Mafia. Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Este o unealta destul de folositoare pentru incepatori , va ajuta la crearea unui dialog ! Poza : Credits: Tek Dowlaod : Click 4
WiDuAlK Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 interesant:D @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
NoNamed Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Interesant , bravo ! Folositor pentru incepatori asa cum ai zis si tu .
CrystyXSR Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Bun+Frumos+Interesant+Folositor 93.119.26.23:7777
.shadoW Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 LOL!? Mi se pare o porcarie, ce ar fi sa ne dea un program un GM original. Sa faci un dialog e cel mai banal.
Mafia. Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 LOL!? Mi se pare o porcarie, ce ar fi sa ne dea un program un GM original. Sa faci un dialog e cel mai banal. Daca ti se pare o porcarie dc ai postat doar pentru +1 ? Crezi ca tu la inceput stiai sa faci din prima un dialog.. acest program e pentru incepatori ! Si asa nu cred ca esti asa avansat dar sa trecem peste lucrul acesta .
Gireada Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 LOL!? Mi se pare o porcarie, ce ar fi sa ne dea un program un GM original. Sa faci un dialog e cel mai banal. Zimi daca tu ai stiut de la inceput sa faci un dialog. Nu cred, acest program ii ajuta foarte mult pe scripteri incepatori. 1
MrAndyAdv Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Mersi , stiu eu sa fac ceva ,ceva in pawno dar nu reusesc sa fac un DIALOG , mersi m-a ajutat Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
EdyHGG#Scripting Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 (edited) Interesant dar cam nefolositor nu poti adauga functii la DIALOG_STYLE_LIST Edited April 26, 2017 by EdyHGG#Scripting Greseala gramaticala
iReaLx Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 On 14.08.2014 at 12:24 PM, Mafia. said: Este o unealta destul de folositoare pentru incepatori , va ajuta la crearea unui dialog ! Poza : Credits: Tek Dowlaod : Click Da mi si mie un link nou de download ca asta nu mai functioneaza...
Recommended Posts