Gireada Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cand Serverul Viata Romaneasca a facut semnalizarile, toti au spus "uau ce super", "ce mult a lucrat la ele". Iata ca vi le dau voua. Le am in calculator din vara, si cum nu ma mia ocup cu asa ceva vi le las voua. Nu stergeti creditele. Semnalziarile sunt facut de mine pentru toate vehiculele de teren.Poze:Download:[download]http://paste2.org/p/2516564[/download]
Diabolik Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Bravo, daca e facut de tine 10/10 LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Verde Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Mi-l da si mie cnv cu tot cu .amxx ..? sau fs-u complet.
Papana Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Mi-l da si mie cnv cu tot cu .amxx ..? sau fs-u complet.Ti-e greu sa il compilezi?
Verde Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Da, fiindca nivelul meu nu se compara cu al tau.
WiDuAlK Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Da, fiindca nivelul meu nu se compara cu al tau.Bai omule hai sa iti dau niste mura-n gura.Te duci in pawn.Apesi pe fila aia "New" pe urma stergi tot si inlocuiesti cu datele de la pastebin.Pe urma apesi pe butonul ala albastru numit "Complier/Run" si selectezi locatia , il denumesti si la final pui .pwn sa ai si pawn adika la nume pui semnalizari.pwn si ai sa ai si amx si pwn.Mai mura-n gura de atat nu cred ca e nevoie. +1 daca te-am ajutat. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
RORPG. Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Foarte bun e bun pentru gm-uri RP si RPG Sau Gf Fara reclama in semnatura!
capetanos Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Este ca un fs sau trebuie bagat in Gm? care sunt butoanele pentru semnalizari
Recommended Posts