Jump to content

WyNNNer. #

Membru
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

278 profile views

WyNNNer. #'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Mersi frumos pentru atenționare! Oricum nu o să fie cazul să ne facă de bani. În primul rând cel care se va ocupa de server nu va primii nici un ban (dacă persoana este de încredere poate păstra un anumit procent din donațiile de pe server) și în al doilea rând nu vom aloca bani pentru promovare până când persoana aleasă nu ne convinge că a făcut un server cât mai bun și că este o persoană serioasă.
 2. Desigur, știu că pentru un server de SA:MP ajunge un singur core. Dacă am specificat modelul procesorului asta nu înseamnă că toate resursele de pe acel dedicat (care sunt destule) sunt alocate serverului nostru, să nu credeți asta pentru că nu e așa. Serverul este hostat la o firmă deschisă recent (este firma noastră care reprezintă tot un proiect de-al nostru) la care folosim acele procesoare pentru orice tip de joc.
 3. Salutare! Caut o persoană serioasă și matură dornică să configureze, administreze și promoveze un server de SA:MP. Am nevoie de o persoană pricepută în scritping, care poate configura un server frumos și plăcut și care poate pune bazele unei echipe serioase și active de admini. Noi oferim tot ce este nevoie, de la host până la bani pentru promovări (asta dacă vedem că persoana respectivă chiar își dă interesul și se străduiește să facă ceva bun). Hostul este unul de calitate, ținut pe un dedicat puternic cu procesor AMD Ryzen 9 5900x și protecție AntiDDoS 1TBps+ Voxility, deci nu se pune problema lagului sau a floodului pe server. Cine este interesat de o colaborare de lungă durată cu noi este rugat să mă contacteze pe discord [D E A L E R -#3474]. Este recomandat să mă căutați pe discord deoarece acolo sunt on mai mereu.
 4. Salutare! Caut o persoană serioasă, matură și pricepută în scripting pawno pentru a configura și pentru a se ocupa de un server SA:MP. Server-ul este hostat pe un dedicat OVH (protecție flood/DDoS OVH Game) și sloturile se pot pune până la 1000 (asta doar când server-ul o să aibă playeri mulți). Ce țin să menționez este faptul că am nevoie de o persoană pricepută, care stăpânește bine limba română, care are capacitatea de a forma un server frumos și un staff capabil pentru server. Dacă treaba merge bine, atât eu, cât și colegul meu ne vom implica financiar pentru promovări (am deținut BestFrag RPG care a fost promovat de Raduq, ERA RPG și alții) Nu are rost să mă întind cu vorba, cine e interesat și dorește să colaborăm să mă caute pe discord: WyNNNer. © EVOGAMERS.RO#3474.
 5. Salut! Eu personal îți recomand firma www.QUALTECH.ro! Am 2 servere găzduite la ei și merg fără probleme, nu sunt downtime-uri, protecție anti-DDoS foarte bună. Uite, poți testa totul pe serverele de mai jos. Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.