Jump to content

WyNNNer. #

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

WyNNNer. # last won the day on September 25 2021

WyNNNer. # had the most liked content!

Recent Profile Visitors

343 profile views

WyNNNer. #'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hai să explic în mare parte care e treaba. NU păstrez nici o donație efectuată pe server! Donațiile îi revin celui care se ocupă de server [configurare, administrare]! Da, într-adevăr, am greșit eu în fraza respectivă, am zis că persoanei îi revine un anumit procent din donații, e o informație greșită, donațiile îi revin în TOTALITATE persoanei care se ocupă de server [am dat edit] Am zis CLAR, doresc o persoană care să administreze un server, știi ce înseamnă asta? Să configureze server-ul, să creeze o echipă serioasă de admini iar apoi să-l promoveze cu fondurile oferite de NOI! Dacă voiam o persoană DOAR să-mi configureze server-ul contra-cost aș fii menționat în topic asta dar începutul acestui topic este așa: „Caut o persoană serioasă și matură dornică să configureze, administreze și promoveze un server de SA:MP.”. Nu văd unde să fii scris că plătesc pe cineva să-mi facă/editeze un GM pentru server și atât. Se găsesc persoane, stai liniștit. Tot pe acest forum, în 2019, am găsit un băiat foarte ok cu care am colaborat în jur de 1 an și jumătate. CONCLUZIA? NU plătesc pentru configurare, caut o persoană căreia să-i dau un server și să se ocupe de el; NU păstrez donațiile, acestea sunt păstrate de persoana care se ocupă de server [face ce vrea cu ele]; Ofer tot ce este nevoie [host, forum, panel, BANI PENTRU PROMOVĂRI].
  2. Mersi frumos pentru atenționare! Oricum nu o să fie cazul să ne facă de bani. În primul rând cel care se va ocupa de server nu va primii nici un ban (dacă persoana este de încredere poate păstra un anumit procent din donațiile de pe server) și în al doilea rând nu vom aloca bani pentru promovare până când persoana aleasă nu ne convinge că a făcut un server cât mai bun și că este o persoană serioasă. EDIT 25.09: Am comis o mică greșeală. Donațiile efectuate pe server îi revin în TOTALITATE persoanei care se ocupă de server!
  3. Desigur, știu că pentru un server de SA:MP ajunge un singur core. Dacă am specificat modelul procesorului asta nu înseamnă că toate resursele de pe acel dedicat (care sunt destule) sunt alocate serverului nostru, să nu credeți asta pentru că nu e așa. Serverul este hostat la o firmă deschisă recent (este firma noastră care reprezintă tot un proiect de-al nostru) la care folosim acele procesoare pentru orice tip de joc.
  4. Salutare! Caut o persoană serioasă și matură dornică să configureze, administreze și promoveze un server de SA:MP. Am nevoie de o persoană pricepută în scritping, care poate configura un server frumos și plăcut și care poate pune bazele unei echipe serioase și active de admini. Noi oferim tot ce este nevoie, de la host până la bani pentru promovări (asta dacă vedem că persoana respectivă chiar își dă interesul și se străduiește să facă ceva bun). Hostul este unul de calitate, ținut pe un dedicat puternic cu procesor AMD Ryzen 9 5900x și protecție AntiDDoS 1TBps+ Voxility, deci nu se pune problema lagului sau a floodului pe server. Cine este interesat de o colaborare de lungă durată cu noi este rugat să mă contacteze pe discord [D E A L E R -#3474]. Este recomandat să mă căutați pe discord deoarece acolo sunt on mai mereu.
  5. Salutare! Caut o persoană serioasă, matură și pricepută în scripting pawno pentru a configura și pentru a se ocupa de un server SA:MP. Server-ul este hostat pe un dedicat OVH (protecție flood/DDoS OVH Game) și sloturile se pot pune până la 1000 (asta doar când server-ul o să aibă playeri mulți). Ce țin să menționez este faptul că am nevoie de o persoană pricepută, care stăpânește bine limba română, care are capacitatea de a forma un server frumos și un staff capabil pentru server. Dacă treaba merge bine, atât eu, cât și colegul meu ne vom implica financiar pentru promovări (am deținut BestFrag RPG care a fost promovat de Raduq, ERA RPG și alții) Nu are rost să mă întind cu vorba, cine e interesat și dorește să colaborăm să mă caute pe discord: WyNNNer. © EVOGAMERS.RO#3474.
  6. Salut! Eu personal îți recomand firma www.QUALTECH.ro! Am 2 servere găzduite la ei și merg fără probleme, nu sunt downtime-uri, protecție anti-DDoS foarte bună. Uite, poți testa totul pe serverele de mai jos. Succes!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.