Jump to content

geooalexx10

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

geooalexx10 last won the day on December 20 2017

geooalexx10 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutru

1 Follower

About geooalexx10

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. geooalexx10

  Caut partener scripter.

  Va aștept aici https://discord.gg/EBpWqQ
 2. Salut. Sunt co fondatorul comunității Pro Gaming (datează din 2012),sa nu aud de fantomă. Server ul rulează pe un GameMode original, doar noi îl avem, el primind mari update uri de la fostul nostru scripter [RW] Robi, a fost partenerul nostru însă din motive personale a renunțăm. În ceea ce privește plata, o sa discutam împreună cu fondatorul principal. Caut o persoana serioasa, matura și devotata. Cei interesați aștept un Reply sau un PM.
 3. geooalexx10

  Cumpăr gamemode

 4. geooalexx10

  Vand Comunitate + GM + Panel!

  Mulțumesc.
 5. geooalexx10

  Vand Comunitate + GM + Panel!

  Salut. Am incercat sa fac o comunitate insa din lipsa timpului nu am cum sa ma ocup de ea. Contine domeniu.ro (www.kryptonite.ro/forum) cu webhost platit pentru o luna, este luat de la firma ROMARG, una foarte buna.Domeniul este platit pe un an. Este instalat forum-ul cu platforma IPS 4+ , este pusa pe modul offline deoarece nu am terminat tema 100% cum am vrut, pentru cei interesati o sa o fac vizibila. Server de sa:mp cu host de la gazduire-jocuri, host platit pentru inca 2 saptamani (cu 50 de sloturi) si cu inca 1 euro in cont. Legat de GameMode, o sa vin cu cateva lucruri de baza impreuna cu imagini, pentru a fi cat mai detaliat: Sistemul Register&Login, pe textdraw: Tutorialul este in 3 pasi: Transportarea valizei la don Tutti, luarea permisului auto, sistem unic de dmv: Video sus. Sistemul de refferal: Se poate adauga un refferal prin comanda [/addrefferal] si primesti o masina 10 zile + 30 coins. Video sus. Factiunile: cu raport automat pentru fiecare factiune in parte: PD, FBI, NG, Paramedic, Instructori, 4 mafii, Hitman. 3 quest-uri zilnice. Sistem Neon Shop / barbier: video mai jos. Joburi: Pot lauda ca sunt job-uri foarte frumoase : Fiecare job este diferit de cel clasic. Mai multe videoclipuri : Sistemul anti cheat bine lucrat, detecteaza foarte bine cheat-urile. Se pot vedea pe server pentru doritori. Panel-ul nu este finalizat in totalitate, insa are lucrurile de baza, index si o securitate foarte buna, este asemanator og-times. Pretul GM + Panel = 200 RON Pret domeniu (forum, webhost +host server sa:mp+ pagina de facebook) 75 ron. Tot Pachetul il dau la 250 RON. Metoda de plata: paysafe sau transfer bancar. Date de contact: e-mail: alexx_cfy@yahoo.com Facebook: https://www.facebook.com/geoo.alexx01 La PM nu prea raspund dar o sa incerc sa verific mesajele.
 6. geooalexx10

  Cumpăr GM + panel

  Salut. Cine are un GM și un panel compatibil? Țin sa precizez ca nu vreau GM b-hood, Ruby, B zone, bugged terrone sharpen sau alte minunății. Ceva diferit. Cine are și mi poate arata sa mi trimită un mail la adresa alexx_cfy@yahoo.com sau un reply și l caut eu. În funcție de ce vad ofer și banii.
 7. geooalexx10

  Parteneriat

  Salut. Doresc sa deschid un proiect, un server de sa:mp. Domeniu este gata. Caut un posibil scripter cu care sa colaborez foarte bine. Țin sa menționez ca nu o sa ma intereseze profitul de pe urma server-ului, așadar o sa primească mai mult de 50%. Despre mine, am 22 de ani, sunt student la master și lucrez la un casino. Plățile hostului și celelalte cheltuieli nu sunt o problema. Nu ma interesează vârstă partenerului, atâta timp cât pot avea o discuție și o colaborare serios. Cei interesați, îmi puteți scrie un mail la adresa: alexx_cfy@yahoo.com sau un mesaj în privat ori un reply. Mersi.
 8. geooalexx10

  Vând comunitatea Pro-Gaming

  Ce pot spune, datez pe ea de peste 3 ani, acum sunt owner de o buna vreme de timp.. Imi pare rau ca se vinde.. Sper ca cel care o cumpara sa aibe grija de ea si sa nu vina cu wipe-uri si altele ca se duce tot. Recomand ca l cunosc pe Emi foarte bine..
 9. geooalexx10

  [Tutorial] Iteratori

  Esti din Brasov? Lasa mi skype-ul tau
 10. geooalexx10

  WebHost+Domeniu+Gamemode SA:MP

  iti dau 100 de lei doar pe GM
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.