Jump to content

After School Community

Membru
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by After School Community

  1. Interesanta descriere a server-ului are potential mare.
  2. Tepar - nu recomand stiut si sub numele de Sirius.este si postat...a luat bani la greu din tepe cu prietenul lui (web developer) amandoi din Iasi. Merita cor...iti
  3. Si inca cati sunt ca acestia pe acest forum...''scripteri''...
  4. N-am o gara cu ce deschizi/inchizi tu , nici nu ma intereseaza ce faci si ce vei face..citeam pe-aici si mi-a sarit in ochi ceva si am comentat ..nu e voie sa atentionez sau iti stric manevrele ? N-am idee cine esti si sa ma interesez cine ai fost tu pe sa-mp e ultimul lucru din lume pe care l-as face. Salut !
  5. Pentru @Dennis12. Eu am atentionat unde sa nu apeleze, ca stiu ca voi ''scripterii'' va recomandati singuri pe oriunde stii ce zic ? Ce produs am primit ca numai vorbe au fost ...esti un gunoi.Nici nu ti-ai permite sa-mi platesti inapoi cat ti-am dat ...ti-am hranit intreaga familie pe 3 luni de zile ..corcitura
  6. Asta-i buna.Sa-ti dai acte de identitate unor asa zisi pustani ce se dau fondatori de servere si se considera ca a schimbat samp-ul romanesc ...asta mai lipsea pe samp, in rest toate au fost practicate cred ca....
  7. Sa nu ajungi pe mainile lu' @Dennis12. si lu rusul p.... astia 2 din experienta proprie iti mananca si banii si ramai si cu ochii in soare .Doi indivizi care merita ''urecheati''. Dovezi pe whatsapp si discord ...cat cuprinde.
  8. Ce produs sa primesc de la tine ...atunci cand ma uit la conversatiile de pe atunci 0 barat...nu ai facut absolut nimic.Pentru banii care i-ai luat ca de muncit nu i-ai muncit trebuia sa imi stai la dispozitie 24/7 si sa fii ca un sclav ca sa iti vobesc acum frumos.Daca erai baiat si te simteai imi returnai banii si imi spuneai ''uite nu am destul timp si...'' Dar fie, sper ca ma-ta s-a bucurat ca ai pus si tu ceva pe masa in Decembrie.
  9. Mare greseala ai sa faci daca apelezi la @Dennis12. .Un jeg ordinar si tepar.
  10. Ai predat un rahat . Ai predat un gunoi precum tu si.... sunteti.[Pentru banii pe care i-ai luat trebuia sa fii precum un sclav si sa asculti.Nu te mai victimiza atat, ok ?Ce clienti sa mai ai tu petardo ? Luati aminte cei ce vor sa apeleze la aceasta scursura.
  11. Numai apelati la aceasta scursura a societatii @Dennis12. daca vreti sa nu ramaneti fara bani si munca 0 precum am patit dar si altii. *****Denis nu mai face parte din proiectul meu, de la noi a primit 500€ și tot mai voia, nu inteleg cât costa un gm..***** LINKMANIA Suna cunoscut jegosule @Dennis12. ? Iar Decembrie 2020 cand ai fost platit cu 100 Euro pentru un panel la care nici nu ai muncit si ai lasat cu ochii in soare tot ? Alti 100 Euro pentru GM la care nici acolo nu ai facut niciun cacat ?Si tot cereai si cereai ... Conversatiile de pe whatsapp cand iti cereai scuze si sperai sa mai colaboram ?Cum familia mortilor mati sa mai colaboreze cu tine cineva?
  12. Esti prea prost ca sa traiesti.Ai dreptul sa comentezi aici atunci cand revii cu contul vechi sa stiu cu cine stau de vorba.Apoi sa ne impartasim facebook-ul sa ne imprietenim, nu ?Poate suntem de o seama 13 ani . Am pierdut bani in samp intr-o luna exact cat tot neamu' tau primeste salariul.
  13. @Dennis12. Ai lasat Linkmania si membri lor cu ochii in soare .Te-au platit sa le faci Gamemode la jucatori si n-ai facut absolut nici un c*c*t precum asa si esti pentru societate.Ai avut servicii de prestat prin luna lu Decembrie 2020 si ai fost platit cu 300EURO si nici acolo nu ai facut nici un c*c*t.Nu stiu cum mai indraznesti sa te recomanzi ca prestezi servicii, poate de escortat.Lumea asta e atat de mica intr-o zi ....
  14. @khain - nu am sa imi retrag niciun cuvant .Ti-am vorbit frumos pana am vazut adevarata fata.Ai avut timp destul sa poti returna banii.Care reputatie ? Reputatia ta numai exista si nici nu va mai exista.Tu ai datoria sa inapoiezi banii. Ce posibilitate , cumetre? Ai primit banii cand a fost vorba de munca si nu ai facut-o.Nu trebuia sa ceri ca dupa o saptamana sa imi spui ca nu ai muncit nimic si ca nu mai ai timp disponibil.Deseu e cuvantul care ti se potriveste cel mai bine. Ca nu o sa-mi returnezi banii ca ma adresez public precum esti , este partea a doua...consider ca nu gresesc cu nimic.Dimpotriva tu ai sa ramai cu aceasta pata pe sa-mp nu eu.Cred ca abia asteptai sa ma adresez asa ca sa ai tu motivul tau sa nu mai returnezi banii.Dar ghici ce ? Eu nu stau in 30 de euro sau cat mai ai de dat inapoi , dar tu se pare ca stai sau ai stat in ei.Sa spui adevarul familiei ca defapt eu ii tin sau i-am tinut in viata. Pe mine sincer nu ma intereseaza ca nu ai ce manca maine , poti manca si paine goala ma doare fix in ... iti meriti soarta , tu trebuia sa fii baiat si sa returnezi cand trebuia . De altfel nu munciti voi ''scripterii profesionisti'' fara plata inainte .Iar cand vine vorba de returnat trebuie sa stam dupa voi. Deseurile nu merita pe comunitatea de SAMP
