Jump to content
  • 0

Question

Posted

salut de curând am intampinat probleme cand mergi pe strada pe lâng? lspd dinsprenprimarie nu se int nimic insa daca intorci si mergi inaooi imi da warnings si crash.si nu numai, duoa ce iau crash si intru iar oe srv,cand ues din casa tot iau warning si cradh.pt a rez.problema trebuie sa dau mereu rr la srv,ce pot face sa nu mai dea crash in zona aia?tin sa mentionez ca nu am f multe obuecte in zona aia.

Ms anticipat gireada si ceilalti.va pup

8 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Ia crashinfo si bagal in folderul cu serverul,mergi pe langa LSPD cand iti dadea warnings si dupa inchizi svr si te uiti in crashinfo sa vezi care  este problema.Mentionez ca serverul G RPG are crashinfo.

Posted

cred ca e de la server crash-ul , intreaba pe altcineva daca si lui ii da la fel sa vezi daca e de la tine sau de la sv !

-Tu nu ai habar scripting ma.Tu copiezi tot ce gasesti in cale si dai indicatii pe sa-mp.ro?

E mai simplu sa bagi crashinfo si sa iei crash si dupa sa vezi care este problema si sa o remediezi! decat sa cauti 1 player sa intre sa treaca pe acolo si sa vada care este problema.

Posted

Am acolo doar 2 masini lspd si cateva la subsol.insa iau crash doar cand vin din stanga la dreapta . Cabd vin din partr opusa nu iau.

La gm celalalt aveam mukte masini akl si n pateam nimic

Posted

Ar fi o idee ce a spus Gireada,dar daca tot ai spus ca aveai mai multe masini pe gm celalalt ial pe ala sterge vehiculele LSPD si adaugale din fostul gm care ai lucrat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.