Jump to content

Kingsley 2.0

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Kingsley 2.0

  1. On 4/4/2018 at 6:23 PM, razvanduciuc said:

    Este un edit extreme game cu un panel by tiberiu editat in pdo.

    Dacă te întreb, nu știi ce e ăla PDO.

    Ești prost tare. SoNNy crezi că e ca tine să ia de pe un forum și să vândă pe altul?

    Nu comenta despre cineva dacă nu îl cunoști.

     

    Whatever, gamemode-ul a ajuns în cele din urmă pe net (e de 2 ani pe net, pe vremea când pe PAWNO lumea cumpăra gamemode-uri să le pună pe net).

    https://bit.ly/2Io3ebI

  2. 5 hours ago, ProFFesional said:

    Vai de tine ma...dute tare ca nu ai habar de nimic.

    du-te*

    ești piele pulii. pe lângă că ești prost și țepar rupt în cur, măcar de știai să dai o replică.

    în ziua de azi numai ai cu cine face scandal ... așa ceva ...

  3. On 4/26/2018 at 6:57 PM, ProFFesional said:

    Ma tu te auzi?Nu stii probabil sa definesti o culoare...si comentezi aici?Bai frate?Dovada ca este de pe .com?Si daca m-am inspirat de acolo....nu e luat detaliu cu detaliu..e facut de mn de la 0!!!!Dar ce sa zici si tu acum..

    iq-ul tău e direct proporțional cu numărul de jucători de pe o comunitate fantomă.

    ești nul în gândire, luând expresii ce erau la modă pe forum-ul ăsta acum 3 ani.

    când eu învățam ce e ăla număr hexazecimal în HTML, tu aveai ca și trenul 2 clase.

    idee: schimbă-ți numele de utilizator în ”!ProFFesional” te definește mai bine;

    don't be sad dacă nu înțelegi gluma. trebuie să ai un minim de cunoștințe măcar matematice pentru a o pricepe, numai zic de cunoștințele de bază în ale programării.

    mă doare-n p *beep* de tine, doar că mi-ar fi milă de proștii care ar lua țeapă de la tine.

     

    by the way, nici măcar nu știi cărui website este atribuită porecla ”.com”.

     

     

  4. On 4/18/2018 at 2:38 PM, ProFFesional said:

    au inceput plozii sa comenteze...daca nu sunteti interesati nu mai puneti comm... ca m-am chinuit sa-l creez si vin astia ca tine sa comenteze

    dacă-s eu plod tu înseamnă că încă ești la stadiul de celulă ou.

    de când să descarci un script de pe .com e un chin?

    • Like 1
  5. On 4/4/2018 at 6:07 AM, razvanduciuc said:

    Dumnezeu 2 esti tu. Ba nene, tu te auzi ce spui aici? Tu sti ce inseamna sa lucrezi in domeniul IT? 

    De parcă tu ai lucrat :)):))  :)) 

    Să dai cu mătura pe la multi-naționale din IT nu înseamnă să lucrezi în domeniul cu același nume  ;)

     

    Crede-mă, știu ce vorbesc.

    Cer moderatorilor să închidă topic-ul, e inutil.

    • Haha 1
  6. Ce facultăți, ce diplome, ce 8 ore de muncă, v-ați dat pe legale și nu știți cum să o spuneți? De bun simț e să plătești tu, nici dacă nu îți cere ăla de lucrează la tine la server pe degeaba. Nu-ți convine, ia și învață PAWN și fă-ți singur. Se vede că mulți sunteți și paraleli cu domeniul IT. Mulți din domeniul IT n-au facultate deloc sau în domeniul Informaticii (în general web devs). 8 ore pe zi nu lucrează nici măcar ăia de la B-Zone (acolo e cam singurul server de SA:MP din România unde se lucrează ca la o companie din domeniul IT - cu carte de muncă, etc.), că unii mai au și școală. Se lucrează în regim part time,  fiind un program special pentru cei ce sunt la liceu/facultate. Mai văzusem prin comentarii că scrisese cineva că doar Shad0w și Ksenon merită plătiți. Pe lângă că Shad0w se plătește singur că e server-ul lui, Ksenon ce are mai special de e singurul care merită plătit? Faptul că el are poate un bagaj de cunoștințe mai mare sau o experiență mai vastă, înseamnă că el ar trebui să fie mai bine plătit cu 2-3 euro / sau cât vrea mușchiul tău sau al lui la oră (sau cum decideți voi să faceți plata) decât un scripter fără exp. la fel de multă (diferența nu ar trebui să fie mare, totuși nu trebuie să fii de la SRI să faci un server de SA:MP). Dacă nu vă duce capul nici măcar să vă ocupați de partea de administrare a unei comunități e clar ce owneri sunteți voi.