  15. @RXS - Nu ma plang acuma pentru ca stiu ca mi-am facut-o cu mana mea .Eu am postat ca altii sa nu faca ce am facut eu. @M4c - Nu este vorba despre acel gm rusesc.
  16. Fac si eu postare despre un personaj de pe aceasta comunitate ca semn sa va feriti de el daca vreodata va mai indrazni sa muncesca ca scripter pe bani . Am inceput o colaborare cu acest pot sa zic dese* rusesc @khain pe teritoriul Romaniei acum 3 luni , iar din cauza ca nu a mai reusit sa munceasca dar a indraznit sa ceara banii inainte ca altfel el nu munceste , spunandu-mi ca o sa ii primesc inapoi din luna aprilie pana acum abia 125 lei din 400 lei am primit . Acest anunt nu este sa ma plang , ci sa fiti cu ochii in 4 pe cine qlegeti sa colaborati .Are impresia ca mie imi pasa ca n-are ce pune pe masa maine ? Nu . Cum poate sa minta si sa ma duca cu vorba din luna aprilie pana acum , ca el are banii in banca si ca munceste zilnic fara libere , iar cand e liber banca e inchisa ? Alo , aici nu e comunismul din Rusia . Nu imi spune ca nu ai card bancar . Conversatiile sunt mai lungi si chiar cu jigniri , oricat de calm esti ...la un momentan dat iti vine sa ii ...cu asa .... de oameni .
  17. Am mai multe , si nu pputrezite precum cele romanesti .contacteaza mq si vei vedea daca esti interesat .
  18. Ce te recomanda ca scripter ? Spune public cine esti si ce stii sa faci (cu dovezi) daca tot te-ai obosit sa iti faci cont pe acest forum .Este mai usor sa citim si poate ne faci cu adevarat curiosi sa apelam la serviciile tale . Ai mai multe greseli de scriere decat varsta pe care o ai .Cum ar putea cineva sa incredinteze un gamemode unui scripter cu o postare de genul ?Eu unul NU .Poate prinzi bine la noua generatie si ii pacalesti pe ei .
  19. Contacteaza-ma in discord . Ce am e roleplay light mode full english cu tot cu forum + logo-uri si trailer video daca te intereseaza sa duci numele mai departe . UnknownFace666#6666
  20. Contacteaza-ma pe discord UnknownFace666#6666
  21. Se vinde gamemode-ul After-School Roleplay .Acest gamemode este 100 % in limba engleza pentru ca majoritatea dezvoltatorilor acestui gamemode au fost straini . Vine la pachet cu forumul : www.af-school.ro (construit de la 0) + host platit pana in noiembrie-decembrie 2021 .Va pot pune in contact cu echipa de web-developeri straini (contra-cost) in caz de nu aveti unul . Vine la pachet si cu server-ul de discord + toate logo-urile ce le detin . Vine la pachet si cu Trailer-ul : Gamemode-ul se poate testa : 145.239.172.233:7777 , pe server se intra cu nume_prenume . Va pot lasa hostul inca o luna-doua de la achizitionarea gamemode-ului . Daca sunteti interesati de acest gamemode , putem sa aranjam o data si ora pentru prezentarea lui mai rapida de catre mine + cum functioneaza + explicatii ce ar trebui imbunatatit/reparat sau chiar idei pe care am dorit sa le implementez . Pentru a evita pierderea de timp cu cei ce sunt interesati de gamemode si doresc ca eu sa vin la prezentarea lui in detaliu , pretendentul cumparator este nevoit sa imi arate o dovada ca are banii necesari achizitionarii . Va recomand sa nu cumparati acest gamemode daca nu doriti cu adevarat sa va implicati . Atentie : Acest gamemode este pe Mixini si nu pe MySQL ..daca nu aveti scripter care sa stie despre ce e vorba sau esti unul , va recomand sa nu cumparati . Transfer doar Paypal . Discord : UnknownFace666#6666 Pret : 300 EURO -> Se va vinde unei singure persoane absolut tot in original . De ce se vinde ? Deoarece nu mai dispun de timp dar si de simplul fapt ca nu se mai gasesc oameni care si cu banii jos nu iti fac treaba , sau daca o fac... o fac in scarba/sila .( romani cat si straini)
  22. UPDATE: O parere despre @hanako cat si despre @Vlazim ca scripteri , daca se poate ? Ii cunoaste cineva sau a mai muncit cineva cu ei in trecut ?Multumesc In continuare astept mesajele voastre daca va considerati scripteri profesionisti din toate punctele de vedere .
  23. Buna dimineata ,avand in vedere ca fostul nostru scripter a incetat activitatea cu noi din motiv ca nu ii mai permite timpul , comunitatea noastra este in cautare de un nou scripter profesionist din toate punctele de vedere .De preferat veteranii cu pofta de a munci la acest proiect . Plata se face lunar cu o suma fixa .(in caz de scripter-ul are cunostinte de mapping si va fi nevoie , plata se face separat) .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.