Jump to content

Look.ahead

Membru
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Look.ahead's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Invata sa scri mai prostanel. Dupa ne certam toata ziua daca tu vrei, daca nu sti sa scri, vorbim pe discord sau la telefon, dar invata dracu sa scri sa pui si tu amarata aia de virgulita unde trebuie, ca de aia a fost inventata. Pentru a fi pusa acolo unde ii este locul, tui mama ei de peofesoara de romana, cum va poate invata sa scrieti asa.... nu imi pot da seama, jur esti penibil
  2. Te rog sa imi enumeri greselile mele, ca eu daca ma pun sa le enumar pe ale tale, la fiecare cuvant ai cate o greseala, nu iti place scoala dupa cum se vede. Eu te sfatuiesc sa mergi la scoala si sa inveti. Pentru binele tau, cand vei ajunge mare sa nu muncesti in productie, ci sa stai si tu frumos la un birou. Dar daca tu stai aici pe forum, si nu inveti sa scri frumos gramatical, nici ca operator productie nu te va lua nimeni, ca le strici eficienta firmelor.
  3. Du-te copilas la scoala, ma bucur ca m.ai inteles! Te ataca subiectele mele, asa se pare. :)))
  4. Puiut, vezi ca scri doar prostioare, nu te mai agita si du-te la scoala ca te bate mamicuta ta cand ajungi acasa. Lasa forumurile si invata putin sa scri, apoi discutam. Sfatul meu pentru tine este urmatorul, maturizeaza-te si comporta-te frumos. Ca esti cam paralel din cate se vede.
  5. Puisor, nu te agita, ca esti prostut. Invata putin sa scri pustiule de 16 anisori, pana ajungi tu la varsta mea mai ai de impins inca 9 anisori. Nu te mai agita aiurea ca esti pe langa. Cum ti.am spus si in celalt topic, ca sa iti dainseama cat de prost esti, trebuie sa iti mearga putin mintea.
  6. 12 este ziua ta de nastere in august 2001, in total 17 anisori puiut micut si inca nu ai 17 anisori, anul acesta faci. Du-te la scoala si mai invata sascri putin. Si sa iti spun un lucru ca sa il intelegi si tu. Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa iti mearga putin mintea. ;-)
  7. Cine il cunoaste stie cum lucreaza, respect pentru tine si parerea ta pentru el. Doar ca acesti copilasi care spun ca nu sunt invidiosi pe munca lui, pare ca sunt mult, mult dar foarte mult invidiosi pe el, doar prin faptul ca il ataca atat cu, comentarii de genul pentru ai duce reputatia in jos, dar sa va spun ceva, nu este singurul forum cu asa ceva, mai sunt si altele, are site.ul sau personal, forum personal si multe altele + ca s.ar putea unii sa jucati pe serverul lui sau pe serverul unde a fost ajutor in scripting, care este o comunitate de samp de 500 sloturi care are aproximativ 400-500 online zilnic si se pare ca multor va place serverul acela, doar ca mna, nu se face reclama pe aici la servere. Si sa intelegem un lucru cu gm.urile, aistemele unice. Nimic nu e unic, tot este copiat dupa un inceput si acel inceput este sa.mp, adica cei care au creeat acest sistem de a putea juca san andreeas online, dupa un inceput de la rockstar au inceput sa se faca diferite sisteme de joc cum este si role play, stunt si restul. Doar ca mna, marii scripteri incearca sa duca munca in jos a altor scripteri care incearca sa ajute. Ce ati vazut voi acolo preturile acelea care vi se par wow.... va spune si clar, pana in 20, 25, 30 euro, adica totul are si un minim, de la 1 euro pana la 30 maxim. Sau de la minim 5 euro pana la o suma aleasa de client si de vanzator. Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.
  8. Denis12, presupun ca asta este varsta ta. Nenica, dute si i.ati jucarelele si apuca.te de lego. Lasa comentariile aiurea, daca nu iti convine persoana nu argumenta aberatii. Era mai simplu "nu recomand." Nu sa va luati toti aiurea de el. Si nu aveti ce judeca o persoana in necunostiinta de cauza! Daca nu stiti ce e aici, mai bine nu comentati aiurea, faceti topicul prea popular.
  9. Trandafirule, vezi ca ti.au crescut spini in ochi, spanzura.te nenica!
  10. Ba tu esti paralel sincer, ce spune el si ce intelegi tu. Lasa.te pretenas de astea ca esti degeaba.
  11. Daca esti chior si nu sti sa te uiti, este partea a 2-a.
  12. Vrei sistemul pubg? Te pot ajuta eu cu acel sistem, pm si discutam in privat.
  13. Mersi pentru munca oferita.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.