     

    Concluzie:

    Mie milă de mulți dintre voi, mai aveți ani de zile până să realizație pe ce lume trăiți.

  7. Tutorialul ăsta:

    Îți pune bazele în ceea ce înseamnă programare, nu doar în PAWN (marea majoritate a limbajelor de programare sunt C-like. PAWN este unul dintre ele)

    Site-ul ăsta: wiki.sa-mp.com

    E un fel de Biblie a ceea ce înseamna partea de scripting a jocului SA:MP.

    Are și ea un tutorial ca a lui WopsS (prezintă cam aceleași lucruri).

    În rest ai o listă cu toate funcțiile pe care limbajul PAWN și librăriile cu care vine un server descărcat de pe pagina sa-mp.com, ori alte librării des folosite (gen a_mysql - dacă tot am spus de MySQL nu uita să citești despre limbajul SQL /* fără el nu poți crea interogări cu baza de date */ și cum să creezi/lucrezi cu p bază de date) care este extrem de importantă (îți explică ce face funcția aia, îți dă un exemplu de utilizare, etc.)

    Eu îți recomand să începi un gamemode de la 0 (sau un gamemode mai bine făcut), deoarece fiind începător și neavând experiență, poți lua deprinderi proaste ale altor scripteri. Și îți recomand să te uiți la tutorialele lui Maurice și Yamato (Tutoriale-Pe.NET) despre cum să creezi anumite sisteme (așa înveți cum poți să pui în aplicare cunoștințele învățate).

    SUCCES și nu uita să folosești secțiunea de Ajutor de aici de pe forum, oricând ai nevoie!

  8. 1 hour ago, StR_Marian said:

    Dragut dar de ce sa folosesc 256 de caractere cand am nevoie de maxim 30 ? :D

    va_format( string2, strlen(string), string, va_start<3> );

    Ar trebui să funcționeze (cred, n-am testat).

    Postarea cred că ar trebui mutată la resurse scripting.

  9. 6 hours ago, Dennis12. said:

    Inainte de a imi spune parerea, nu am nimic cu tine si n-am auzit de tine in viata mea, ceea ce voi scrie mai jos vreau sa o iei ca pe un sfat prietenesc. 

     

    Bun, deci hai sa facem un mic, rezumat :)) 

    Esti in domeniu’ asta de 5 ani, buuun tot frumos, ai venit pe aici sa spui ca oferi servicii gratis sau pnm, chestii, ai 24 de ani si alte nebunii, multi inainte, sa fi sa atod si sa-ti dea Dumnezeu copii frumosi daca nu ai inca. 

     

    Daca ai avea 5 ani de experienta in PAWN, probabil ca ai fi cunoscut si probabil ca in astia 5 ani ai stii si tu ca gamemode-urile pe “includeuri” cum lucrezi tu, se numesc modulare , in astia 5 ani ar trebui sa stii si tu diferenta dintre PAWN si PAWNO si sa nu mai dai search pe google ca sa poti raspunde frumos aici doar sa pari superior. Daca ai lucra asa mult modular probabil ca nu iti e greu sa iti pui mapping ul in include my friend, dar asa e , nimeni nu le stie pe toate, totusi asta e o treaba simpla si pentru incepatori-avansati, o, dar stai tu ai experienta de 5 ani .. se considera ca esti deja oeste avansat, poti fi chiar profesor pentru noi .. 

