WiDuAlK Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 salutare cu toti il cunoastep pe fondatorul VIOREL care detine editeaza a creat cel mai interesant forum de SA-MP dar ce e interesant este ca desi a facut acest forum pt samp eu nu am vazut nici un GM facut de el sau vrun filescript/tutorial cea ce e putin ciudat pt cnv care face un forum pt asa ceva... oricum eu nu am nimic inpotrivaVOI CE PARERE AVETI? @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Rock Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 S-a lasat de pawn acum ceva timp.Si daca cauti aici(spre final) o sa dai de cateva postari de ale lui. Just Rock
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 19, 2014 Administrator Posted January 19, 2014 salutare cu toti il cunoastep pe fondatorul VIOREL care detine editeaza a creat cel mai interesant forum de SA-MP dar ce e interesant este ca desi a facut acest forum pt samp eu nu am vazut nici un GM facut de el sau vrun filescript/tutorial cea ce e putin ciudat pt cnv care face un forum pt asa ceva... oricum eu nu am nimic inpotrivaVOI CE PARERE AVETI?Teoretic nu mi-a placut pawno niciodata, practic doar putin. Pe vremea aia cand mai puneam si eu cate un script pe aici, nu era mintalitatea pe care o au 97% din copii din ziua de azi. Programul Pawno si limbajul pawn mi-a deschis putin mintea si m-a facut sa ma obisnuiesc cu ideea de "scripting", in rest nimic.Acuma, joc foarte rar si samp. Cand mai am timp mai intru pe un server de-al meu, si nu stau nici jumate de ora ca ma plictisesc repede. Nu prea mai am timp de jocuri... In ziua de azi ma ocup cu programarea web (php, mysql, java, css, html, si mai nou incep sa invat si flash). Imi place mai mult sa fac site-uri/forumuri/etc decat sa fac un server de samp. Lucrez mai mult in domeniul asta cu jumate de an (aproximativ) dinainte sa ma las de pawno, adica cam de 3-4 ani. Si pe final, ultimul script de samp pe care o sa-l pun aici si pe .com v-a fi server-ul meu personal de Sumo (celelalte sunt niste edituri si nu are rost sa le pun si eu ).Am uitat sa spun. Forumul asta nu a fost creat de mine. Cel care l-a facut pentru prima data a fost NiNjA, impreuna cu un fost scripter foarte bun din Romania pe nume cmg4life. Eu am aparut dupa cateva luni aici. Dupa 1 an am primit Gmod (noroc cu cmg4life), apoi am primit Administrator. Ca am fost scos din staff si am reintrat de nu stiu cate ori, e partea a 2a )Acuma, nu imi apartine in totalitate. Am avut ocazia sa-l cumpar, ma ajungea undeva la 400 RON (200 RON vroia Ninja, si restu ma ajungea taxa de la rotld, dar cand am fost pregatit cu banii nu a mai vrut Ninja sa-l vanda. Dupa o perioada l-a vandut lui Laur (celalalt administrator).El nu se ocupa absolut deloc de sa-mp.ro, si asa mi-a ramas mie pe mana si sa decid ce si cum se face pe aici. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
WiDuAlK Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 bai eu am intrebat asa da e ff bine ca te pricepi la weburi si la celelalte eu la alea sunt varza....si nici la pawn nu sunt asa stralucit eu ma ocup cu edit la GM nu la create ca nu am destule cunostinte sa fac un GM de la 0...dar intr o zi voi face si un GM dupa ce imi insusesc niste cunostinte:D @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Recommended Posts