Jump to content

-=[Vyorel]=-

Administrator
  • Posts

    2,131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    97

Everything posted by -=[Vyorel]=-

  1. Micul "concurs" este din nou deschis. Va astept cu imaginile voastre
  2. Scapa de virusi si fac topicul public. Elimina fisierele .exe din arhiva
  3. S-a dus de tot. Si ii voi da si pe noile lui conturi care o sa-si faca
  4. Ok. Deci... M-am uitat prin postarile voastre si vad ca inca va mai certati. E ultima data cand trec cu vederea. Care mai continua cu cearta are BAN permanent si o sa-i transmit si lui @WopsS sa nu mai faca exceptii si sa le scoata (de fapt vede el mesajul aici din mentiune) Cat despre intrebarea ta, ai aici raspunsul Dau lock la topic ca nu isi are rostul
  5. Omul a cerut un ajutor, daca vreti sa-l ajutati ii raspundeti cum trebuie, daca nu..puteti sa va abtineti. Nu conteaza ca scade sau nu SAMP-ul, nu conteaza pentru ce si cum vrea sa-si faca serverul si nici ce face cu el. Daca vreti sa oferiti ajutor e ok, daca nu, nici off-topic nu mai faceti. Daca mai continuati cu off-topicul, am sa incep sa dau puncte de avertisment pt fiecare post inutil facut, pana se ajunge la ban.
  6. Am sters ultimele doua mesaje ale lui pentru ca a mai postat odata iar acum practic s-a repetat, fara dovezi cu ceea ce zice.
  7. Adu-mi aminte de el ca nu-l mai tin minte
  8. Unu deja a primit ban, temporar momentan. Daca nu incetati cu off-topicul am sa continui sa mai dau.
  9. @max si @Sancky v-am sters mesajele voastre stupide in care va certati ca chiorii, asta asa ca si cum as trece cu vederea peste cearta voastra in perioada asta, care nu o accept aici pe forum, aveti private si real life. Data viitoare promit ca luati ban amandoi.
  10. Va sfatuiesc sa incetati cu cearta ca sa nu inchid topicul.
  11. Fiecare e liber sa spuna ce vrea si sa-si dea cu parerea, insa daca nu vine cu dovezi clare din ceea ce spune, pur si simplu nu va fi luat in considerare.
  12. Chiar nu ne intereseaza cine va da tepe. Aveti deja raspunsul corect la ce ati patit unii dintre voi. Pe viitor:
  13. In primul rand de aici: https://team.sa-mp.com/wiki-archive.html Iar in al 2lea prind prin multa practica, teste si nervi.
  14. Atat cat este necesar. Pe viitor sa incetezi cu spamul si cu posturile inutile.
  15. Topic inchis! Prea multe certuri fara sens Daca sunteti interesati de cererea autorului acestui topic il cautati in privat.
  16. Zilele trecute m-am gandit ca ar fi cazul sa schimbam imaginile vechi din Galerie care sunt si pe site-ul oficial, cu altele noi facute de voi pe serverul vostru, insa avem cateva mici conditii. 1. Pe serverul vostru sa apara undeva, oriunde vreti voi, un textdraw cu www.SA-MP.ro si sa nu fie nici prea mare dar nici prea mic, dar sa se vada clar. 2. Locatia de pe server nu conteaza. Puteti sa le faceti si in locatii diferite, cu prietenii vostri in grupuri, sau cum vreti voi. 3. Acceptam maxim 6 imagini pe fiecare server. 4. Acceptam imagini de la maxim 3 servere (cele mai frumoase poze vor fi acceptate). 5. Fara moduri ENB sau altele care afecteaza grafica originala a jocului. Imaginile alese vor fi publicate la noi pe site cu adresa IP sau DNS de la serverul de unde fac parte, separate pe categorii de celelalte de la alte servere. Va rugam sa tineti cont de conditia nr 1 pentru ca serverele respective vor fi verificate periodic daca mai au textdraw-ul cu www.SA-MP.ro Toate imaginile va rog sa mi le trimiteti mie in privat aici pe forum sau pe discordul nostru https://discord.gg/EUWmpGeGEf
  17. Era bine daca faceai asta de prima data, si nu doar tu...e valabil pentru toti.
  18. Daca ai fi citi regulamentul nostru ai sti de ce nu poti sa postezi acum acolo.
  19. O fi fost un mic lag de la net...sau ma rog. Se intampla mereu?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.