    Cand eram mic mama imi spunea mereu: “Minciuna are picioare scurte”, uite, vezi ? Cam asta si cu tine, daca spuneai si tu adevarul, ca esti pe aici de cateva luni, maxim 1 an te intelegea toata lumea , mna vrei si tu sa ajuti e cineva gratis, sa zicem, dar cand zici de 5 ani .. ar trebui sa fi zeu oarecum .. 

     

    Eu sunt  pe aici de aproximativ 3 ani , si 100% iti spun ca am mai multe cunostiinte decat tine, dar nu asta e ideea, nu vreau sa intelegi de aici ca ma cred superior sau alte prostii drag prieten, vreau sa intelegi ca mai bine te pui pe invatat, apoi vii aici si pui un topic de servicii. 

    Din cate am citit se mai iau oamenii de tine ca nu stii diferenta dintre PAWN si PAWNO, pnm asa e in 5 ani ar fi trebuit sa stii, eu iti dau un sfat, du-te si invata si divedeste-ne ca ai potential ;):) 

    apropo, daca crezi ca te am deranjat cumva sau te am jignit imi cer scuze ca na .. daca ai 24; de ani esti mai mare decat mine si trebuie sa mi pastrez un respect, dsr nu cred ca te am jignit

    Apropo, nu te mai lega de osmeni daca nu le stii cunostiintele, cunosc pe @Daedric-Fox @Kingsley 2.0 SI @Mister .. nu poti spune ca sunt “mari scripteri” cand au vechime, Daedric din cate stiu e tot de 3-4 ani , app mai bine recunosti la faza aia cu 5 ani, ca n-ai .. :)) 

    Bafta si spor la invatat! ;) 

    I-am zis același lucru, dar pe el l-a cam durut în cur. Eu cred că acest topic merită să fie mutat la Coș.

    • Upvote 1
  10. 10 hours ago, -=[Vyorel]=- said:

    Nu scapati de mine asa usor. Slabe sanse sa parasesc sa-mp.ro prea curand. :)

    Si logic ca s-au linistit spiretele pe aici, mai ales de cand sunt eu in staff :)) inainte erau altii la conducere si nu prea le pasau asa mult :)) si na, era la inceput.

    Nu mă refer la vremurile alea din 2008-2009, ci la cele recente, 2016-2017 când ne înjuram cu ăia de pe PAWNO sau ăia cu Brigada.

  11. Lool .. @-=[Vyorel]=- încă mai intră pe sa-mp.ro :))

    S-au mai liniștit apele pe sa-mp.ro, pe vremuri făceam topic-uri și ne înjuram ca la ușa cortului și nu lua nimeni warn (old good memories) :)):))

    @Diversity mai documentează-te despre module, se vede că nu prea ai experiență cu ele. (just a feedback)

    @StR_Marian it's just a game. Ce treabă are viitorul României cu SA:MP-ul... nu o să vă înțeleg niciodată. Degeaba îți exprimi o opinie dacă nu aduci argumente, o să zică lumea că doar cauți scandal.

     

     

    O concluzie totuși la acest topic. Eu dau un sfat prietenesc lui @razvanduciuc. Dacă vrei să oferi servicii, pune-te 6 luni și învață PAWN la un nivel avansat. Toți am început de la 0, toți am făcut greșeli. Și eu am făcut un topic de servicii pe la început când nu eram advanced, dar nici nu am zis că am dq 5 ani experiență :)):))

     

     

     

    • Like 1
  12. 16 hours ago, razvanduciuc said:

    Ti-ai facut cont doar sa comentezi in postarile mele? Copilas, daca nu sti nu te baga. Ce ai vazut tu acolo ai vazut, ce este in mintea fiecaruia nu ai tu de unde sa sti! 

    Acum ca stim ce e PAWNO si PAWN de la tine iti dau si eu anumite detalii in legatura cu pawn si pawno, poate nu le stiu multi!

    Pawno este programul folosit pentru a codifica si scrie codul pawn. Este un IDE simplu facut pentru editarea fisierelor pwn, puteti utiliza in continuare alte IDE-uri, cum ar fi si notepad ++, sublume text 2 sau sublime text 3, visual basi si multe altele. Trebuie doar sa stiti cum sa configurati un compilator personalizat si cam atat. 

