Jump to content

Client

 1. Am Grand Theft Auto: San Andreas modificat și SA-MP-ul nu se încarcă

  Dacă SA-MP-ul nu se încarcă atunci stergeți toate modurile.
 2. Când doresc să pornesc GTA-ul din programul SA-MP acesta nu pornește

  Dacă doriți să porniți Grand Theft Auto: San Andreas din programul SA-MP și nu vrea să pornească atunci stergeți gta_sa.set din C:\Users\<nume_de_utilizator>\My Documents\GTA San Andreas User Files sau C:\Users\<nume_de_utilizator>\Documents\GTA San Andreas User Files și asigurați-vă că nu aveți nici un cod sau mod instalat.
 3. Fișierul dinput8.dll lipsește

  Dacă dinput8.dll lipsește înseamnă că DirectX-ul nu a fost instalat corespunzător. Încercați să-l reinstalați, nu uitați să restartați calculatorul dupa ce l-ați reinstalat. Dacă problema persistă copiați fisierul dinput.dll din C:\Windows\System32 în folderul unde aveți instalat Grand Theft Auto: San Andreas.
 4. Îmi apare "Connecting to IP:Port..." întruna

  Dacă ai acest mesaj este posibil ca serverul să fie închis (offline) sau firewall-ul dvs. să blocheze conexiunea. De asemenea poate să fie din cauza unei versiuni mai vechi de SA-MP, descărcați ultima versiune de SA-MP de pe pagina de descărcare.
 5. Mouse-ul nu funcționează după ce ies din meniul de pauză

  Dacă mosule-ul pare să fie blocat în joc, dar funcționează (parțial) în meniul de pauză, atunci ar trebui să dezactivați opțiunea multicore din sa-mp.cfg (setați-o la 0). Puteți să apăsați în continuu tasta Esc până când mouse-ul va începe sa funcționeze.
 6. Nu pot vedea nici un server în lista de servere

  În primul rând asigură-te că ai urmat pașii din articolul Descărcare, instalare şi găsirea unui server. Dacă ai urmat acel acel articol, asigurați-vă că SA-MP nu este blocat de firewall dvs.. Nu putem să vă spunem cum să-l configurați din cauză că sunt prea multe programe de acest fel, vă sugerăm să vă uitați pe Google pentru a face acest lucru. De asemenea asigurați-vă că aveți ultima versiune de SA-MP instalată.
 7. Nu pot vedea numele celorlalți jucători

  Fiți conștient că unele servere pot avea numele jucătorilor dezactivate și nu puteți face nimic în privința asta. Această problemă poate aparea pe calculatoarele cu placa video Intel HD integrată (care nu sunt concepute pentru jocuri). Din păcate cauza exactă este necunoscută și nu există o rezolvare universală pentru această problemă în momentul de față. O soluție ar fi să folosiți o placă video dedicată, dacă este posibil si vă permite bugetul. Pentru laptop-uri acest lucru este imposibil
 8. Primesc "Unacceptable NickName" când mă conectez la un server

  Asigură-te că nu utilizezi caractere nepermise în nume (poți folosi doar cifre de la 0 la 9, caractere de la a la z, [], (), $, @, ., _ și =) și că numele tău este alcătuit din mai puțin de 25 de caractere (numele unui jucător poate avea maxim 24 de caractere). Această eroare mai poate fi cauzată când un jucător are același nume ca al tău (se poate întâmpla când intri foarte repede pe server după ce ai pierdut conexiunea sau după ce ai primit crash). De asemenea serverele care rulează pe Wi
 9. Primesc crash când un vehicul explodează

  Dacă aveți două monitoare sunt 3 căi de rezolvare a acestei probleme: Dezactivați-vă al doilea monitor. Setaţi calitatea pentru Visual FX la minim (Esc > Options > Display Setup > Advanced). Redenumiți folderul GTA San Andreas (de exemplu redenumiți-l în GTA San Andreas2). De obicei acest lucru funcționează, dar uneori este posibil să nu mai funcționeze si va trebui să redenumiți folderul incă o dată.
 10. Primesc eroarea "San Andreas cannot be found"

  San Andreas Multiplayer nu este un joc independent! Acesta adaugă funcționalități multiplayer jocului Grand Theft Auto: San Andreas, deci aveți nevoie de jocul Grand Theft Auto: San Andreas pe PC. Dacă aveți versiunea 2.0 instalată, folosiți acest patch pentru a face downgrade la versiunea 1.0, SA-MP funcționează doar pe versiunea 1.0 a jocului.
 11. Se încarcă single player-ul în loc de multiplayer

  Nu ar trebui să vezi meniul din single player (NEW GAME, LOAD GAME, etc.). SA-MP ar trebui să încarce jocul fară a te pune pe tine să interacționezi cu meniul din single player. Dacă vezi NEW GAME înseamnă că ești în single player, nu în multiplayer. Single player-ul se poate încarca din două motive: Ai instalat SA-MP-ul într-un folder greșit. Dacă aveți altă versiune instalată, folosiți acest patch pentru a face downgrade la versiunea 1.0. Versiunea jocului Grand Theft Auto: S
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.