Jump to content

KisKos

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

    Never

KisKos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da! Am luat de pe sa-mp.com si serverul si clientul ca sa vad daca nu cumva e din cauza asta, si tot nu merge...
  2. Salutare, am si eu o problema la SA-MP... Deci orice server as deschide la mine in laptop, indiferent de versiune, nu mi-l vede SA-MP deschis. Adica eu deschid frumos samp-server.exe, iar in SA-MP daca adaug ip-ul :7777 imi zice (Retrieving info):7777 si ramane asa... nu este de la router, pentru ca si daca il decontectez de la router, nu merge... nu stiu ce are, este prima oara cand imi face asa. Am mai deschis servere si pana acum mergeau, nu stiu de ce nu merg acum...
  3. mersi dar eu voiam altceva... sa arate numele playerilor fara sa bag comanda, pur si simplu cand ma duc langa un player sa ii arate numele deasupra capului, dar ca ma departez la o anumita distanta, sa dispara numele. EDIT: Am gasit ceea ce ma interesa. Pentru cei ce mai doriti asta, functia este: SetNameTagDrawDistance(20.0); unde (20.0) este distanta maxima de la care puteti vedea numele playerului. Aceasta functie o puneti sub public OnGameModeInit, iar 20.0 o modificati cu cat doriti. Bafta. T/c
  4. stiu si eu ca este posibil. Multumesc Arthur. Daca reusesti sa imi spui te rog.
  5. Ori daca nu, in fisierul scriptfiles unde ai tu conturile cu .ini, il deschizi pe cel al jucatorului banat si poate fi ori Locked (1) si trebuie setat pe 0, ori vezi sa nu aiba level -999 sau ceva de genu, iar tu in gamemode sa ai o comanda care-i da ban cand se logheaza cu level -999. Totul tine de scriptfiles, cauta pe acolo!
  6. Salut, as vrea sa stiu daca exista vreo functie care sa faca sa nu se mai vada numele playerului deasupra capului lui sau sa nu se mai vada daca se departeaza la o distanta anume de tine. Multumesc!!
  7. KisKos

    Dialog

    Am avut si eu aceasta problema si chiar nu am stiut cum s-o rezolv.. pentru ca nimeni nu a explicat cum trebuie... am facut tot ce ati zis aici de multe ori, insa degeaba, oricum ar fi tot da "Server closed the connection". insa, m-am gandit la altceva: unde aveti comenda care va arata dialogul: EX: [pawn]if(strcmp(cmd, "/help", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_WEAPONS, DIALOG_STYLE_LIST, "Server Help", "nanana", "Select", "Close"); } return 1; }[/pawn] vedeti la coada aveti doua butoane: "Select" sau "Close". Pur si simplu stergeti "close" de acolo, iar la inceputul dialogului mai faceti un rand pe care sa scrie "close" ex: [pawn]if(strcmp(cmd, "/help", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_WEAPONS, DIALOG_STYLE_LIST, "Server Help", "Close\n nanana\nblalbla\netc", "Select", ""); } return 1; }[/pawn] Iar ca atunci cand apasati pe close sa se inchida, adaugati unde aveti ce sa va arate in dialog[ if(dialogid = nanana) ], codul: [pawn] { if(response) // { if(listitem == 0) // { return 1; }[/pawn] insa trebuie sa modificati la toate categoriile listitem == x ca sa vi-l treaca pe cel cu "close" primul. ex: unde aveti [pawn]listitem == 0[/pawn] inlocuiti cu [pawn]listitem == 1[/pawn] si tot asa la toate, si puneti-l pe cel cu close(cel pe care l-am postat mai sus), primul.
  8. Bravo, folositor mersi mult!
  9. KisKos

    Ajutor MTA

    e forum de samp dc sa nu pot intreba si de mta? ia uita-te tu si vezi ca sunt si harti mta pe forumul asta. Asa ca dc nu incerci sa ma ajuti in loc sa comentezi aiurea?
  10. KisKos

    Ajutor MTA

    Salut, vreau sa creez o harta in MTA insa nu stiu cum se numesc " groundurile " ( podeaua ). Adica as vrea ceva ca o podea de ciment sau asa pe care sa asez mai departe aleile si ce mai este. Stie cineva care este idul sau cum se numeste acest ground? Sau daca nu, nu neeaparat asta de ciment dar altul sa fie nu foarte mare dar pe care sa-l pot folosi la o insula. Multumesc!
  11. Am luat gm egammer cel cu Ultrastrike si imi da erorile astea la compile. eGamer.pwn(2896) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed" eGamer.pwn(2896) : error 017: undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject" eGamer.pwn(2897) : error 017: undefined symbol "SetPlayerAttachedObject" eGamer.pwn(2894) : warning 203: symbol is never used: "playerid" eGamer.pwn(2894 -- 2902) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed" eGamer.pwn(2902) : error 017: undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject" eGamer.pwn(2902) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 6 Errors.
  12. KisKos

    Mysql server

    pai cam asta e problema :|. Nu stiu cum se pune un server pe mysql.
  13. Cine se pricepe la mySQL sa imi puna un server pe mysql si sa faca statisticile online cu tot? ( admini, helperi, lideri, + panoul utilizatorului unde te poti loga cu username si parola ta si poti vedea /stats tau pe net ) Il platesc pe cel care mi-l face. Cine se pricepe sa lase aici un id de contact.
  14. Imi poate da si mie un tutorial ceva cu care sa fac un system de clanuri pt un gm STUNT? Sa poti creea un clan doar daca esi pe rcon si sa poti invita/da afara din clan playeri si sa poti da lider la clan etc
  15. =)) daca e facut de tine, eu ma las de sa:mp. Si debea m-am reapucat deci sigur nu ma las =)))) Vrei sa iti spun exact totul? Ala e modul Bloodz RP. Tu cu ceasu ala nu ai nici o treaba ) . E facut de scripterul de la bloodz tot GM! Asa ca lasa-te sa mai postezi aiurea... :-J. 1/10 din oficiu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.