Diabolik Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ceas RomaniaAutor:RuSkeAjutor:TequilaTimp de lucru: 15 minPoza:Download[download]http://solidfiles.com/d/3569bcd2aa/[/download] LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
PawnFox Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 E facut de tine ?. Sunt o gramada de Fs-uri de genul asta si sunt si foarte usor de editat ..Daca e facut de tine. 5/5 daca nu ... 94.23.120.101:7778
CokeJR. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sigur e facut de tine? te intreb pentru ca il stiu de multa vreme:)daca e facut de tine felicitari arata bine,5/5
Diabolik Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Sigur e facut de tine? te intreb pentru ca il stiu de multa vreme:)daca e facut de tine felicitari arata bine,5/5Lam vazut pe un sv si am vrut sa il fac ca de pe sv ala si mea iesit bine , ceasul. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
[UP]KobRa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 de fapt... nici nu e creat de tine.)ala e un script by Shadow.originalul fiind asta: /* dddddddd SSSSSSSSSSSSSSS hhhhhhh d::::: SS:::::::::::::::Sh:::::h d::::: S:::::SSSSSS::::::Sh:::::h d::::: S:::::S SSSSSSSh:::::h d:::: S:::::S h::::h hhhhh aaaaaaaaaaaaa ddddddddd:::: S:::::S h::::hh:::::hhh a::::::::::::a dd::::::::::::: S::::SSSS h::::::::::::::hh aaaaaaaaa:::::a d::::::::::::::: SS::::::SSSSS h:::::::hhh::::::h a::::ad:::::::ddddd:::: SSS::::::::SS h::::::h h::::::h aaaaaaa:::::ad::::: d:::: SSSSSS::::S h:::::h h:::::h aa::::::::::::ad:::: d:::: S:::::S h:::::h h:::::h a::::aaaa::::::ad:::: d:::: S:::::S h:::::h h:::::ha::::a a:::::ad:::: d:::: SSSSSSS S:::::S h:::::h h:::::ha::::a a:::::ad::::::ddddd::::::dd S::::::SSSSSS:::::S h:::::h h:::::ha:::::aaaa::::::a d:::::::::::::::: S:::::::::::::::SS h:::::h h:::::h a::::::::::aa:::a d:::::::::ddd::: SSSSSSSSSSSSSSS hhhhhhh hhhhhhh aaaaaaaaaa aaaa ddddddddd ddddd */ #include <a_samp> #define FILTERSCRIPT new Text:Time, Text:Date; forward settime(playerid); public OnFilterScriptInit() { print("\n--------------------------------------"); print(" Updated Version! WORLDCLOCK+DATE By Shadow"); print("--------------------------------------\n"); SetTimer("settime",1000,true); Date = TextDrawCreate(547.000000,11.000000,"--"); TextDrawFont(Date,3); TextDrawLetterSize(Date,0.399999,1.600000); TextDrawColor(Date,0xffffffff); Time = TextDrawCreate(547.000000,28.000000,"--"); TextDrawFont(Time,3); TextDrawLetterSize(Time,0.399999,1.600000); TextDrawColor(Time,0xffffffff); SetTimer("settime",1000,true); return 1; } public OnFilterScriptExit() { print("\n-----------------------------------------------------"); print(" Update Version! WORLDCLOCK+DATE By Shadow !UNLOADED!"); print("-----------------------------------------------------/n"); return 1; } public OnPlayerSpawn(playerid) { TextDrawShowForPlayer(playerid, Time), TextDrawShowForPlayer(playerid, Date); return 1; } public OnPlayerDisconnect(playerid, reason) { TextDrawHideForPlayer(playerid, Time), TextDrawHideForPlayer(playerid, Date); return 1; } public settime(playerid) { new string[256],year,month,day,hours,minutes,seconds; getdate(year, month, day), gettime(hours, minutes, seconds); format(string, sizeof string, "%d/%s%d/%s%d", day, ((month < 10) ? ("0") : ("")), month, (year < 10) ? ("0") : (""), year); TextDrawSetString(Date, string); format(string, sizeof string, "%s%d:%s%d:%s%d", (hours < 10) ? ("0") : (""), hours, (minutes < 10) ? ("0") : (""), minutes, (seconds < 10) ? ("0") : (""), seconds); TextDrawSetString(Time, string); } cred ca doar ai pus niste culori. "~r~%s%d:~y~%s%d:~b~%s%d" ~r~ = red ~y~ = yellow si tot asa. "%s%d:%s%d:%s%d" = fiind originalul daca asta e fs-ul tau "original" eu ma indoiesc. :tongue:
Diabolik Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Uitete mai bine in FS meu si ce are ala. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
[RMD]MaTriX Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Mie numi pasa de cine e facut, principalul lucru este ca lai postat aici, 5/5 ;)
ShadowFirenze.it Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Praf, uite cand il pun pe server ce se intampla:Asta doar cand intru intro masina.
Diabolik Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Praf, uite cand il pun pe server ce se intampla:Asta doar cand intru intro masina.La mine nu se intampla nimik LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
KisKos Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 =)) daca e facut de tine, eu ma las de sa:mp. Si debea m-am reapucat deci sigur nu ma las =)))) Vrei sa iti spun exact totul? Ala e modul Bloodz RP. Tu cu ceasu ala nu ai nici o treaba ) . E facut de scripterul de la bloodz tot GM! Asa ca lasa-te sa mai postezi aiurea... :-J. 1/10 din oficiu
XStormiest Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 poate sa fie poate sa nu e foarte usor sa faci un script ca ala...Daca vrei sa te credem fa ceva mai complicat...mai tare putinin fine 5/5 Pentru incurajare Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
andrew2012 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 pt cel care l-a facut , 10/10 , pt cel care l-a postat pe sa-mp.ro 0/10 188.241.63.148:7777
XStormiest Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 mai haideti nu o fi el asa de bun scripter dar macar a incercat sa-l faca s-a zbatut capul....Cum noua ni se pare greu ce lucreaza Y_Less in scripturi si cate chesti grele face el asa ii se pare si unui incepator acel script cu ceas ca doar este ChuckNorris( aka stuntman ))))) )P.S : asta era pentru tine stuntman ) Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Massari Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 E prea incarcat...Cu steagu ala..totusi 5/5 GG rimmon curv.
Dinamix Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 3/5 deoarece ii foarte usor scriptu faci un textdraw il pui in filescriptu cel care este pus de sa-mp team in server schimbi si acolo culorile de la ceas si data cu ~R~~W~ si gata...
wizz Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Mi se para foarte bun :tongue: eu mi lam pus pe server :wink:
Recommended Posts