necesita munca. Poti face un script la OnPlayerEnterVehicle si sa verifice daca respectivul este ownerul sau nu.. PS:Dany, codul din semnatura e gresit =)
  6. Posteaza comanda /v buy (sau care o ai tu pentru cumparat masini)
  7. In primul rand, nu stii sa traduci nimic. "Owneri la server" este doar una din greselile pe care le-ai facut. EDIT: Daca iti faci 1000 de conturi prin care te feliciti singur, dai dovada de prostie. Nu castigi nimic daca copii un script si apoi iti faci 1000 de conturi prin care te lauzi.
  8. Pai, daca nu stii ce este cu gamemode-ul si nu stii programare/scripting, cum ai vrea sa te ajutam? Aici este o sectiune in care te ajutam/iti dam sfaturi nu in care iti facem serverul.. Poti cauta un scripter care sa lucreze pe gratis pentru asta, dar in cele mai multe cazuri ei iti vor cere bani.
  9. Foloseste comanda de cumparat masini (/v buy - asta cred ca e) in acea locatie. Nu e checkpoint-ul setat.
  10. Faci o comanda care sa te teleporteze la coordonatele 2128.0864,-1135.3912,25.5855
  11. Ai inteles total gresit. Ce spuneam eu e ca acestia nu sunt cei mai buni doar pentru ca sunt cunoscuti, cu siguranta sunt altii mai buni decat ei. Nu am spus ca X este prost, ca Y este retardat si ca Z nu stie scripting. Topicul se refera la cei mai buni scripteri din romania si eu am spus ca sunt unii care ar urca in top repede, chiar daca nu sunt cunoscuti
  12. OnPlayerStateChange sau la OnPlayerExitVehicle
  13. Liniile [pawn]new msg[128]; new Float:cx, Float:cy, Float:cz; GetPlayerPos(playerid, cx, cy, cz); SetPlayerPos(playerid, cx, cy, cz); RemovePlayerFromVehicle(playerid); format(msg, sizeof(msg), "» Vehiculul personal al jucatorului{e9deb8} %s", VehicleOwner[id]); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, msg);[/pawn] inlocuieste-le cu if(strcmp(VehicleOwnerd[id], name, true)) { RemovePlayerFromVehicle(playerid); new msg[128]; format(msg, sizeof(msg), "» Vehiculul personal al jucatorului{e9deb8} %s", VehicleOwner[id]); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, msg); } astept raspunsul tau, daca merge sau nu
  14. [pawn] else if(CP[playerid] == 98) // trucker 2 { new Float:X, Float:Y, Float:Z; GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z); TrailerTruck[playerid] = AddStaticVehicleEx(591, X+2, Y+2, Z, 0.0, 183, 3,RESPAWN_TIME); SetTimerEx("AttachTrailer", 1000, false, "ii", TrailerTruck[playerid], idcar); CP[playerid] = 82; SetPlayerCheckpoint(playerid, 1087.6589,1235.6068,11.8269, 4.0); } forward AttachTrailer(trailer, car); public AttachTrailer(trailer, car) { AttachTrailerToVehicle(trailer, car); return 1; }[/pawn] Nu stiu sigur daca merge, doar presupun. Am mai avut probleme de genu si le-am rezolvat adaugand un timer. Astept un raspuns.
  15. Poate e gresita exprimarea, scriptul iti da kick automat daca te detecteaza cu moneyhack..
  16. Daca posteaza multe scripturi si sunt activi pe forum, nu inseamna ca sunt cei mai buni. Am avut onoarea de a cunoaste scritperi care sunt peste nivelul celor enumerati mai sus, evident, daca nu sunt activi pe aceasta comunitate, nu sunt buni.
  17. http://forum.sa-mp.ro/index.php/topic/19150-anti-moneyhack/
  18. http://forum.sa-mp.ro/index.php/topic/19150-anti-moneyhack/ - daca tot nu ai gasit JunkBuster sau nu ai rezolvat problema
  19. ANTI MONEYHACK - IULIAN v1.0 Recent, am vazut un post la Discutii Scripting despre un anti moneyhack, asa ca m-am hotarat sa fac unul, simplu. CONFIGURARE: Se pune fisierul descarcat in pawno > includes. In gamemode, se adauga un nou include ( #include <antimoneyhack> ). In gamemode, se cauta functia GivePlayerMoney si se inlocuieste cu AMH_GiveMoney. Daca doriti ca include-ul sa nu mai dea kick automat, il deschideti cu notepad, va duceti la linia 50 si comentati acea linie ( // ). FUNCTIILE NATIVE: AMH_GiveMoney(playerid, bani); BUGURI CUNOSCUTE: Daca castigi bani la casino vei primi kick DOWNLOAD
  20. [pawn]else if(CP[playerid] == 98) // trucker 2 { new idcar = GetPlayerVehicleID(playerid); new Float:X, Float:Y, Float:Z; GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z); TrailerTruck[playerid] = AddStaticVehicleEx(591, X+2, Y+2, Z, 0.0, 3, 3,RESPAWN_TIME); AttachTrailerToVehicle(TrailerTruck[playerid], idcar); CP[playerid] = 82; SetPlayerCheckpoint(playerid, 1087.6589,1235.6068,11.8269, 4.0); }[/pawn] S-ar putea sa se spawneze putin ciudat, mai joaca-te tu cu X si Y (editeaza +2-ul ala de la AddStaticVehicleEx, astfel in cat sa se spawneze ok)
  21. "SELECT * FROM `tabel` SET `nume-variabila` = valoare" Executi acest query in PHPMyAdmin sau Navicat. (Inlocuiesti tabel cu numele tabelului. EX: "SELECT * FROM `users` SET `nume-variabila` = valoare" Inlocuiesti variabila cu numele variabilei pe care vrei sa o inlocuiesti. EX: "SELECT * FROM `users` SET `owned` = valoare" Inlocuiesti valoare cu valoarea pe care vrei sa o aiba variabila ta. EX: "SELECT * FROM `users` SET `owned` = 0" ** ATENTIE! SA NU PUI SI "
  22. Pui codul intr-un fisier .txt, exact ca si cum ar fi in pawno. Salvezi fisierul si ii modifici extensia, din .txt in .inc. Apoi intrii in gamemode si pui #include <fisier> langa celelalte include-uri.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.