Jump to content

Kingsley 2.0

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Kingsley 2.0 last won the day on March 20 2018

Kingsley 2.0 had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Kingsley
  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

585 profile views

Kingsley 2.0's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Reputation

  1. După titlu credeam că faci facțiunea CNADNR pe SA:MP
  2. Dacă te întreb, nu știi ce e ăla PDO. Ești prost tare. SoNNy crezi că e ca tine să ia de pe un forum și să vândă pe altul? Nu comenta despre cineva dacă nu îl cunoști. Whatever, gamemode-ul a ajuns în cele din urmă pe net (e de 2 ani pe net, pe vremea când pe PAWNO lumea cumpăra gamemode-uri să le pună pe net). https://bit.ly/2Io3ebI
  3. ce a ajuns SA:MP-ul ...
  4. du-te* ești piele pulii. pe lângă că ești prost și țepar rupt în cur, măcar de știai să dai o replică. în ziua de azi numai ai cu cine face scandal ... așa ceva ...
  5. iq-ul tău e direct proporțional cu numărul de jucători de pe o comunitate fantomă. ești nul în gândire, luând expresii ce erau la modă pe forum-ul ăsta acum 3 ani. când eu învățam ce e ăla număr hexazecimal în HTML, tu aveai ca și trenul 2 clase. idee: schimbă-ți numele de utilizator în ”!ProFFesional” te definește mai bine; don't be sad dacă nu înțelegi gluma. trebuie să ai un minim de cunoștințe măcar matematice pentru a o pricepe, numai zic de cunoștințele de bază în ale programării. mă doare-n p *beep* de tine, doar că mi-ar fi milă de proștii care ar lua țeapă de la tine. by the way, nici măcar nu știi cărui website este atribuită porecla ”.com”.
  6. dacă-s eu plod tu înseamnă că încă ești la stadiul de celulă ou. de când să descarci un script de pe .com e un chin?
  7. simți mirosul? miroase a script luat de pe .com de ce mă-ntrebi.
  8. Dacă ceri și acum 30 de milioane, lasă-te.
  9. De parcă tu ai lucrat Să dai cu mătura pe la multi-naționale din IT nu înseamnă să lucrezi în domeniul cu același nume Crede-mă, știu ce vorbesc. Cer moderatorilor să închidă topic-ul, e inutil.
  10. Am jucat toate de la GTA 3 în sus măcar odată. Numai zic de versiunile de România
  11. Ce facultăți, ce diplome, ce 8 ore de muncă, v-ați dat pe legale și nu știți cum să o spuneți? De bun simț e să plătești tu, nici dacă nu îți cere ăla de lucrează la tine la server pe degeaba. Nu-ți convine, ia și învață PAWN și fă-ți singur. Se vede că mulți sunteți și paraleli cu domeniul IT. Mulți din domeniul IT n-au facultate deloc sau în domeniul Informaticii (în general web devs). 8 ore pe zi nu lucrează nici măcar ăia de la B-Zone (acolo e cam singurul server de SA:MP din România unde se lucrează ca la o companie din domeniul IT - cu carte de muncă, etc.), că unii mai au și școală. Se lucrează în regim part time, fiind un program special pentru cei ce sunt la liceu/facultate. Mai văzusem prin comentarii că scrisese cineva că doar Shad0w și Ksenon merită plătiți. Pe lângă că Shad0w se plătește singur că e server-ul lui, Ksenon ce are mai special de e singurul care merită plătit? Faptul că el are poate un bagaj de cunoștințe mai mare sau o experiență mai vastă, înseamnă că el ar trebui să fie mai bine plătit cu 2-3 euro / sau cât vrea mușchiul tău sau al lui la oră (sau cum decideți voi să faceți plata) decât un scripter fără exp. la fel de multă (diferența nu ar trebui să fie mare, totuși nu trebuie să fii de la SRI să faci un server de SA:MP). Dacă nu vă duce capul nici măcar să vă ocupați de partea de administrare a unei comunități e clar ce owneri sunteți voi. Concluzie: Mie milă de mulți dintre voi, mai aveți ani de zile până să realizație pe ce lume trăiți.
  12. Tutorialul ăsta: Îți pune bazele în ceea ce înseamnă programare, nu doar în PAWN (marea majoritate a limbajelor de programare sunt C-like. PAWN este unul dintre ele) Site-ul ăsta: wiki.sa-mp.com E un fel de Biblie a ceea ce înseamna partea de scripting a jocului SA:MP. Are și ea un tutorial ca a lui WopsS (prezintă cam aceleași lucruri). În rest ai o listă cu toate funcțiile pe care limbajul PAWN și librăriile cu care vine un server descărcat de pe pagina sa-mp.com, ori alte librării des folosite (gen a_mysql - dacă tot am spus de MySQL nu uita să citești despre limbajul SQL /* fără el nu poți crea interogări cu baza de date */ și cum să creezi/lucrezi cu p bază de date) care este extrem de importantă (îți explică ce face funcția aia, îți dă un exemplu de utilizare, etc.) Eu îți recomand să începi un gamemode de la 0 (sau un gamemode mai bine făcut), deoarece fiind începător și neavând experiență, poți lua deprinderi proaste ale altor scripteri. Și îți recomand să te uiți la tutorialele lui Maurice și Yamato (Tutoriale-Pe.NET) despre cum să creezi anumite sisteme (așa înveți cum poți să pui în aplicare cunoștințele învățate). SUCCES și nu uita să folosești secțiunea de Ajutor de aici de pe forum, oricând ai nevoie!
  13. Și eu văd că și tu cauți
  14. Hehe, ce ratat ești @razvanduciuc. Ți-ai făcut cont fals doar ca să pară că te susține și pe tine cineva Un moderator ban la contul @Look.ahead. Din câte știu eu, nu ai voie cu mai multe conturi pe forum xD.
  15. @Look.ahead du-te și te culcă, ești obosit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.