WiDuAlK Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Salutare , am deschis acest topic pentru a v-a intreba daca cunoasteti vrun site in care pot pune o melodie(format mp3) , sa mi-o dea intr-un link , pe care pot sa il pun pe server cu [pawn]PlayAudioStreamForPlayer[/pawn] @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Administrator WopsS Posted August 26, 2014 Administrator Posted August 26, 2014 picosong din cate am inteles face asta. 1
WiDuAlK Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 da, am reusit cu el dar nu e chiar asa , pui melodia , ii iei linkul si gata am vz ca alt link cere pt a o asculta:)) ala de download , adica urci melodia pe site, si pe urma ii dai download , te duci dupa ce ai descarcat-o , si ii iei linkul de download , la care il introduci in script cu PlayAudioStreamForPlayer(playerid,"LINKUL DE DOWNLOAD" @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
ReaxoR' Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 http://www.directlinkupload.com/ Mie imi merge perfect!
Recommended Posts