sKenzi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Daca doresti ca un anume gen de nickname-uri sa nu intre pe serverul tau ( reclama..sau orice altceva ), acest tutorial este de ajutor. Acest tutorial, se bazeaza pe introducerea unor nickname-uri in gamemode si interzicerea lor dandu-le kick ( dupa caz, ban ). De asemenea, o sa punem si un KickWithMessage pentru ca anumitul player sa stie de ce a fost dat afara. Pasul 1: Dupa liniile de include-uri, facem urmatorul forward forward KickPublic(playerid); Apoi o sa facem un public public KickPublic(playerid) Kick(playerid); Dupa aceste doua, vom pune un stock cu un timer si un SendClientMessage stock KickWithMessage(playerid, color, message[]) { SendClientMessage(playerid, color, message); SetTimerEx("KickPublic", 1000, 0, "d", playerid); } Pasul 2: Acum, vom Merge la OnPlayerConnect Si vom folosi un strfind, rolul lui fiind de a cauta si gasi cuvantul pus in parametrii lui. if(strfind("cuvant", "cuvant", true) != -1) { KickWithMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Numele nu corespunde cu cerintele serverului. Pa !"); } * N-am putut explica in detaliu de 100 %, nu stiu perfect. Insa am vrut s-o postez in speranta ca, cuiva ii va fi de folos. * Pentru orice intrebare, puteti lasa reply.
Джо Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Bun tutorial!Eu am sa inlocuiesc in loc de cuvant :7777 pentru reclama;)
sKenzi Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Bun tutorial!Eu am sa inlocuiesc in loc de cuvant :7777 pentru reclama;)Merge pus orice text. Succes.
hTTpftw Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 GG 5/5Folositor. Fara reclama in semnatura!
AnDrEi997 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Asta e tutorial copiat.Cer sa se stearga postul.L-ai copiat de la CaRaM3LL.
Kingsley Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Eu nu vad rostul la functia KickWithMessage cand puteai pune din prima asa: if(strfind("cuvant", "cuvant", true) != -1) { SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Numele nu corespunde cu cerintele serverului. Pa !"); Kick(playerid); } Retras
Administrator WopsS Posted July 23, 2016 Administrator Posted July 23, 2016 2 hours ago, Tud0r. said: Eu nu vad rostul la functia KickWithMessage cand puteai pune din prima asa: if(strfind("cuvant", "cuvant", true) != -1) { SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Numele nu corespunde cu cerintele serverului. Pa !"); Kick(playerid); } Pachetul pentru kick o sa ajunga inainte de cel pentru mesaj, asa ca jucatorul nu o sa mai primeasca mesajul.
Kingsley Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Just now, WopsS said: Pachetul pentru kick o sa ajunga inainte de cel pentru mesaj, asa ca jucatorul nu o sa mai primeasca mesajul. Pai SendClientMessage nu e inainte de Kick(playerid)? Eu stiu ca se executa in functie de ordine. Retras
Administrator WopsS Posted July 23, 2016 Administrator Posted July 23, 2016 Just now, Tud0r. said: Pai SendClientMessage nu e inainte de Kick(playerid)? Eu stiu ca se executa in functie de ordine. Se executa, dar pachetul pentru Kick are prioritate mai mare decat cel de mesaje, dialog-uri, etc.. 1
Kingsley Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Just now, WopsS said: Se executa, dar pachetul pentru Kick are prioritate mai mare decat cel de mesaje, dialog-uri, etc.. Aham. Mersi de lamurire. Retras
Administrator WopsS Posted July 23, 2016 Administrator Posted July 23, 2016 24 minutes ago, Tud0r. said: Aham. Mersi de lamurire. N-ai pentru ce. Daca vrei sa folosesti Kick poti sa faci acest truc: forward @Kick(playerid); public @Kick(playerid) { Kick(playerid); } hook_Kick(playerid, color, message[]) { SendClientMessage(playerid, color, message); SetTimerEx("@Kick", 1000, 0, "i", playerid); } #if defined _ALS_Kick #undef Kick #else #define _ALS_Kick #endif #define Kick hook_Kick Nu e testat, dar daca-l testezi sa-mi spui daca merge.
Recommended Posts