WeeD Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Hey Sa:MpAstazi am sa va prezint un FS proaspatGMX v1.0[download]http://www.solidfiles.com/d/685a2f890a/GMX.rar[/download]Este un simplu FS care cu ajutorul comenzii /restart se da restart la server fara server closed connectionObs: adminul trebuie sa fie conectat la rconAstept Comenturi
Buga. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Destul de simplu,insa era mai frumos daca puneai un sendclientmessage:Adminul %s a dat reset la server,ramaneti alaturi de noi!4.5/5
WiDuAlK Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Bai e cam simplu acest fs... si nu cred ca e prea de folos.... @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
SniKeR Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Am si eu 2 probleme..1: Cum fac ca si adminii de lv 8 sa poata da /restart nu doar RCON2.Cum pot schimba acolo cand se da restart " This server is restarting" Eu vreau sa pun alt text Moderator/Admin scuze ca am "reinviat" topicul dar am nevoie de ajutor (
Mafia. Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Am si eu 2 probleme..1: Cum fac ca si adminii de lv 8 sa poata da /restart nu doar RCON2.Cum pot schimba acolo cand se da restart " This server is restarting" Eu vreau sa pun alt text Moderator/Admin scuze ca am "reinviat" topicul dar am nevoie de ajutor (ai nevoie de ajutor posteaza la "Discutii Scripting" sau la "Cereri Tutorial"
SniKeR Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 ai nevoie de ajutor posteaza la "Discutii Scripting" sau la "Cereri Tutorial"Pai eu am nevoie referitor la acest script Te rog nu da warn sau orice..Lasa sa raspunda cineva :D
Punct. Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Nu cred ca era necesar un FS cu asa ceva, dar multumim.. /rcon gmxPai eu am nevoie referitor la acest script Te rog nu da warn sau orice..Lasa sa raspunda cineva Baga fs-ul in gamemode .. si o sa poti. Nu mai deschideti in pu*a mea servere de SA:MP ! Jucati-va pe cele care sunt ! Sunt suficiente ! Reguli de bun simt: 1. Nu faceti reclama unde nu trebuie ! 2. Nu injurati ca la usa cortului ! 3. Daca esti analfabeti, taci din gura ! 4. Nu abuza de 'scuze', 'din greseala' ! My work ::: http://pastebin.com/VRNRcaAs
JohnFTW Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Daca as sti l`as baga Poti face prin callremotefunction.Pui in filterscript [pawn]forward CheckAdmin(playerid);public CheckAdmin(playerid){return (CallRemoteFunction ("GMAdmin", "i", playerid));}[/pawn]Si in gamemode[pawn]forward GMAdmin(playerid);public GMAdmin(playerid){return (PlayerInfo [playerid][pAdmin] >= 8);}[/pawn]pAdmin e doar un exemplu, nu stiu cum ai tu.
Recommended Posts