    Daca vrei tutoriale despre pawn si pawno sa imi spui, ca iti las cate-va linkuri aici.

    Ceea ce am cautat eu acolo, ca sa intelegi si tu, acei mari scripteri pe care i-am vazut. 

    "Ce nu sti sa faci", "Serios man", "Hai ma si tu esti mare scripter", la fel cum este si la tine "Știi de 5 ani PAWN, dar nu știi că PAWNO e mediul de dezvoltare, iar PAWN e limbajul xD.".

    Ceea ce am cerut eu acolo era un include, care stai linistit ca eu lucrez cu gm-ul pe includuri, daca intelegi ce este pe includuri.

    Dupa cum spune si in titlul topicului "Ma poate ajuta si pe mine careva sa imi faca harta asta pe .inc pentru a adauga cu include in GM, este o harta fy_snow" Era de stiut ce este acolo, doar pin faptul ca am cerut ceva "simplu" cum au spus toti doar ca nici unu nu stia sa faca acel mic si simplu lucru :)):)) 

    Eu ceea ce vroiam acolo este sa vad daca stie careva sa spuna acel lucru, sa vad cati scripteri sunteti si care m-ar ajuta.. Dar se pare ca nimeni dintr-e cei care au comentat acolo in afara de o persoana care mi-a scris acolo si mi-a dat si pm cu acel include si a explicat cum sa fac sa functioneze. "Acea persoana se poate numi un "Scripter"" Ci nu voi care spuneti "vai nu sti sau serios man, e atat de simplu sa faci". Daca erai un scripter sau unu dintre cei care au comentat acolo, era un scripter explica si ajuta. Doar ca am vazut scripterii, doar critica si dau copy + paste din alte gm-uri in gm-ul lor, sau dau copy + paste din filterscripturi in gm-ul lor. Si au super sisteme!

    Tu ai fost in stare sa iti faci un cont doar pentru a face o poza ca eu am cerut un cacat de mapa pe inc, dar nu ai fost in stare sa ajuti pe cineva cu ceva! :)) sa iti fie rusine pentru ce ai facut acum!

    Da coaie, atât de important ești și invidiat, mi-am făcut cont special aici pe forum, numai să mă iau de coaiele tale de zeu, nici nu știu ce a fost în capul meu.

     image.png.2be6d9806571775306bdabe1def05e39.png

    Ești paranoic grav să mor... Ai vrea tu să ai un hater. Hateri au oamenii care sunt invidiați pentru ceea ce fac. Mulțimea celor ce te invidiază pe tine e vidă.

    Și lasă vrăjelile legate de cererea aia de ajutor. Se vede că ești paralel cu PAWN.

    Aș fi vrut să dau o replică mai lungă, dar m-am pierdut în filosofia ta de 20 de rânduri. Nici la BAC la română nu cred că ai scris atâta...

    4 hours ago, razvanduciuc said:

    Nu ma intereseaza parerea voastra! Problema este, invidia ca eu fac si ajut pe 0 lei si voi marii scripteri nu mai aveti la cine sa faceti un gm si sa fiti platiti. Aka Look.

    De ce am fi invidioși pe tine.. lol.. de când lumea vrea să se nască și să moară proastă..?

    Lăsând șto-ul, cred că e pe invers situația prezentată de tine.

    Cică tu faci gratis, dar ceri niște tarife pe care nici Y_Less dacă ar oferi servicii de scripting nu le-ar cere *_*

    • Like 3
    • Sad 1
  13. Știi de 5 ani PAWN, dar nu știi că PAWNO e mediul de dezvoltare, iar PAWN e limbajul xD.

    N-am auzit niciodată de tine și crede-mă activez de 3 ani aproape în domeniul SA:MP scripting.

    Și ca să nu zici că poate-s eu surd sau orb de nu te-am auzit sau observat, din postările tale recente se vede experiența de "5 ani în PAWNO" (probabil te refereai că de 5 ani de zile tot te chinui să deschizi BigZone în PAWNO și să-l compilezi)

    image.png.315cdcfc670aec27171585fbcd563942.png

     

    • Like 2
    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.