Jump to content

DanielE

Membru
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by DanielE

  1. Denumirea nu are nici un sens "Gemenii ferma", din cate vad ai vrut sa faci un eveniment asemanator cu jocul Dead by daylight, puteai sa ii pui numele acesta. De asemenea am mai remarcat o problema, cand te omoara acel "killer" ii poti da [/call 112], deci grija mare la buguri,
  2. Aceasta functie ai vazut-o cel mai probabil la Shad0w., dar oricum cum a spus si @DaEdRiC-FoX ai uitat sa pui parantezele drepte la string1 si string2 de la functia numita SS.
  3. DanielE

    Ce ziceti?

    Credeti ca o sa mai tina mult SA:MP-ul?
  4. DanielE

    Ce ziceti?

    M-am interesat si eu de o versiune noua de SA:MP si din cate am vazut nu era nimic... Voi ati aflat ceva de urmatoarea versiune? Ca de obicei cei de la SA-MP faceau update-uri o data la un an...
  5. Si de unde sa stiu eu ca tu stii scripting?
  6. Din cauza acestor servere m-am decis sa ma las(este vorba despre BuGGeD, B-Zone copiat). Cum sa aiba OG-TIMES 1000/1000 cu nimic unic, tot copiat? Asa am ajuns? Cum sa fie un server ca asta atat de sus cand unele unice de abia respira si traiesc... Nimic nu e pretuit de romani. Daca vrei sa faci un server ca BuGGeD si citesti acest mesaj, opreste-te. DEGEABA FACI servere de astea, nu poti sa ai succes, decat daca faci reclama ca OG-TIMES, care ajunge sa plateasca pe Lecturatu' sa faca serie ca sa faca 1000/1000. Apreciez serverele care nu plagiaza, dar de data asta am decis sa ma las de SA:MP, chiar daca nu am facut nu stiu cine stie ce.. mai puteam evolua, daca nu apareau serverele astea. Multi s-au lasat din cauza serverlor de acest gen. Propun pentru comunitatile din Romania: 1. Stergerea categoriilor cu script-uri. 2. Sa bagati tutoriale, nu mura in gura, explicat tot. Nu vreau sa fiu injurat, mi-am expus parerea despre SA:MP-ul din Romania.
  7. Te asiguri ca ai facut corect baza de date sau ai introdus acea structura. Daca ai facut conexiunea bine si structura e in baza poti incerca: ... Folosesti 'mysql_tquery' in loc de 'mysql_query', nu garantez deoarece nu stiu foarte bine aceste lucruri. Inca o greseala este ca la sscanf ai folosit 'TName' si nu 'PT'. GetPlayerName de preferat il pui sub sscanf.
  8. Recomand stergerea acestui topic, nimeni nu a pus mana pe gamemode, decat cel postat pe internet.
  9. OFF TOPIC: Din ce am invatat, am inceput sa inteleg ca daca nu stii C/C++, deageaba te ocupi de SA:MP deoarece jocul trece si cunostintele acumulate, sunt facute doar in SA:MP... Sper sa nu ma insel in aceasta privinta(fiecare cu parerea lui). ON TOPIC: Foarte bun tutorialul!
  10. Poti folosi functia numita 'DisableRemoteVehicleCollisions'. Ai aici sintaxa pentru aceasta functie:
  11. Primesti aceste erori deoarece modul de joc ruleaza pe o versiune mai veche de MySQL. Trebuie sa modifici cam tot la script(ce tine de MySQL) pentru a-l aduce pe versiunea R39-5. Majoritatea functiilor sunt modificate sau nu mai exista de pe varianta MySQL R5(Daca nu ma insel de versiune). Poti cauta tutoriale pe internet pentru MySQL R39-5.
  12. Nu stiu daca e tentat cineva sa se bage sa lucreze pe un Vortex-Roleplay Edit(BuGGeD), avand in vedere ca are o gramada de buguri.
  13. E simplu.. definesti o variabila care sa ii arate prezenta in DMV. In cele din urma pui in codul ala un if ca daca variabila aceea are nu stiu ce valoare sa nu faca nimic si sa il lase in vehicul. Am sa iti fac si o reprezentatie: new Licensing[MAX_PLAYERS]; //In comanda folositi Licensing[jucator(ex.)] = 1; //In functie puneti asa if(Licensing[jucator(ex.)] == 1) { }
  14. Salut! Poti sa ne arati variabilele definite pentru sistemul de vehicule?
  15. Hmm... imi da impresia ca nu e facut de tine...
  16. Cine l-a postat nu are respect fata de munca mea. Oricum a avansat mult mai mult modul de joc original.
  17. Va rog frumos sa imi stergeti si mie topicurile cu modul de joc NQGaming.. nu il mai vreau pe internet.
  18. O folosesti acolo unde ai eroarea la linia "4923".
  19. Din cate stiu vehiculul care vrei tu sa il 'respawnezi' trebuie distrus, deci vei folosi asa:(Daca vrei doar sa il respawnezi folosesti functia SetVehicleToRespawn) if(Working[playerid] != -1 && GetPlayerVehicleID(playerid) == Vehicle[playerid]) DestroyVehicle(Vehicle[playerid]);
  20. 4/10. Sincer nu vad decat un pic de mapping editat si cam atat, in rest o comanda. Acesta nu se numeste edit.
  21. Salutare! Daca te referi la coordonatele zonelor, ar trebui sa faci asa:
  22. Probabil acele parti din mapa sunt sterse cu functia "RemoveObjectForPlayer", o poti gasi sub functia 'OnPlayerConnect' sau mai simplu cu CTRL+F(Cautare).
  23. Nu m-am referit aici, dar acest gamemode nu avea ce cauta pe internet + ca stiti clar ca SA:MP nu mai este si nu va fi ce a fost.
  24. Rusine! Asa se duce SA:MP-ul de rapa... Ziceti ca vreti sa scapam de copiii care strica SA:MP-ul si faceti invers... Nu aveti decat, felicitari de la mine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.