TzAkS Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Este primul meu program,poate nu va este prea folositor dar am vrut sa vad daca reusesc si sa vad parerile voastre.O sa mai invat si voi face ceva mai folositor.Aveti casute cu tot ce trebuie sa creati un textdraw,culori si un link pentru a afla coordonatele,dupa ce completati tot dati generate si aveti codul.Programul l-am facut aseara intr-o ora jumate si azi am remediat cate ceva.Download
IstuntmanI Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Trebuie sa scrii fiecare detaliu acolo ... baga o imagine acolo si cand dai click sa se seteze automat valorile, si sa faci si preview la textdraw. (ca sa ai ce face =D)3/5
Don.Capone Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 niste poze ar fi folositoare 4/5 I'm back haha !
TzAkS Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 stuntman[]!" post="117367" timestamp="1332761325"]Trebuie sa scrii fiecare detaliu acolo ... baga o imagine acolo si cand dai click sa se seteze automat valorile, si sa faci si preview la textdraw. (ca sa ai ce face =D)3/5Am pus si UseBox si BoxColor,cu imaginea nu prea stiu cum sa fac sa iti dea coordonatele cand dai click.niste poze ar fi folositoare 4/5Poze pentru ce?:|
friezakinght Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 foarte frumos bravo, l-ai realizat bazandu-te pe tutorialul meu? intreb de curiozitate Raven's Roleplay translated percent
TzAkS Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 foarte frumos bravo, l-ai realizat bazandu-te pe tutorialul meu? intreb de curiozitateIn mare parte da Da e prima oara cand intru in acest program:))Eu zic ca e destul de bine.
[RMD]MaTriX Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 foarte frumos bravo, l-ai realizat bazandu-te pe tutorialul meu? intreb de curiozitateCare tutorial ?
friezakinght Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 In mare parte da Da e prima oara cand intru in acest program:))Eu zic ca e destul de bine.nu e bine, e foarte bine bravo! Raven's Roleplay translated percent
ShOoBy Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 niste poze ar fi folositoare 4/5Erm , uite poza :Tada!!!!!Cat despre program , bravo ... vreau sa zic e prima ta aplicatie si e draguta. E bine ca imveti programare.. in ce faci programele? C++ / C# / MinGw / ?Oricum , continua tot asa! In curand cine stie ..
TzAkS Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Visual Basic 2008.Deja lucrez la altul,ceva cu dialoguri ceva mai complex.
Recommended Posts