Jump to content

StrikerM

Membru
  • Posts

    514
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

StrikerM last won the day on June 16 2023

StrikerM had the most liked content!

7 Followers

About StrikerM

  • Birthday 07/11/1995

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    StrikerM
  • Level of knowledge
    Experimentat

Contact Methods

  • Discord
    StrikerM - Marian#4166

Recent Profile Visitors

9,109 profile views

StrikerM's Achievements

  1. Te sfatuiesc sa faci tranzactia cu cineva autorizat din comunitate, adica un moderator sa iti ia banii tai si gm-ul vanzatorului si dupa ce le are si se verifica sa le primiti fiecare.
  2. @DaNNNy661 Iti lipseste fisierul antibots, fisierul trebuie sa fie situat in pawno/includes pe post de .inc
  3. @Vallentiin recomand la fel ce a spus @nobilzeus Un RPG foarte hard, dar nu RolePlay, sa nu aibe regulile acelea foarte foarte foarte stricte, sa fie in limita aia de sa nu trebuiasca orice interactiune sa fie cu /me si /do. Succes si spor si fa o postare unde sa ne ti la curent cu tot ce ai facut + poze sau video.
  4. @Ronni Comanda in sine este usor de facut, nu stim ce vrei sa faca comanda respectiva, cumperi bilet si apoi ce ? Ofera detali, poate comanda respectiva are si un sistem in spate, iar aici deja depaseste ajutorul gratuit pe care il ofera lumea pe acest forum, succes.
  5. Acela este un sistem facut de cineva pentru gamemode-ul respectiv, indiferent ce iti ofera cineva poate sa nu se pupe cu ce ai tu in gamemode.
  6. Eu nu inteleg de ce lumea tot posteaza ceva doar ca sa se afle in treaba. Omu a specificat 'Scripting Free', si ca isi cauta un scripter bunicel ce sa lucreze pe gratis, omu a cerut ceva, daca nu esti dispus sa oferi de ce va faceti viata mai grea completand un mesaj vulgar sau doar in bataie de joc asupra lui, daca vrei sa ii oferi bine daca nu, nu mai faceti spam inutil.
  7. Acest mod nu a fost deloc de succes la noi in tara, gasesti multe pe internet, dar mai bine iti faci 1 al tau de la 0, nu e ff complicat un sv de wars.
  8. sa nu il mai ai in alta parte
  9. sus de tot la includuri in gm. pune #include YSI\y_hooks tu ai pus YSI/y_hooks.
  10. Acum multi ani suma aia era un lux, dar timpurile sau schimbat si acum suma aia nu ajuta, spor sa gasesti, succes cu serverul.
  11. Nu am folosit nex, incearca sa il pui primu in includuri.
  12. Corect, alta data apeleaza la @DanielSy, omu are portofoliu si un istorc pe cont. Dar asta nu inseamna ca hanako trebuie sa scape nepedepsit, imi pare rau ca ai pierdut banii aia pentru nimic, dar mai mult cu o reclama proasta asupra lui nu te pot ajuta.
  13. Mereu cand vrei un raspuns trebuie sa si oferi detalii, am inteles din titlu ca ar fi vorba de Anticheat-ul de la NEX, este problematic dar pentru serverele mici prinde ok gen pana in 50 de oameni poate 100, dar trebuie foarte slefuit are multe chichite, in detaliu trebuie sa il unesti cu gm-ul si sa faci o restrictie in el cu ceva din gm pentru a nu oferi kick adminilor, este complicat pentru tine daca nu ai experienta de scriptat, si nici un scripter nu o sa iti faca pe ochii frumosi, succes.
  14. StrikerM

    Nex-AC

    Mereu cand vrei un raspuns trebuie sa si oferi detalii, am inteles din titlu ca ar fi vorba de Anticheat-ul de la NEX, este problematic dar pentru serverele mici prinde ok gen pana in 50 de oameni poate 100, dar trebuie foarte slefuit are multe chichite, in detaliu trebuie sa il unesti cu gm-ul si sa faci o restrictie in el cu ceva din gm pentru a nu oferi kick adminilor, este complicat pentru tine daca nu ai experienta de scriptat, si nici un scripter nu o sa iti faca pe ochii frumosi, succes.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.