Jump to content

[kLs]Z3r0. - [kLs]ArmaNd

Membru
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

[kLs]Z3r0. - [kLs]ArmaNd's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Fresh , de cand am plecat eu si am luat rsu, vad ca ai 3 buti cu raksamp =)) ce ai facut ? bine ca ai hostul ala, dar si pe ala il ai degeaba =))
  2. Cu toate ca am vorbit doar 30 de minute intr-o seara Domnule Robi si ne-am cunoscut ti-am luat apararea. Cand am vazut , pac am intrat pe server, pac flood panel , pac site down
  3. live:armandtalentkls (skype) pm me
  4. Multumesc, in caz ca mai posteaza ceva.. trimite-o si acolo.
  5. Hai salut bai baietii caut si eu un partener! Am webhost si host samp si domeniu ! El sa se priceapa foarte bine in ipb
  6. Server-ul de samp este de la 0ping. Domeniul de la rotld sau mxhost.ro webhostul nu am idee, cred ca tot mxhost.ro
  7. Salutare lume, vreau sa va spun cateva lucruri despre comunitatea Evoskill.ro si serverul de samp ! Comunitate: Comunitatea este de ceva timp deschisa , aceasta detine si o firma de hosting numita "OPTIMEST.RO". Detinem ipb licentiat care a costat 175$ Platforma este versiunea: 4.1.17.1 In total suntem 338 membri. Ma rog mai multe gasiti pe forum ! RPG.EVOSKILL.RO:7777 : Bun venit, acest gamemode este inceput dintr-o versiune pot spune mai veche a gamemode-ului BigZone. Lucrez la el de 7 luni , dar nu am notat ce am facut deabea acum 2 zile , am notat cateva lucruri dar nu tot Updates: -Adaugat /Objecitd -Login/Register Modificat. -Job-ul trucker schimbat. -DS Reparat. -Sys de masini schimbat. -Spawn Schimbat -Tot ce era la spawn-ul vechi adica cel ca pe bugged a fost luat. -Faggio-uri au fost puse la spawn-ul nou. -Systemul de clan reparat. -System-ul de case reparat ( nu zic bug-ul vreau sa vad daca il vede cineva ). -Adaugat /vehname -Scos 'EstiFondator'. -Am scos o comanda ascunsa de mine, era in caz ca-l pun pe net era '/mamlasat' Dadea info de ce m-am lasat etc si iti dadea admin. -Acum am pus inca un grad am marit pana la level 7. -System VIP adaugat, dar mai am de lucrat. -Adaugat /santahat, si /removesantahat. -Tutorial scos. -Pos-urile de la camera de la login au fost schimbate. -Acum cand dai /flymode si te lovesti nu mai mori . -Logo-ul a fost schimbat. -Textdraw-urile de la ceas si data schimbate. -Adaugat /infoxmas. -Adaugat /gotoparty si /partyacces. -Acum job-ul trucker este pozitionat altundeva. -Adaugat /Bonus. -Alt design la /jobs si mai detaliat. -Comenzile fara rost au fost scoase. -Acum este zapada in Los Santos ! -La intrarea pe server primesti o caciula de craciun. Versiunea v 5.3.8 a luat sfarsit. Voi revenii cu update-uri . Si mai sunt dar momentan le-am uitat. Nu vreau sa va spun ca suntem unici si nici ca stiu sa scriptez prea bine asa. Momentan si eu mai invat, de pe acolo , de pe acolo si tot asa. Sper ca va place ceea ce am facut pana acum. IP: RPG.EVOSKILL.RO:7777 / 89.40.70.227:7777 Va asteptam cu drag, C3aW.
  8. Sunt certat cu tine . Dar este adevarat ce zici . am avut aproape tot de acolo , inafara de domeniu
  9. Optimest.ro - Servicii de calitate ! Detin de la ei webhost + host samp. Daca vreti sa testati uitati aici: 89.40.70.227:7777 - Host samp. Datacenter in Bacau , la 2 prieteni de-ai mei care stau in piatra neamt li se misca-n 20 , 30 ping-ul mie in 100 pentru ca-s in UK, da sunt buni! Activare instanta mie in 10 minute mi-a dat webhost-ul si host-ul samp. Nu stiu ... acum alegeti ce vreti! PS: Dau ei baza de date fara s-o ceri.
  10. Mda. acum e la moda funky si cu bigzone....
  11. Defapt , da daca zici ca e al tau etc nu au valoare , dar daca ii dau user si parola deja esti dus iti poate face screen si aia e.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.