Jump to content

Lunoxx

Membru
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    21

Everything posted by Lunoxx

  1. Daca voi va limitati la a cauta pe net, atunci nu va exista nimic "unic" vreodata. Pentru a face ceva unic, oamenii trebuie sa invete limbajul, dupa care, isi vor putea pune ideile in practica.. sunt convins ca sunt foarte multe persoane pe aici care au idei bune, dar duc lipsa de timp sau pricepere.
  2. Cele mentionate in "P.S" nu sunt compilatoare, ci editoare de texte. pawncc e una (compilator), iar pawno e alta (editor de texte, la fel ca notepad, notepad++, sau celelalte pe care le-ai mentionat).
  3. Cum ai putea vinde doar .amx-ul?
  4. Lunoxx

    Info

    Nu ca ar fi un lucru rau.. E foarte bine ca descarca GM-uri, e foarte bine ca "folosesc" mysql, doar in modul asta poti invata. Problema apare abea atunci cand descoperi scopul majoritatii
  5. Nu e o obiectie, dar tin sa te anunt ca pretul unui gamemode de la 0 depaseste bugetul cu un procent destul de mare. Cu 15 euro poti cel mult sa aduci niste mici modificari unui gamemode de pe net.
  6. Lunoxx

    Timer

    Nu "distrugi" nimic. Tu ai acolo o functie intreaga care se executa odata la un anumit interval de timp. Poti doar sa opresti functia. Daca vrei sa executi anumite parti din functie, te folosesti de verificari. Ai putea face o variabila de tip boolean, careia ii alterezi valorile in functie de ce ai nevoie.. o poti pune intr-o comanda, sau, cine stie.. unde ai tu nevoie, exemplu: new bool: var; public OnGameModeInit() { var = true; return true; } function Timer1sec() { if(var) { // executi prima parte } // restul functiei } In cazul de mai sus, prima parte a functiei va fi executata doar daca "var" = true. Pentru a stopa executarea primei parti, ii setezi valoarea pe false unde vrei.
  7. Salut. Viziteaza topicul din descrierea mea si ia legatura cu in cazul in care crezi ca serviciile mele iti pot fi de folos.
  8. "nu am bani sa platesc", "caut pe cineva care stie". Cand o sa intelegeti ca nu aveti cum sa folositi aceste 2 fraze in acelasi post ? NU EXISTA un om care sa fie foarte bun intr-un anumit domeniu si sa lucreze gratuit, NIMENI nu isi permite sa aloce cativa ani invatarii pentru a te ajuta pe tine gratuit, in niciun domeniu, nu ma refer strict la samp.
  9. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile pe care le ofer. Gasesti mai multe informatii urmand link-ul din descrierea mea.
  10. Salut. Spune-mi te rog in privat mai multe informatii, daca mai cauti pe cineva care te poate ajuta. Multumesc!
  11. Salut. Te rog sa imi lasi un mesaj in privat daca te intereseaza serviciile pe care le ofer, gasesti mai multe detalii in semnatura mea.
  12. Salut, ia legatura cu mine daca doresti o oferta din partea mea, poti face asta printr-un PM pe forum sau o alta metoda pe care o preferi, gasesti in semnatura mai multe informatii. Multumesc.
  13. Lunoxx

    -

    Daca te referi la obiectele alea atasate de masina, nu are nicio legatura cu streamerul, iar problema e din cauza faptului ca nu folosesti functia de atasare corect, cel mai probabil. Fa debug pe variabila idd si vezi daca e egala cu ID-ul vehiculului pe care zici tu ca ar trebui sa fie atasat obiectul respectiv. Poti folosi /dl sa vezi ID-urile masinilor din joc.
  14. Lunoxx

    -

    Ok... si ce ar trebui sa vad in pozele alea?
  15. Salut. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile oferite de mine, gasesti in semnatura mea mai multe informatii despre activitatea mea. Multumesc.
  16. Lunoxx

    MYSQL

    Trebuie sa se conecteze cu IP-ul pe care-l primesti de la hamachi, iar in server.cfg pui bind pe acelasi IP. ex: bind 127.0.0.1 port 7777 plugins .............. etc
  17. ??? Bineinteles ca se sterge.. se sterge pentru ca se asteapta crearea unui nou fisier, dar daca ai erori la compilare, nu are cum sa-ti creeze un nou fisier .amx, deci, rezolva erorile.
  18. Salut, poti lua legatura cu mine daca doresti sa colaboram. Ai datele de contact mai jos, in semnatura.
  19. aVar este vectorul definit in acel enum.. este ca si cum ai scrie avar1, avar2, avar3, avar4, avar5, etc, dar ca sa nu scrie asa mult, a facut un vector, adica, o variabila cu mai multe pozitii, iar pe fiecare pozitie contorizeaza valoarea unei alte variabile.. Un exemplu concret, aVar[0] ar putea contoriza numarul banilor jucatorilor, avar[1] ar putea contoriza level-ul, avar[2] ar putea contoriza Warn-urile, etc.. acum, nu stiu care ce contorizeaza la tine, dar, sper ca ai inteles ideea.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.