Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Question

Posted

Am intrebarea urmatoare in cap

Se poate face conexiunea MySQL la baza de date de pe un alt vps?

Exemplu:

Eu am host cumparat si cei de la host nu vor sa imi rezolve problema cu baza de date , si eu am un vps care e putin cam ocupat cu servere,da intrebarea mea e daca pot face conexiunea de la host la vps. Daca se poate ziceti-mi cum , ca am incercat

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Raspunsul asta poate sa til dea viorel deoarece el se pricepe la asa cv. In orice caz ia host de la firma lui viorel. El sigur te v a ajuta .

Clientii mei nu cer ajutor de genul asta aici. :) Am sistem de tickete si livechat.

Am intrebarea urmatoare in cap

Se poate face conexiunea MySQL la baza de date de pe un alt vps?

Exemplu:

Eu am host cumparat si cei de la host nu vor sa imi rezolve problema cu baza de date , si eu am un vps care e putin cam ocupat cu servere,da intrebarea mea e daca pot face conexiunea de la host la vps. Daca se poate ziceti-mi cum , ca am incercat

Da, poti sa le conectezi intre ele prin Remote SQL. Asta se face de pe ambele hosturi. Cei de unde ai tu host la server trebuie sa iti dea acces la remote sql (trebuie sa le dai IP-ul de la dedicat/vps) si tu trebuie sa bagi la tine IP-ul lor.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.