cosmon Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ice , te rog editeaza-l pune in loc de [pawn] tagul codeSunt de parere ca toate topicurile ar trebui editate de catre moderatori
Gireada Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Lucrez la asta 1.Fac sa intrebe sex-u Masculin Sau Femenin2.Fac sa intrebe varsa cu o lista de la 14 la 25 aniSi orasul daca vrei
Taykiro Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Am facut exact asa ca in tutorial dar nu imi merge dupa ce dau compile cate odata mai da aia cu "playertopoint" pun } si cand dau compile nu imi merge nu scrie nimic ramanea goala casuta aia nu scrie nici ca e bine nici ca sunt erori
Kingston46 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Unde pun fiecare linie va rog am nevoie de asa ceva.
manutzzu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Am gamemode-ul gf de la FeaR si nu gasec OnDialogResponse :-? ma poate ajuta cineva
smokeyutzu Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 bun 5/5 dar daca ai putea sa pui sex, ani, oras pe dialog ar si mai super oricum + de la mn
Recommended Posts