Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este primul meu program,poate nu va este prea folositor dar am vrut sa vad daca reusesc si sa vad parerile voastre.

O sa mai invat si voi face ceva mai folositor.

Aveti casute cu tot ce trebuie sa creati un textdraw,culori si un link pentru a afla coordonatele,dupa ce completati tot dati generate si aveti codul.

Programul l-am facut aseara intr-o ora jumate si azi am remediat cate ceva.

Download

gXvsYS
Posted

Trebuie sa scrii fiecare detaliu acolo ... baga o imagine acolo si cand dai click sa se seteze automat valorile, si sa faci si preview la textdraw. (ca sa ai ce face =D)

3/5

Posted

stuntman[]!" post="117367" timestamp="1332761325"]

Trebuie sa scrii fiecare detaliu acolo ... baga o imagine acolo si cand dai click sa se seteze automat valorile, si sa faci si preview la textdraw. (ca sa ai ce face =D)

3/5

Am pus si UseBox si BoxColor,cu imaginea nu prea stiu cum sa fac sa iti dea coordonatele cand dai click.

niste poze ar fi folositoare 4/5

Poze pentru ce?:|

gXvsYS
Posted

foarte frumos bravo, l-ai realizat bazandu-te pe tutorialul meu?:D intreb de curiozitate

In mare parte da :)

Da e prima oara cand intru in acest program:))

Eu zic ca e destul de bine.

gXvsYS
Posted

niste poze ar fi folositoare 4/5

Erm , uite poza :

DEtbm.jpg

Tada!!!!!

Cat despre program , bravo ... vreau sa zic e prima ta aplicatie si e draguta. E bine ca imveti programare.. in ce faci programele? C++ / C# / MinGw / ?

Oricum , continua tot asa! In curand cine stie ..

M2c78.png