Jump to content

Descărcare, instalare şi găsirea unui server

Descărcare

Pentru a descărca clientul SA-MP trebuie să accesaţi pagină Descărcări de pe site-ul nostru. Verificaţi pagina din când în când pentru a vedea dacă a apărut o nouă versiune de SA-MP.

Instalare

După ce aţi descărcat ultima versiune de SA-MP rulaţi executabilul descărcat şi urmaţi instrucţiunile următoare.

Programul de instalare vă va cere să selectaţi folderul unde este instalat jocul Grand Theft Auto: San Andreas. Jocul este instalat implicit în

C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas

pentru sistemele pe 32 de biţi sau în

C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas

pentru sistemele pe 64 de biţi.

Este foarte important să instalaţi SA-MP-ul în folderul unde este executabilul numit gta_sa (gta_sa.exe) pentru că modul de joc are nevoie de fişierele jocului Grand Theft Auto: San Andreas pentru a putea rula.

Ar trebui sa vedeti urmatoarea fereasta cu folderul unde poate sa fie instalat jocul Grand Theft Auto: San Andreas.

sa-mp alegere folder la instalare.png

Dacă căsuţa numită Destination Folder este goală sau nu coincide cu calea de instalare a jocului, atunci apăsaţi pe butonul Browse şi selectaţi folderul unde este instalat jocul.

După ce instalarea s-a terminat ar trebui să aveţi pe desktop o iconiţă numită San Andreas Multiplayer.

sa-mp iconita.png

Dacă nu aveţi această iconiţă verificaţi foderul în care este instalat Grand Theft Auto: San Andreas. Apăsaţi dublu click pe iconiţă sau pe executabilul SA-MP pentru a rula programul, după ce aţi făcut asta o să va apară următoarea fereastră.

sa-mp favorite.png

Dacă vedeţi ferastra de mai sus, înseamnă că sunteţi pregătit să va jucaţi SA-MP pe un server.

Găsirea unui server

Găsirea unui server este simplă, tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi tab-ul Internet sau Hosted (acest tab este o lista specială pentru serverele care plătesc să fie în această listă) în partea de jos a clientului pentru a vedea toate serverele publice. După ce aţi selectat un tab ar trebui să vedeţi o imagine asemănătoare că cea de mai jos.

sa-mp internet.PNG

Pentru a intra pe un server trebuie să introduceţi un nume de joc în căsuţa Name în partea de sus a clientului.După ce aţi făcut acest lucru seelctati un server pe care doriţi să va jucaţi, daţi click dreapta pe acesta şi apăsaţi pe butonul Connect.

sa-mp click dreapta.PNG

Sau puteţi să selectaţi butonul de conectare (sa-mp buton conectare.png) din partea de sus a clientului.

Dacă totul este în regulă, jocul va fi lansat şi veţi fi conectat pe serverul ales.

În cazul în care nu merge să va conectat pe un server vedeţi lista cu probleme frecvente sau dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor intraţi pe forum-ul nostru.

  Report Document
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.