Jump to content

Pulse

Membru
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pulse

  1. De ce p**a mea mai e forum de sa-mp daca nu s-ar mai posta gamemodes ? Adica un om vine aici, in principal, pentru a cauta si resurse. Daca nu ar mai avea nici sectiunea asta, despre ce ai vrea sa se discute in acest forum ? Despre cat de praf a ajuns samp-ul in Romania din cauza copiilor ? Se discuta oricum asta.
  2. Pulse

    Cont de Steam

    Interesat de un schimb ?
  3. Idee* chair=scaun(engleza) copiii* Ă, cine ziceai ca sunt copiii ? Recunoaște că și tu faci parte dintre ei. În legătură cu propunerea, e inutilă. Îți arăt că dacă se vor verifica topicurile, tot așa se vor posta tâmpenii pe net.
  4. Nu am cum sa observ si nici nu ma intereseaza ce gamemode are blown, pentru ca eu nu mai joc samp. Si chiar daca as juca, as face-o pe servere bune si mari din Romania, nu pe toate shit-urile astea.
  5. Pana acum ziceai ca e cel actual, acum ai modificat si ai spus ca nu e cel actual. Meh, copilaria asta...
  6. Ma gandesc sa nu am hateri care sa ma reclame ca vand contul si sa ma baneze cei de la steam... De-asta spuneam ca dau pe privat link-ul... Stiu ca daca te reclama cineva ca vinzi contul, ti-l baneaza cei de la steam.
  7. Le vand impreuna cu contul. Vand contul cu tot ce are pe el.
  8. Vand cont steam cu CSGO ( 240 ore jucate ) si ETS2 ( 273 ore jucate ). Are 3 iteme CSGO - SG 533 Pulse ( Field Tested ) cu StatTrak, Glock-18 Bunsen Burner ( field tested ) cu StatTrak si AUG Ricochet ( factory new ). Are Service Medal 2016 si cateva drop-uri ( un revolver, 2 nova si cateva cutii ) Are si alte joculete mai mici, pe care nu le enumar ca nu are rost, le gasiti in poze. Contul se vinde cu 20 euro Paysafecard. Ma puteti contacta pe PM. Contul nu are ban-uri VAC. Il vand pentru ca ma las de CSGO. Ofer si chitantele de pe mail. Nu ofer primul ! In cazul unei potentiale vanzari, voi oferi link cu profilul, apoi, daca vrei sa cumperi, oferi codul paysafe si primesti contul. poze
  9. Mersi de sfat, o sa-l pun la download, sunt curios cum imi merge. Oare sa imi scada multe frame-uri din cauza procesorului ?
  10. As avea sanse pe pc-ul asta ? CPU: AMD Athlon x64 - 2,63 GHz (single core) RAM: 4 GB Video Card: nVidia GT 220 1 GB GDDR3 Hard disk: 1 TB
  11. Pulse

    Cerinte gta 5

    Cu Windows pe 64 de biti, da. Incercati, mai ales cei cu minim 4 GB RAM, sa nu mai folositi windows pe 32 de biti, pentru ca are unele limitari. Spre exemplu, la 4 GB RAM, iti va folosi doar 3GB din ei, rulandu-ti foarte prost. Pe 64 de biti utilizeaza toata memoria si aplicatiile ruleaza altfel.
  12. E extrem de simplu, poti rezolva in cativa pasi: Pasul 1: Mergi pe la scoala si lasi samp-ul deoparte, ca sa mai inveti ceva bun, pentru ca samp-ul nu o sa-ti asigure un viitor. Pasul 2: Dupa ce ai trecut pe la scoala si ai invatat, te duci la sectiunea "Tutoriale", inveti tot ce e pe acolo, exersezi, apoi iti faci gamemode-ul propriu. Pentru mai multe informatii, apelati la numarul: 22-22-22.
  13. Daca ma intrebati pe mine, pana nu vor disparea specimenele chiar si ca-n acest topic, cu "SA-MP-u" si copiii nu vor invata si ei gramatica, nu se rezolva nimic. Si fiti siguri ca abia acum se distruge ce a mai ramas din SA-MP, pentru ca acum incep sa afle cam toti copiii de 9-10 ani de samp si incep sa-si faca servere peste noapte, sa-si f*ta alocatia pe un amarat de host ca sa fie si ei "smecheri" cu serverele lor. Rezolvarea e urmatoarea: vreti sa mai jucati samp ? jucati pe servere straine ( daca stiti engleza ), acolo nu e prostia care e-n Romania.
  14. Nume: Catalin Nick: Pulse. Cunoștințe pawn/mapping: In PAWN 35-40%, ma pot descurca cu niste textdraw-uri si alte chestii minore, asa cum ai specificat. Vârstă: 17 Contact: pulse.game sau PM - pot raspunde mai rapid. Experiență: 3 ani si jumatate.
  15. Frumos le dai. Auzi, sa ajungi sa zici ca nu merg comenzile si ca gm-ul e buguit, aoleu ! Unde am ajuns?
  16. gazduirejocuri este al cui ? Si, de curiozitate, ce parere aveti de gazduirejocuri.ro ?
  17. Patronul de la Takehost este BuBu (un vechi personaj de pe sa-mp.ro care a dat multe tepe cu gm-uri), iar BuBu nu prea are nicio treaba cu B-Zone. Cei de la B-Zone au dedicatele lor.
  18. Nu trebuia sa le zici. Daca nici macar atata lucru nu sunt in stare sa faca, nu au ce cauta in scripting. De asta apar serverele fantoma si scripterii peste noapte.
  19. Succes cu vanzarea, am jucat pe LS-RP, dar la 15 euro ma face sa cred ca nu e chiar o "clona". Scuze daca te acuz aiurea.
  20. ce? Pai la 1000 de jucatori ar pica serverele imediat, la hostul de la Takehost.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.