WiDuAlK Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Salutare Sa-Mp.ro. Probabil ca titlul acesta va duce cu gandul la GM foarte cunoscut "GodFather" dar nu despre asta e vorba. Ei bine am facut acest topic pt a va prezenta filmul "The Godfather" . Un film vechi , foarte bun care se imparte in 3 parti. "The Godfather" , daca traduceti aceasta inseamna "Nasul". In film e vorba de un Gangster Vito Corleone care moare in prima parte a seriei si preia controlul sau Michel Corleone , care , daca doriti sa urmariti , ii veti vedea evolutia in partea II. Sper ca v-am trezit interesul , e un film fenomenal si sper sa ii urmariti cele 3 parti si sa veniti cu o parere in acest topic. Cu stima: WiDuAlK @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rio Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Am auzit ca e frumos filmul, insa n-am apucat sa ma uit la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 mai bine te uiti:P @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 M-am uitat acum 2 seri , foarte smecher :shocked: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts