HORVENN Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Salutre. Am intampinat o problema:-? . Ma urmaresc obiectele pe mine si pe playerii de pe server. Am cel mai nou streamer + am compilat cu includele de la 0.3d. Ce fac?
IstuntmanI Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 =]]Cum adica te urmaresc ? =]] Explica !
HORVENN Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 serios =)) . Merg pur si simplu si vine de exemplu copacul dupa mine, sau orice alt obiect adaugat prin MTA (CreateDynamicObject). De exemplu vine o plancarda sau o reclama, fantana, orice. Ma poate ajuta cineva?
alin1996 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Parerea mea schimba GM ProfesionalGaming Communitywww.pgc-zone.tkLet`ss goo PgC
IstuntmanI Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nu prea cred ca orice obiect de pe mapa vine la tine.E de la SetPlayerAttachedObject...
HORVENN Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 serios ca vin dupa mine ... de exemplu daca vine gardu se pune sub mine din ce in ce mai mult si ma ridica in sus cumva )) ma impinge ) :d
IstuntmanI Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 serios ca vin dupa mine ... de exemplu daca vine gardu se pune sub mine din ce in ce mai mult si ma ridica in sus cumva )) ma impinge ) Ai magneti de obiecte in tine ! Nu mai manca orice porcarie care o gasesti, poate e magnet ! )Scoate FS-urile, daca nu merge, uita-te prin GM la OnPlayerSpawn sau prin timere sa nu aibe ceva cu createobject cu attach... nu mai am idee de altceva. :D
HORVENN Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 o sa ma uit, dar poate fi si de la streamer?:D
gunskill Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 o sa ma uit, dar poate fi si de la streamer?Foloseste Pluginul nou ptr 0.3d al lui incognito si vezi ca are un RC special
xxSPEEDYxx Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Incearca sa-ti pui GM-ul: lvdm pentru a vedea daca mai face asa, daca nu mai face asa, inseamna ca e de la gamemode Fara reclama in semnatura!
Question
HORVENN
Salutre. Am intampinat o problema:-? . Ma urmaresc obiectele pe mine si pe playerii de pe server. Am cel mai nou streamer + am compilat cu includele de la 0.3d. Ce fac?
12 answers to this question
Recommended Posts